Wat Julie Chen heeft gezegd over het opvoeden van haar zoon Charlie

Inhoudsopgave:

Wat Julie Chen heeft gezegd over het opvoeden van haar zoon Charlie
Wat Julie Chen heeft gezegd over het opvoeden van haar zoon Charlie
Anonim

Veel beroemdheden met kinderen proberen hun gezinsleven privé en buiten het publieke oog te houden. Ze lijken misschien een luxueuze levensstijl en banen te hebben, maar dat gaat gepaard met lange, slopende uren en weinig tot geen vrije tijd. Kinderen hebben is een fulltime baan, en zoveel Hollywoodsterren hebben gezegd dat ze geen kinderen willen.

Big Brother TV-presentator en CBS-nieuwsanker Julie Chen vond haar weg naar het ouderschap en de ups en downs die daarmee gepaard gaan. Er zijn goede en slechte kanten, vooral wanneer iemands leven in de schijnwerpers staat.

8 Wie is Julie Chen?

Julie Chen is een beroemde tv-persoonlijkheid en presentatrice die bekend staat om haar rollen in The View en Big Brother. Ze is ook een nieuwsanker en producer voor CBS. Ze was een aantal jaren co-host van de talkshow The Talk overdag, waarbij ze werkte met een rotatie van media-persoonlijkheden die de krantenkoppen en actuele gebeurtenissen bespraken. De show is gefilmd voor een live publiek in de studio in Studio City, Californië. Sinds 2000 presenteert ze de Amerikaanse bewerking van de Nederlandse realityshow Big Brother. De show volgt een groep die samenleeft, afgesloten van de buitenwereld en strijdt om een half miljoen dollar.

7 Wie is de echtgenoot van Julie, Leslie Moonves?

Leslie Moonves is een mediamanager en was de voorzitter en CEO van de CBS Corporation van 2003 tot hij het bedrijf verliet. Beschuldigingen van aanranding en misbruik leidden tot zijn ontslag in 2018. Julie Chen trouwde met Leslie de dag voor kerstavond in 2004. Ze stond naast haar man tijdens de schandalen en beviel in september van hun enige kind, een zoon die ze Charlie noemden. 2009.

6 Wie is Charlie Moonves?

Charlie Moonves is het kind van Julie en Leslie, geboren als Weegschaal op 29 september 2009. Vandaag is hij twaalf jaar oud en dankzij zijn ouders werd hij in de schijnwerpers geboren. Zijn vader is een multimiljonair met een geschat vermogen van $ 700 miljoen, en Julie heeft een vermogen van $ 16 miljoen. Samen als gezin leven ze een uitbundige levensstijl, en sommigen zeggen misschien dat kinderen die in een beroemd huishouden zijn geboren recht opgroeien. Het hangt allemaal af van hoeveel tijd ouders met hun kinderen doorbrengen en wat ze hen leren. Hij speelt voetbal en woont met zijn ouders op een landgoed van 10.000 vierkante meter in Beverly Hills.

5 De spanning van de familie Chen

Julie Chen vertelde over haar verleden en verwachtingen van haar familie. Haar grootmoeder was teleurgesteld dat Julie's vader geen zoon had, wat tot spanningen in de familie leidde. Haar grootmoeder probeerde Julie's vader een van haar mannelijke neven en nichten te laten opvoeden om de familienaam voort te zetten. De moeder van Julie zei echter nee en stond toe dat haar sterke dochter de naam voortzette. Tot op de dag van vandaag behield Juile haar meisjesnaam en voegde ze de achternaam van haar man toe aan het einde, waardoor ze Julie Chen Moonves werd. Ze noemden hun zoon Charlie Moonves, maar hij lijkt op zijn moeder en kan de bloedlijn van de Chen-familie naar nieuwe generaties brengen.

4 Julie verlaat 'The Talk'

Julie verliet The Talk met een oprechte uitzending nadat haar man zijn leidinggevende functie bij CBS had neergelegd. Ze is al negen jaar co-presentator van de talkshow sinds de dag dat deze voor het eerst werd uitgezonden en verwijst naar de cast en crew als familie. Ze zei: "Op dit moment moet ik meer tijd thuis doorbrengen met mijn man en onze jonge zoon, dus heb ik besloten om The Talk te verlaten." Ze huilt terwijl ze zegt: "Voor iedereen achter de schermen, ik stuur jullie mijn liefde, en ik zal jullie allemaal heel, heel erg missen." Haar afwezigheid bij de show zorgde voor veel teleurstelling, maar ze had de beste bedoelingen om tijd vrij te maken om met haar gezin door te brengen en Charlie op te voeden.

3 Moederschap wordt niet overschat

Julie zei ooit tegen BuzzFeed: "Ik heb nooit kinderen gewild en ik wilde ook nooit trouwen." Ze veranderde haar deuntje in de vroege jaren 2000 toen ze trouwde en zwanger was. Voor het grootste deel heeft ze Charlie's leven buiten de schijnwerpers gehouden, maar door posts op sociale media omarmt ze het moederschap en het moederleven. Ze noemt Big Brother ook haar kind en zegt gekscherend: "Ik bedoel, op een gegeven moment hoop ik dat het zonder mij doorgaat als ik zes voet onder ben, en daar hoop ik niet op. Of geef het door aan mijn zoon, ik heb het ze verteld. Dat zou grappig zijn."

2 Soms probeert Charlie zijn wortels te mijden

Julie maakte zich veel zorgen over haar Aziatische roots en zag eruit als ze opgroeide, en zei: "Ik wilde gewoon assimileren en eruitzien en klinken als de andere kinderen." Ze gaf openlijk toe dat ze plastische chirurgie had ondergaan na een leidinggevende en haar agent zei dat ze vanwege haar ogen nooit een nieuwsanker zou worden. Ze had een ooglidcorrectie om haar "zware oogleden" te repareren en haar kansen om op televisie te verschijnen te vergroten. Ze zei dat naarmate Charlie ouder wordt, hij tekenen vertoont van het mijden van zijn Aziatische afkomst. Hij heeft weinig interesse in het leren van Mandarijn of over zijn roots. Julie vertelde Us Weekly: "Ik weet dat hij een stadium zal bereiken waarin hij spijt zal krijgen dat hij de taal niet van jongs af aan leert en vloeiend spreekt. Hij zal in contact willen komen met zijn Chinese roots."

1 Brieven schrijven aan Charlie

Julie begon een traditie van het schrijven van brieven aan haar zoon toen hij een jaar oud was om hem in de toekomst te openen. Julie zei: "We zullen ze bewaren tot hij 21, 25 is, of wanneer hij volwassen genoeg is om te beseffen wat hij voor ons betekent."

Chen en haar man zijn niet van plan om Charlie te verwennen met cadeaus en te zeggen dat speelgoed niets voor hem is (waarschijnlijk omdat hij er al zoveel heeft). Op feestdagen krijgt Charlie brieven in plaats van cadeaus, zoals Julie zei: "Toen zijn eerste verjaardag naderde, herinner ik me dat ik dacht: wat gaan we doen om het te vieren? Wat krijg je voor een 1-jarige? Speelgoed? Wat dan ook. Onze brieven zijn ons geschenk."

Aanbevolen: