Dit is hoe 'RHOBH'-ster Lisa Rinna's leven en vermogen er vandaag uitziet

Inhoudsopgave:

Dit is hoe 'RHOBH'-ster Lisa Rinna's leven en vermogen er vandaag uitziet
Dit is hoe 'RHOBH'-ster Lisa Rinna's leven en vermogen er vandaag uitziet
Anonim

TV-persoonlijkheid en actrice Lisa Rinna staat bekend om haar rol in de Bravo-hitserie The Real Housewives Of Beverly Hills, waarin ze sinds 2014 de hoofdrol speelt. Ze staat ook bekend om haar rol als Billie Reed in de soap Days overdag. Van onze levens. Rinna speelde in meer dan 51 tv-films en series en had haar Broadway-show toen ze Roxie Hart speelde in de musical Chicago in 2007. Ze was een van de deelnemers aan de All-Star Celebrity Apprentice en The Celebrity Apprentice 4 in 2013 en 2011. onlangs was de RHOBH-beroemdheid gastjurylid in de RuPaul's Drag Race van 2020.

Lisa Rinna's vermogen bereikte een hoogtepunt in 2021, en de RHOBH-beroemdheid heeft haar fans de laatste tijd veel te bieden.

8 Ze is geschokt door de copyright-rechtszaak tegen haar

The Real Housewives Of Beverly Hills-ster onthulde dat ze geschokt was door de rechtszaak die Backgrid in juni tegen haar had aangespannen. Het fotobureau klaagt Lisa Rinna aan voor $ 1,2 miljoen voor het plaatsen van paparazzi-foto's op haar Instagram-account. Rinna vuurde terug op de rechtszaak en diende haar eigen juridische reactie in en verklaarde dat het fotobureau misbruik maakt van de auteursrechtregels.

Lisa had acht paparazzi-foto's van zichzelf en haar dochters op haar Instagram-account geplaatst. Het fotobureau, Backgrid, beschouwde de acties van Rinna als hebben geleid tot schade en verliezen voor het bedrijf, omdat de meer dan 3 miljoen volgers van de beroemdheid de beelden al op Instagram hadden gezien. Lisa Rinna is niet de eerste beroemdheid die wordt geconfronteerd met rechtszaken van paparazzibureaus. Sterren die het slachtoffer zijn geworden van rechtszaken over auteursrecht, zijn onder meer Ariana Grande, Jennifer Lopez en Gigi Hadid.

7 Lisa verkleedde zich als een konijntje voor de première van 'Halloween Kills'

Lisa Rinna schokte het publiek met haar Pink Bunny-outfit tijdens de première van het kostuumfeest voor de Halloween Kills-film. In het 7e seizoen van RHOBH gaf Kim Richards een knuffelkonijn terug aan Lisa dat deze laatste aan Richards' pasgeboren kleinzoon had geschonken. Destijds beweerde Kim dat het konijnenpluche niet de juiste energie had en gaf het terug aan Lisa, die als reactie huilde. Rinna droeg de konijnenoutfit naar de filmpremière als eerbetoon aan Richards' 'zieke' gebaar, zoals ze het toen noemde.

6 Lisa Rinna lanceerde 'Rinna Beauty' voor lipproducten

Lisa Rinna is een van de weinige beroemdheden die toegaf een permanente siliconen lipfiller te hebben gedaan. Ze zei ook over zichzelf dat ze grote lippen heeft. Het is geen verrassing dat de RHOBH-ster haar eigen lipcosmetica-bedrijf, Rinna Beauty, lanceerde. Toen Lisa voor het eerst haar lijn met schoonheidslipproducten lanceerde, bood ze fans de mogelijkheid om drie lipkits te kopen met lippenstift, een gloss en een voering.

5 Rinna speelt Billie Reed in 'Days Of Our Lives: Beyond Salem'

Rinna is terug in Days Of Our Lives: Beyond Salem limited series. Lisa speelt Agent Billie Reed naast Peter Porte, die Agent Kyle Graham speelt in de Peacock-show. De serie bestaat uit vijf afleveringen geschreven door Ron Carlivati en geregisseerd door Sonia Blangiardo en Albert Alarr. Andere castleden zijn Deidre Hall, Drake Hogestyn, James Reynolds en Jackée Harry.

4 Ze organiseerde het Emmy Awards-evenement 'Live From E Red Carpet'

Lisa Rinna schitterde met haar elegante zwarte Oscar De La Renta-jurk op het Emmy Awards-festival 2021, waar ze co-host was voor de Live From E Red Carpet-show. Rinna presenteerde de show samen met tv-presentator en correspondent Naz Perez, modeontwerper Nina Parker en celebrity-stylist Brad Goreski.

3 Lisa Rinna speelt de hoofdrol in de 'RHOBH' 4-delige reünie

De belangrijkste gebeurtenis voor Lisa Rinna was haar traditionele hoofdrol in de reality-tv-serie van The Real Housewives Of Beverly Hills dit jaar. Lisa voegde zich bij de cast voor het 11e seizoen van de show in mei 2021. RHOBH is nu in de finale 4-delige reünie voor dit seizoen, met de laatste aflevering op 3 november. Rinna schittert samen met huisvrouwen Kyle Richards, Erika Girardi, Dorit Kemsley en anderen.

2 Lisa Rinna heeft een nettowaarde van $10 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth vergaarde de RHOBH-ster Lisa Rinna een vermogen van $ 10 miljoen tijdens haar 36 jaar in de acteerwereld. Haar fortuin is echter niet het enige resultaat van haar acteercarrière, maar ook van de cosmetica-business line, Rinna Beauty, die Lisa vorig jaar lanceerde en het modellenwerk dat ze voor verschillende merken deed. Ze verdiende naar verluidt $ 2 miljoen voor het onderschrijven van producten van Depends, een merk voor luiers voor volwassenen.

1 Lisa blijft dansen

De 58-jarige beroemdheid bracht het hele jaar door met dansen op vrolijke deuntjes en het plaatsen van haar rollen op Instagram. Ze ondertitelde haar laatste dansbericht met: "My Forever Mood." Rinna danste op de liedjes van "Beggin'" van Maneskin en verklaarde dat ze geobsedeerd is door deze muziek. Ze schudde het ook op "Do You Wanna Funk", van Patrick Cowley en Madonna's "Vogue."

Aanbevolen: