Waarom fans geobsedeerd zijn door de relatie van Delilah Belle Hamlin met Eyal Booker

Inhoudsopgave:

Waarom fans geobsedeerd zijn door de relatie van Delilah Belle Hamlin met Eyal Booker
Waarom fans geobsedeerd zijn door de relatie van Delilah Belle Hamlin met Eyal Booker
Anonim

Van vragen over Lisa Rinna's relatie met haar dochters tot vragen over Delilah Belle's lippen, het is eerlijk om te zeggen dat over Delilah Belle Hamlin vaak net zo wordt gesproken als over haar beroemde realityster-moeder.

Kijkers van The Real Housewives of Beverly Hills hebben Delilah in een paar scènes gezien en Lisa heeft gesproken over de romance van haar dochter met Eyal Booker. Laten we eens kijken waarom fans zoveel van dit jonge stel houden.

Het zoete liefdesverhaal van Delilah Belle en Eyal

Delilah Belle Hamlin en Eyal Booker's relatie is zo lief en fans genieten er absoluut van om te zwijmelen over hoe romantisch ze zijn. Delilah Belle is zo eerlijk als ze vertelt hoeveel ze om hem geeft en het is echt vertederend.

Fans zijn dol op de Revice Denim-fotoshoot van het stel en volgens E! Nieuws, Delilah Belle deelde dat haar vriend Eyal haar vaak zal vertellen wat hij van haar outfits vindt.

Ze zei dat ze het geweldig vindt dat hij eerlijk is en vertelde ook hoeveel ze houdt van de foto's die ze samen voor het merk hebben gemaakt: "Ik werd echt zo enthousiast over de foto's van Eyal! Ik hou gewoon zoveel van hem en toen ik die foto's zag, smolt mijn hart. Ik vind het geweldig dat we nu zulke foto's samen hebben."

Volgens Elite Daily zag Delilah Eyal in de realityserie Love Island en vond hem leuk door hem een direct bericht op Instagram te sturen. Vanaf dat moment was de rest geschiedenis. In 2019 liepen ze over de rode loper voor de Pride of Britain Awards die plaatsvonden in Londen, en ze zijn nu al meer dan twee jaar samen.

Een herkenbaar stel

Eyal en Delilah hebben ook een herkenbare relatie omdat ze uit elkaar waren tijdens de COVID-19-pandemie en ze waren open en eerlijk over de vraag of dat hun verbinding zou helpen of schaden.

Het stel werd geïnterviewd door Paper magazine en ze werden heel echt en diep over deze tijd.

Eyal zei: "COVID zou de relatie tussen mij en Delilah maken of breken, en we wisten niet altijd zeker of we elkaar zouden kunnen zien en tijd met elkaar zouden kunnen doorbrengen, maar op de een of andere manier slaagden we erin om"

Delilah zei ook dat ze zich zorgen maakte over wat er zou gebeuren als ze in Los Angeles woonde en hij in Londen was tijdens de quarantaineperiode, maar het ging goed tussen hen. Ze vertelde: "Ik zou tegen mezelf zeggen dat we sterker dan ooit zullen zijn."

Terwijl Lisa Rinna eerlijk werd over het feit dat ze niet hield van het feit dat haar dochter Amelia een relatie had met Scott Disick op RHOBH, lijkt ze een fan te zijn van Eyal Booker. Volgens The Daily Mail deelde Lisa een familiefoto voor Kerstmis in 2020 en stond Eyal ook op de foto. De publicatie wees erop dat Scott er niet was.

Dus ondersteunend

Eyal Booker heeft ook de geestelijke gezondheidsproblemen van Delilah Belle super ondersteund. Dit is heel belangrijk om te zien en het is geweldig dat ze zo'n sterke relatie hebben.

Toen Delilah onlangs een social media-pauze nam toen ze uitlegde dat ze zich concentreerde op zich beter voelen, merkte Eyal op en zei: "Trots op je en ik hou van je." Dit is erg handig voor iedereen die het moeilijk had, omdat het een goede herinnering is om een romantische partner te zoeken die net zo begripvol en medelevend is.

Toen ze het over Eyal had op RHOBH, maakte Lisa fans aan het lachen door uit te leggen hoe Eyal en Delilah elkaar begonnen te zien. Ze zei: "Amelia keek naar Love Island. Ze zag Eyal en zei: 'Eyal is een mannelijke versie van Delilah.' Dus Delilah gleed in zijn DM's." Lisa zei ook: "Hij is een fitnessbedrijf begonnen. Want als je zijn lichaam hebt gezien… Dit is een wezen als geen ander."

Er is zoveel om van te houden over de romantiek van Eyal en Delilah, inclusief hoe aardig ze voor elkaar zijn en hoe verliefd ze lijken. Ze delen altijd hun gevoelens voor elkaar, en Eyal postte op sociale media op hun tweejarige jubileum in mei 2021: "Ik werd verliefd op je op de dag dat we elkaar ontmoetten."

Het is hartverwarmend om te zien dat twee knappe jonge mensen die elk in een reality-tv-show zijn geweest, herkenbaar, eerlijk en zo aardig voor elkaar zijn, en dat is slechts één reden waarom fans hopen dat dit stel het op de lange termijn.

Aanbevolen: