Wat is er gebeurd met Vince Vaughns passie voor acteren?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Vince Vaughns passie voor acteren?
Wat is er gebeurd met Vince Vaughns passie voor acteren?
Anonim

Hij was een vaste waarde in romantische komedies en soortgelijke films, maar toen leek Vince Vaughn te draaien. Hij dook in verschillende soorten films, die niet allemaal door de critici werden geprezen, en fans vroegen zich af of hij ronduit was geannuleerd toen zijn acteerwerk tot een stra altje vertraagde.

Terwijl hij doorging met acteren, leek Vince zijn passie voor het vak te hebben verloren en eindigde hij jarenlang met het produceren van meer dan alleen acteren. Nu hij weer opduikt in acteerrollen, vragen fans zich af wat er is gebeurd met zijn passie voor acteren, voor het maken van film na film en het leven in de schijnwerpers, en ze vragen zich af of hij deze keer voorgoed terug is.

Wat heeft Vince Vaugh gedaan?

Het blijkt dat Vince Vaughn het druk heeft gehad, ook al leeft hij al een tijdje behoorlijk onder de radar. Zijn acteeroptredens waren nog steeds consistent, ondanks de krantenkoppen dat hij was gestopt met acteren, maar ze waren niet zo flitsend als in eerdere stadia van Vaughns carrière.

Vince's IMDb-cv bevat weinig hiaten, maar het is interessant om te zien wat hij heeft uitgespookt en hoe zijn passies duidelijk zijn veranderd.

Het is moeilijk om de laatste "grote" film van Vaughn te lokaliseren; het lijkt bijna alsof het begin jaren 2000 was toen hij echt mainstream-populair was. Plus, zijn nu iconische rom-com met Jennifer Aniston was helemaal terug in 2006.

Hij heeft de afgelopen jaren aan projecten als 'Curb Your Enthusiasm' gewerkt, en hij had ook een paar niet-zo-opvallende films. Hoewel 'Freaky' de aandacht van veel fans trok, omdat het leek alsof Vince het acteren echt weer omarmde.

Wat zorgde ervoor dat zijn passie afnam? Er zijn een paar factoren.

Vince Vaughn viel een beetje uit de gratie

Het is waar dat niet iedereen van Vince Vaughn of zijn acteerstijl houdt, dus hij had in het begin van de jaren 2000 wat minder rooskleurige recensies over zijn werk. Dat kan hebben bijgedragen aan zijn vermeende ondergang in Hollywood.

Er is ook het feit dat Vince's politieke opvattingen hem een paar keer in het nauw hebben gedreven; uitspreken was niet zo populair vóór 2016 of zo. Maar zijn politieke ideologie en steun aan Republikeinse kandidaten is niet het enige waardoor hij Hollywood verliet.

Vince trouwde in 2010 met Kyla Weber

Fans zullen zich de roddelkoppen herinneren toen Vince Vaughn begon uit te stappen met zijn nu-vrouw, Kyla Weber. Maar nadat ze in 2010 trouwden, leek Vince uit het zicht van het publiek te verdwijnen. Natuurlijk was er af en toe een paparazzi-foto, maar Vince leek helemaal tevreden een familieman te zijn met zijn nieuwe vrouw en later hun twee kinderen.

Vince was misschien gewoon druk bezig om vader en echtgenoot te zijn, iets dat hij echt leek te omarmen. Dus het kiezen en kiezen van acteeroptredens, en meer in de productiekant duiken, was waarschijnlijk het pad dat hij verkoos bij het opvoeden van zijn jonge gezin.

Zou het kunnen dat Vince niet per se zijn passie voor acteren verloor, maar dat hij een passie kreeg om een hands-on ouder te zijn, zodat acteren naar de kant ging? Zijn kinderen zijn nu leerplichtig (geboren in 2010 en 2013), dus het is logisch als Vince nu echt tijd heeft om te schitteren in Hollywood.

En op dit moment heeft hij waarschijnlijk de energie terug om een meer gepassioneerde acteur te worden. Er is echter nog een andere factor in het spel.

Hollywood veranderd voordat Vince dat deed

In een interview eind 2020 uitte Vince zijn gedachten over de pandemie en het gezinsleven met twee kinderen, maar er kwamen ook enkele andere weetjes naar voren. Om te beginnen suggereerde de LA Times dat "Hollywood grotendeels afstand heeft genomen van het type R-rated, op mannen georiënteerde komedies die ooit [Vaughn's] brood en boter waren."

Het is een eenvoudige uitspraak die veel gewicht in de schaal legt; wat als Hollywood zou veranderen en Vince achter zou blijven?

De theorie klopt, maar op dit moment, nu Vince Hollywood op een nieuwe manier opnieuw betreedt, lijkt het erop dat de prioriteiten van iedereen in de rij staan. Met zijn recente werk 'Freaky' zegt Vince dat hij kiest wat hem interesseert, in plaats van wat mensen denken dat hij zou moeten doen op basis van zijn acteer-cv of verschillende talenten.

Gaat Vince Vaughn terug naar acteren?

Natuurlijk, hij heeft in de tussentijd zijn tijd gevuld met verschillende andere projecten. Maar fans speculeren nu dat Vince een acteercomeback maakt omdat zijn meest recente film redelijk populair was.

Het lijkt erop dat Vince op weg is naar meer acteeroptredens, wat suggereert dat hij zijn passie voor acteren misschien toch niet verloren heeft. Misschien had hij gewoon wat ervaringen achter de schermen nodig, en verschillende genres, voordat hij die vonk voor acteren die hij vroeger had, weer aanwakkerde.

fans zijn hoe dan ook enthousiast om te zien dat hij op het grote en kleine scherm staat, zowel voor als achter de camera, en kijken reikhalzend uit naar zijn volgende projecten.

Aanbevolen: