America's Next Top Model': hoe het leven van juffrouw J. Alexander er vandaag uitziet

Inhoudsopgave:

America's Next Top Model': hoe het leven van juffrouw J. Alexander er vandaag uitziet
America's Next Top Model': hoe het leven van juffrouw J. Alexander er vandaag uitziet
Anonim

Miss J. Alexander is een man met veel talenten. Hij is een ontwerper, model en bekende Amerikaanse televisiepersoonlijkheid. J. Alexander heeft verschillende kledinglijnen uitgebracht, waaronder een in de afgelopen maand genaamd "Crypto Currency", evenals ontworpen schoenen en sieraden.

Sinds het verlaten van America's Next Top Model in 2018, is Miss J zijn beste leven blijven leiden. Zijn huidige leven is gevuld met dingen zoals heen en weer reizen tussen de Verenigde Staten en Europa, kleding, schoenen en accessoires blijven ontwerpen en met fans praten over dingen die belangrijk voor hem zijn, evenals actuele gebeurtenissen, op sociale media.

9 Miss J Alexander is een gepubliceerde auteur

In november 2009 heeft Miss J. Alexander officieel "auteur" toegevoegd aan zijn lijst van prestaties dankzij de publicatie van zijn boek Follow the Model: Miss J's Guide to Unleashing Presence, Poise, and Power. Dit boek is een kruising tussen een autobiografie en een zelfhulpboek, waarin juffrouw J zijn verhaal deelt en advies en aanmoediging geeft om grip op je eigen leven te krijgen.

8 Miss J's relatie met zijn zoon

Toen Miss J en zijn ex-vriend een aantal jaren geleden nog samen waren, schonken ze allebei sperma aan een lesbienne met wie ze contact hadden en die een kind wilde. Terwijl de biologische vader zijn ex was, deelde J Alexander op The Tyra Banks Show dat hij actief blijft in het leven van Boris (het kind) en een vaderrol bij hem aanneemt wanneer ze samen zijn.

7 Miss J. Alexander heeft onlangs zijn 'Crypto Couture'-selectie laten vallen

Miss J. Alexander heeft de afgelopen maand officieel zijn nieuwste collectie op Sugar Pop Drop uitgebracht. Het is een luxe merk genaamd "Crypto Couture" dat een paar speciaal ontworpen stukken bevat. Zijn nieuwste merk omvat items zoals sieraden, dij hoge laarzen, een kroon en een poncho met "signature" leggings. Op de Sugar Pop Drop-website staat dat alle items beschikbaar en klaar om te dragen zijn.

6 J. Alexander begon afleveringen van 'Miss J's Journey Into The Metaverse' te delen op sociale media

Ter voorbereiding op de première van de eerder genoemde collectie, ging J. Alexander naar sociale media om afleveringen te delen van wat hij 'Miss J's reis naar de Metaverse' noemde. Er zijn slechts twee afleveringen uitgebracht, maar in deze video's besprak hij grote onderwerpen zoals duurzame mode, cryptocurrency en NFT's. Hij deed ook een livestream op dezelfde manier als zijn afleveringen als een manier om een live Q&A-formaat te bieden aan zijn fans over Crypto Couture.

5 Miss J is nog steeds een supermodel dat over de catwalks loopt

Niet alleen ontwerpt Miss J nog steeds, maar zijn catwalkdagen zijn ook nog lang niet voorbij. Als liefhebber van mode heeft hij zich door leeftijd of externe factoren niet van zijn passie laten afhouden. Tijdens de grote modeweken, zoals New York, Parijs of Milaan, als J. Alexander geen stukken heeft die hij in de show heeft gemaakt, kun je hem misschien over de catwalk zien lopen.

4 Miss J. Alexander houdt van reizen en heeft huizen in Parijs en NYC

Met al zijn succes heeft J. Alexander huizen gekocht in de twee modehoofdsteden van de wereld: New York City en Parijs. Hij vliegt constant heen en weer om zich op beide plaatsen te vestigen, zodat geen van beide te lang leeg blijft. Naast zijn huizen houdt hij ook van vrijetijdsreizen of reizen voor zijn werk als de kansen zich voordoen.

3 J. Alexander beschouwt zichzelf nog steeds als een 'ANTM'-coach en rechter

America's Next Top Model was een reality-wedstrijd die tussen 2003-2018 24 seizoenen werd uitgezonden. J Alexander maakte vanaf het begin deel uit van de show, begon de eerste vijf seizoenen als coach en stapte vervolgens over naar de jury. Met zo'n prominente boost in zijn carrière, is het geen verrassing dat Miss J nog steeds stevig vasthoudt aan zijn status in de show wanneer hij zijn prestaties opsomt.

2 Miss J. ontwerpt kleding en schoenen

Samen met het ontwerpen van kleding en sieraden, houdt J. Alexander ervan om schoenen te maken om aan de wereld te verkopen. Hij heeft schoenen ontworpen met verschillende merken/lanceringen in zeer verschillende stijlen. Zijn meest recente creatie zijn zwart-witte dijhoge laarzen met een gouden hak voor zijn "Crypto Couture"-lijn, maar hij heeft ook hakken en flats gemaakt die zijn geïnspireerd op metallics en gekleurd leer voor een leukere en chiquere look.

1 De meeste posts van J. Alexander zijn throwbacks, dus het huidige leven is een beetje een mysterie

Hoewel Miss J. Alexander geen onbekende is op sociale media, bestaan de meeste van zijn berichten uit foto's van 'throwback Thursday' en 'Flashback Friday'. Hij dateert uit de jaren negentig en publiceert vaak foto's van zijn hoogtepunten uit het verleden of met vrienden van lang geleden. Vanwege de aard van deze foto's blijft zijn huidige leven enigszins een mysterie, omdat hij het publiek niet regelmatig over zijn leven informeert.

Aanbevolen: