Blackpink-fans willen dat Rosé 'Dear John' covert nadat John Mayer haar een gitaar heeft geschonken

Inhoudsopgave:

Blackpink-fans willen dat Rosé 'Dear John' covert nadat John Mayer haar een gitaar heeft geschonken
Blackpink-fans willen dat Rosé 'Dear John' covert nadat John Mayer haar een gitaar heeft geschonken
Anonim

Twee weken nadat Rosé, lid van de K-pop-meidengroep, John Mayer's hit uit 2006, Slow Dancing in a Burning Room, coverde tijdens een Zuid-Koreaanse variétéshow, heeft de Amerikaanse zangeres haar een ongelooflijk "Thank You"-cadeau gestuurd.

John Mayer schonk Rosé een gitaar

Op 16 juli ging de Koreaans-Nieuw-Zeelandse zangeres naar Instagram om foto's van haar gloednieuwe gitaar te delen, dankzij Mayer! Bij het cadeau zat een speciaal handgeschreven briefje van de zanger zelf.

"Rosé! Ik zou JOU moeten bedanken! (dus bedankt.), " schreef Mayer op de kaart.

Kort nadat Rosé's (geboren Roseanne Park) cover van het nummer op Twitter was gedeeld, retweette Mayer de video. De zanger noemde de cover ook "prachtig" en tagde het officiële account van Blackpink en voegde een hashtag van Rosé toe.

De zangeres van Blackpink was verrast door zijn gebaar en schreef haar verhalen "Het leven is compleet". De met een Grammy bekroonde muzikant stuurde Rosé de Roxy Pink-editie van een PRS Silver Sky elektrische gitaar.

Fans merkten op dat ze de gitaar hadden gezien in de videoclip van de zanger voor Last Train Home, een nieuw nummer dat zal verschijnen op Mayer's achtste studioalbum getiteld Sob Rock.

Fans willen dat Rosé dekt Beste John

Ironisch genoeg gaat het gerucht dat Rosé in een komende aflevering een cover van Taylor Swift's nummer Dear John zal spelen. Het nummer is naar verluidt geschreven voor John Mayer nadat zijn relatie met Taylor Swift eindigde, en de zanger heeft publiekelijk gezegd dat hij "vernederd" was door de teksten.

"Hij kan de gitaar niet meer terugnemen en Taylor zal haar dit geven", grapte een fan, terwijl hij een foto deelde van Swift die bij een extravagante roze piano zit.

"Beste John (Rosé's versie) komt eraan om hem te beëindigen", voegde een andere fan toe.

"Laat de live versie van Dear John vallen Rosé.. het is de perfecte timing.." grapte een andere fan.

Anderen zeiden dat Rosé gewoon dezelfde gitaar kon spelen die John haar had gegeven - tijdens haar cover van Swift's nummer. "Meisje Rosie, pak je mooie gitaar in en sleur met je kont naar Seoul, want hij zal hem terug willen als hij de cover van John heeft gezien!!!" een fan schreef in de reacties.

Sommige Blackpinks-fans - ook bekend als Blinks, zagen het gebaar als iets meer en wilden dat John Mayer "uit haar buurt bleef".

Eerder in mei riepen trouwe fans van Billie Eilish John Mayer op om bij haar uit de buurt te blijven nadat hij een schijnbaar "flirterig" commentaar op haar touraankondiging had achtergelaten.

Aanbevolen: