Hoe het leven van Lisa Marie Presley er nu echt uitziet

Inhoudsopgave:

Hoe het leven van Lisa Marie Presley er nu echt uitziet
Hoe het leven van Lisa Marie Presley er nu echt uitziet
Anonim

1968 was het jaar dat Elvis Presley's carrière een boost gaf nadat hij zijn teleurstelling uitte in zijn carrière. Het was misschien geen al te succesvol jaar voor hem, maar begin 1968 brachten hij en zijn toenmalige vrouw Priscilla hun enige dochter ter wereld, Lisa Marie genaamd.

Ze werd de stralende ster in het leven van Elvis en hij was enorm dol op haar als hij niet bezig is met optreden. In 1977 veranderde de wereld van Presley toen haar vader op 16 augustus stierf en dit uit de eerste hand aanschouwde.

Op jonge leeftijd een ouder verliezen is een van de meest hartverscheurende en levensveranderende ervaringen die een kind kan doormaken. Hoewel Presley niet erg getroffen was omdat ze nog steeds haar moeder Priscilla, haar grootvader Vernon en overgrootmoeder Minnie Mae had, was de wereld rouwend om het verlies van een geliefde muziekster en het gezin dat een zoon, kleinzoon en vader verloor.

Presleys leven heeft daarna veel gedenkwaardige gebeurtenissen meegemaakt. Door de goede en slechte kanten was Presleys leven verre van gemakkelijk, maar gelukkig was ze gezegend om te doen wat ze al heeft gedaan.

De jeugd van Lisa Marie Presley was zwaar na het overlijden van Elvis

Toen Presley's geboorte werd aangekondigd, was Elvis dolgelukkig vader te worden van een prachtig meisje met een bevoorrecht leven voor haar.

Hij was echter ook wanhopig voor ouders die hun eigen kinderen op de wereld hebben gezet, maar niet het geluk hebben om dezelfde status te hebben naast de discriminatie die nog steeds aan de gang was, volgens Frank Sinatra's dochter Nancy. Desondanks was Elvis dol op zijn dochter en Presley's Instagram bewijst dit met veel flashback-foto's die ze plaatste.

Presley leerde haar vader pas negen, korte jaren kennen. Zelfs nadat haar ouders waren gescheiden, kreeg ze ze allebei in een constante tijd te zien door van Los Angeles naar Memphis te vliegen. Als jong meisje meldde OK! Magazine, ze wist alleen dat haar tijd met haar vader magisch, warm en liefdevol was.

Zelfs toen ze erachter kwam dat ze wist dat haar vader vele jaren later niet perfect was, voegde de insider er ook aan toe: "Ze zag de donkere kant van Elvis niet - alles wat er achter de glitter en glamour gebeurde. ze wist dat haar vader van haar hield, en zij van hem."

Presley was daar in Graceland toen haar vader voor het laatst in leven was. Ze herinnerde zich dat ze om vier uur 's ochtends opstond en dat Elvis het merkte, en hij zei tegen haar dat ze weer naar bed moest gaan. Met een welterustenkus, het was de laatste die ze van Elvis ontving. Zijn toenmalige vriendin, Linda Thompson, was er ook op die dag dat hij niet wakker wilde worden. Ze schreeuwde tegen haar: "Mijn vader is dood! Hij is gesmoord in het tapijt!" Het was een dag van schande voor een dochter die haar vader verloor, en voor de wereld die een geliefd icoon verloor.

Lisa Marie Presley had in het verleden een paar relaties

Presley staat ook bekend om haar eerdere huwelijken, en hoewel dat resulteerde in het baren van vier kinderen, was het niet de ideale sprookjesroman omdat ze vier keer trouwde en daarna in een scheiding eindigde.

Ze trouwde eerst met Danny Keough, een muzikant uit Chicago, en ze kregen twee kinderen, met dochter Riley Keough, die uiteindelijk actrice werd, en enige zoon Benjamin Storm Keough. De twee gingen in 1994 uit elkaar, bijna zes jaar nadat ze getrouwd waren.

Het volgende huwelijk was met de King of Pop zelf, Michael Jackson, en de twee hebben nooit kinderen gekregen. Hun relatie kwam tijdens een donkere tijd toen Jackson werd beschuldigd van het seksueel misbruiken van een toen 13-jarige Jordan Chandler.

Er waren ook geruchten dat hun huwelijk een publiciteitsstunt was om Presley's muziekcarrière een vliegende start te geven en de beschuldigingen tegen Jackson te weerleggen. Na bijna twee jaar ging het met sterren bezaaide paar uit elkaar, maar vier jaar na de definitieve scheiding probeerden ze hun relatie nieuw leven in te blazen, maar het lukte uiteindelijk niet.

Haar volgende huwelijk was met acteur Nicolas Cage, maar ze was oorspronkelijk verloofd in 2000 met muzikant John Oszajca, en verbrak het toen ze Cage ontmoette op een feestje. Hun huwelijk was de kortste, alleen voor Cage om de scheiding aan te vragen minder dan twee maanden na hun verbintenis. Haar laatste huwelijk was met gitarist en muziekproducent Michael Lockwood en duurde 15 jaar.

Dit huwelijk heeft er misschien toe geleid dat Presley haar twee-eiige tweelingdochters Harper en Finley ter wereld heeft gebracht, maar Presley vroeg in 2016 de echtscheiding aan en kreeg de volledige voogdij over haar dochters. Ze beweerde ook honderden CP-video's en foto's op zijn computer te hebben gevonden, wat haar redenering benadrukte om partneralimentatie te weigeren.

Lisa Marie Presley's leven heeft vandaag verlies, liefdesverdriet en hoop

Presley's scheiding met Lockwood was financieel verontrustend, omdat het een van de factoren was die bijdroeg aan haar vermogen om haar een schuld van $ 16 miljoen te hebben. Ze was de erfgename van de nalatenschap van haar vader, dus hoe kon dit gebeuren?

Haar bedrijfsleider ging destijds ook verkeerd om met onbetaalde belastingen, hypotheek- en kredietrekeningen. Ze ontsloeg Barry Siegel en werd zelfs door hem beschuldigd van 'buitensporige uitgaven'. Ondanks haar negatieve vermogenssaldo probeert ze zo veel mogelijk op tijd af te betalen.

2020 werd opnieuw een donker jaar voor Presley. Niet alleen was de wereld in een wereldwijde pandemie, maar haar enige zoon Benjamin nam op 27-jarige leeftijd zijn eigen leven. Hierdoor was ze gebroken, en dat is ze nog steeds, maar de steun die ze heeft gekregen van fans en moeders die ook met soortgelijke omstandigheden te maken hadden werd haar steunpilaar. Ze heeft nog steeds haar drie dochters en de ongelooflijke biopic van Elvis uit 2022 waren hoogtepunten in de komende jaren na het overlijden van haar zoon. In People schreef ze een essay ter ere van National Grief Awareness Day. Haar essay is een must-read voor degenen die te maken hebben met verlies en eenzaamheid. Met kolossaal liefdesverdriet en schuldgevoel hield Presley zich niet in haar woorden uit te drukken, maar ze zijn prachtig opgetekend en gevuld met rauwe emotie.

Tot op de dag van vandaag hebben fans van Elvis en haar volgers enorme en innemende steun betuigd aan Presley door de ontberingen die ze doormaakte in het leven.

Een kind verliezen is iets waar niemand ooit doorheen zou moeten gaan, maar haar deel als moeder doen en bewustzijn creëren voor morbide onderwerpen, waaronder rouwen, vormt een steunpilaar voor moeders die ook hun kinderen hebben verloren door zelfmoord of degenen die te maken hebben met verlies in algemeen.

Ze werkt ook haar best om de gerechtigheid te krijgen die ze verdient van de schuld die ze heeft gekregen dankzij egoïstische en hebzuchtige zakenpartners. Presley is echt bewonderenswaardig vanwege haar moed en vastberadenheid, ondanks de verliezen van haar familieleden en moeilijke tijden door echtscheidingen en financiële problemen.

Aanbevolen: