Fans zijn blij geschokt dat Jesse McCartney eindelijk is getrouwd

Fans zijn blij geschokt dat Jesse McCartney eindelijk is getrouwd
Fans zijn blij geschokt dat Jesse McCartney eindelijk is getrouwd
Anonim

Jesse McCartney is in het huwelijksbootje gestapt en fans kunnen niet gelukkiger zijn.

De voormalige hartenbreker trouwde zaterdag met zijn oude partner, Katie Peterson, tijdens een intieme ceremonie in het Santa Lucia Preserve in Californië, meldt People.

Volgens de publicatie werden de twee gekoppeld aan de oom van Peterson, wisselden geloften uit die ze zelf hadden geschreven, en hadden hun hond Bailey bij de gelegenheid betrokken, die als 'bloemenmeisje' voor het evenement diende.

McCartney verbluft in een Brioni smoking en een beige overhemd terwijl zijn bruid er prachtig uitzag in een couture jurk ontworpen door Galia Lahav die vergezeld ging van een paar champagnekleurige Jimmy Choos.

“Ik denk dat dat moment om bij het altaar neer te strijken en haar gewoon naar beneden te zien komen heel speciaal zal zijn en dat we onze families daar hebben en getuige zijn van alles,” vertelde McCartney aan People.

"Het is moeilijk om niet romantisch te zijn over dat deel van de nacht."

Hij voegde eraan toe: Ik huil bij het kijken naar een Subaru-commercial. Dat vat het zo voor je samen. Dus ik weet niet hoe ik hier doorheen moet komen… Ik word bedauwd, zoals ze zeggen.”

Hij had de grote dag eerder in de week al geplaagd toen hij naar Instagram ging en fans vertelde: "Het is het bruidstaartseizoen en we zijn de eerste in de rij ❤️", samen met een foto van de liefde van zijn leven in een geheel witte gevederde set.

Fans zijn sindsdien naar sociale media gegaan en zeggen dat ze "meer dan tevreden" zijn voor de ster.

Degenen die tegen hem opkijken als een idool, uitten ook hun vreugde over de popzanger uit de jaren 2000.

Eén fan vond zelfs dat McCartney veel eerder had moeten trouwen dan Justin Beiber, die momenteel een van de grootste popidolen ter wereld is.

Sommigen zijn echter verrast door dit nieuws, waaronder iemand die eraan toevoegde dat ze dit wil verwerken.

Dit is zeker niet de eerste keer dat fans door deze schokfase gaan wanneer hun tieneridool verplettert hun verloving en huwelijk aankondigde, maar dit laten gebeuren terwijl de fans opgroeien, is echt iets om blij over te zijn.

McCartney stelde de vraag in september 2019, zeven jaar nadat het paar voor het eerst begon te daten. De bruiloft zou oorspronkelijk in 2020 plaatsvinden, maar vanwege de coronaviruspandemie werden de zaken in plaats daarvan verschoven naar dit jaar.

Aanbevolen: