Een voormalige Jersey Shore-producent heeft geheimen over de cast gemorst in een Reddit AMA

Inhoudsopgave:

Een voormalige Jersey Shore-producent heeft geheimen over de cast gemorst in een Reddit AMA
Een voormalige Jersey Shore-producent heeft geheimen over de cast gemorst in een Reddit AMA
Anonim

Tenzij je erbij was om het te zien, is er nu echt een manier om te begrijpen hoe groot Jersey Shore was toen het voor het eerst uitbrak op MTV. De show bevatte waanzinnige feesten, het meest chaotische drama en relaties die mensen tot het uiterste dreven.

Zoals het geval is met elke realityshow, willen mensen meer weten over wat er niet in de show is gekomen. Gelukkig ging een voormalige producer van de show naar Reddit om de eerste paar seizoenen van de show het vuil te maken.

Geloof ons als we zeggen dat de hele lezing opmerkelijk is, en we hebben enkele van de opmerkelijke hoogtepunten hieronder.

'Jersey Shore' is een klassieke realityserie

December 2009 markeerde het debuut op Jersey Shore op MTV. Het uitgangspunt leek veel op The Real World, maar deze keer zou de focus liggen op frisse gezichten uit het noordoosten die massaal naar de Jersey Shore razen om te razen. MTV wist niet dat deze show een instant klassieker zou worden.

De originele cast bestond uit Pauly D, Vinny, Ronnie, Mike, Sammi, Jenny, Snooki en Angelina, en die primaire spelers hebben de Shore verwoest toen ze werden losgelaten. Het netwerk heeft fantastisch werk geleverd door de show te casten, en in een mum van tijd konden fans er geen genoeg van krijgen.

Na verloop van tijd zouden er 6 seizoenen en meer dan 70 afleveringen van de show zijn, en van daaruit zouden we een aantal spin-offprojecten te zien krijgen.

In 2018 kwam Jersey Shore: Family Vacation op het netwerk, en het heeft 5 seizoenen en meer dan 100 afleveringen gehad.

De show had het allemaal, maar het drama dat zich ontvouwde zorgde ervoor dat mensen terug bleven komen voor meer.

Jersey Shore had veel drama

De eerste paar seizoenen van Jersey Shore blijven een iconisch stukje tv-geschiedenis, want er was vanaf het begin krankzinnig drama. Je verwacht drama als je naar reality-tv kijkt, maar deze show was een totale chaos, waardoor het ongetwijfeld een grote hit werd.

Een van de meest memorabele momenten vond plaats tussen Mike en Angelina vanwege een gebrek aan netheid.

Celeb Magazine merkte op dat Angelina eindelijk iedereen over de rand duwde nadat ze een gebruikt maandverband op de badkamervloer had achtergelaten. Mike, ridderlijk als altijd, liet het onder haar kussen liggen, wat veranderde in een gevecht tussen het paar. Mike liet de microfoon vallen toen hij haar een 'vuile kleine hamster' noemde.

De waarheid is dat alle castleden een hoop drama hadden, zowel binnen de groep als met degenen aan de buitenkant. Dit drama stuwde de show naar geweldige kijkcijfers.

Zoals we al zeiden, speelden die vroege seizoenen een belangrijke rol in de opkomst van de show, en enige tijd geleden gaf een voormalige producer uit die vroege seizoenen de primeur over wat er echt gebeurde. Onnodig te zeggen dat sommige onthullingen schokkend waren.

Een producer is openhartig over de waarheid achter de show

Een paar jaar terug op Reddit, een "veldproducent in de eerste twee Jersey Shore-seizoenen (dit omvat de afleveringen die na Miami in Jersey werden gefilmd - dat seizoen wordt in de volksmond "seizoen 3" genoemd), maar voor ons in productie is het seizoen 2B), " nam de tijd voor een AMA en er werden waarheidsbommen gedropt.

Pauly D, die voor de camera het leven van het feest kan zijn, is bijvoorbeeld totaal anders buiten de camera.

"Hij is vriendelijk. Maar als de camera's uit zijn, is hij extreem gereserveerd. Een gesprek met hem voeren kan net zoiets zijn als tanden trekken", zei de producer.

De producer onthulde ook welk castlid het slechtst was om mee te werken.

"Angelina. Lieve god… ik heb nog steeds PTSS."

Er werd ook opgemerkt dat het beruchte gevecht van Ron en Sam in seizoen drie "afschuwelijk en veel intenser was dan wat werd uitgezonden", en dat "de vierde muur een paar keer was gebroken."

Over het algemeen is het lezen ongelooflijk en het geeft een geweldig inzicht in wat de show niet echt uitgezonden heeft.

Er was bijvoorbeeld een vroege hook-up die fans nooit te zien kregen.

"Jenni en Mike maakten contact tijdens seizoen 1, " was een moment waarvan de producer zei dat het een opvallend moment was dat niet werd uitgezonden.

Een andere belangrijke onthulling was dat, hoewel Ron zo slecht was als geadverteerd, Sam een goede behandeling kreeg van de bemanning.

"Het werd behoorlijk nauwkeurig weergegeven. Als er iets was, kreeg Sam een geweldige bewerking. Ik denk dat hun relatie giftig was, maar het was niet eenzijdig. Ik laat het daarbij."

Nogmaals, als je de tijd hebt en je bent een fan van de show, dan is deze AMA een must-read. De belangrijkste onthullingen zijn fantastisch.

Aanbevolen: