Deze Baywatch-ster stopte met acteren voor de beste reden ooit

Inhoudsopgave:

Deze Baywatch-ster stopte met acteren voor de beste reden ooit
Deze Baywatch-ster stopte met acteren voor de beste reden ooit
Anonim

Op elk willekeurig moment zijn er miljoenen mensen over de hele wereld die ervan dromen ooit groot te worden in Hollywood. Bovendien zijn er heel veel mensen die zo dol zijn op acteren dat ze jarenlang hebben geprobeerd om hun brood te verdienen zonder zich zorgen te maken dat ze beroemd zouden worden. Als een van die mensen het groot zou maken in de acteerwereld, is er bijna geen kans dat ze er vrijwillig voor zouden kiezen om het sterrendom achter zich te laten.

Ondanks de grote kansen die een acteur moet verslaan om de kost te verdienen in het bedrijf, is het verbazingwekkend om te bedenken dat enkele beroemde acteurs hebben besloten de showbusiness te verlaten. In die zeldzame gevallen hebben die sterren hun eigen redenen gehad om te stoppen met acteren en sommige waarnemers kunnen hun beslissing streng beoordelen. Als het gaat om een van de mensen die stopte met acteren nadat ze eerder in de show Baywatch speelde, hadden ze de beste reden ooit om Hollywood achter zich te laten.

David Charvet's jaren in de entertainmentindustrie

Geboren en getogen in Lyon, Frankrijk, David Charvet was gezegend met een ongelooflijk goed uiterlijk omdat hij opmerkelijk veel op Sebastian Stan lijkt. Als gevolg hiervan zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Charvet, net als veel andere beroemde acteurs die in het verleden model stonden, in staat was om de kost te verdienen door te poseren voor foto's. Desondanks had Charvet iets anders in gedachten en uiteindelijk zette hij zijn zinnen op het starten van een acteercarrière.

Na zijn weg naar Amerika te hebben bereikt, kreeg David Charvet zijn grote doorbraak in 1992, aangezien dat het jaar was dat hij zich bij de cast van Baywatch voegde. Na hun debuut in de première-aflevering van het derde seizoen van Baywatch, begonnen veel fans van de show van Charvets optreden als Matt Brody te houden. Als gevolg hiervan was Charvet een groot deel van het succes van Baywatch gedurende meerdere jaren, aangezien hij tot het einde van het zesde seizoen in de show speelde.

Zodra David Charvet Baywatch verliet, genoot hij nog meer succes toen hij zich bij de cast van Melrose Place voegde als Craig Field. In tegenstelling tot Charvet's Baywatch-personage, moesten Melrose Place-fans zijn karakter in die show haten, omdat hij een nepotisme-huurder was met een vreselijke houding. Gelukkig voor elke Melrose Place-fan heeft Charvet geweldig werk geleverd door het gemakkelijk te haten personage tot leven te brengen.

Naast de twee beroemdste acteerrollen van David Chavert, dook hij ook op in verschillende andere projecten, waaronder films, tv-films en shows. Nog steeds niet door, Charvet heeft jarenlang opgetreden als muzikant die een 5-albumcontract had getekend met Universal Music Group France.

Waarom David Chavert van Baywatch het acteren opgaf

Na jaren van succes in de entertainmentcarrière, was er alle reden om te denken dat David Charvet nog jaren aan het werk zou blijven. Charvet bleef tenslotte even knap als altijd en hij had bewezen dat hij een waardevol lid was van twee uiterst succesvolle cast van tv-shows. Ondanks dat Charvet nauwelijks heeft gehandeld sinds hij Melrose Place verliet en zijn laatste IMDb-krediet stamt uit 2013. Op dezelfde manier besloot Charvet ook in het verleden zijn muziekcarrière te verlaten.

Nu het jaren geleden is sinds de finale van de show, willen veel mensen weten wat de cast van Baywatch heeft uitgespookt. Omdat David Charvet bijvoorbeeld al jaren uit de schijnwerpers is, hebben veel van zijn voormalige fans de laatste track van hem. In 2022 werd Charvet geïnterviewd door Page Six en hij onthulde hoe hij uiteindelijk een woningbouwbedrijf in Los Angeles runde, The Jones Builders Group genaamd, dat 10 tot 14 huizen per jaar bouwt.

Zoals David Charvet uitlegde, huurden hij en zijn ex-vrouw Brooke Burke een aannemer in om een huis voor hen te bouwen, maar ze raakten ontevreden over hun werk. Als gevolg hiervan ontsloeg het echtpaar de aannemer en met de hulp van een projectmanager hielden ze toezicht op de rest van de bouw van hun huis. Toen hun huis eenmaal voltooid was, realiseerde Charvet zich dat hij misschien een nieuwe carrière had gevonden nadat bezoekers van het huis van het paar hem een eenvoudige vraag hadden gesteld.“We waren klaar met het huis, en elke keer dat we mensen uitnodigden, zeiden ze: ‘Mijn god, dit huis is zo mooi. Denk je dat je het nog een keer zou kunnen doen?'”

Tijdens het eerder genoemde Page Six-interview legde David Charvet uit waarom hij om te beginnen open stond voor een carrière buiten de entertainmentindustrie. “Voordat ik mijn eerste kind kreeg, reisde ik vijf jaar door 42 landen om concerten te geven voor mijn muziek. Ik kan dat op geen enkele manier nog een keer doen. Ik moest een andere zin in mijn leven vinden. Ik wilde niet naar een tv-show gaan die in Canada was, ik wilde niet naar Europa reizen om mijn muziek te maken. Ik wilde thuis blijven en ik wilde een goede vader zijn. Ik wilde er elke dag zijn voor mijn kinderen.”

Hoewel David Charvet een goede reden had om Hollywood achter zich te laten, was hij bereid toe te geven dat het moeilijk voor hem was om dat te doen. “Er was ook een gevoel van droefheid omdat ik 20 jaar heel erg heb genoten van wat ik deed. Weet je, er is ook een identiteitsverandering, iets dat ik niet voor elke man wens, want als je je identiteit verliest van wat je 20 jaar lang wist dat je was. Weten wat Charvet heeft doorgemaakt om zijn kinderen op de eerste plaats te zetten, maakt zijn offer des te bewonderenswaardiger.

Aanbevolen: