Bij welke van de kinderen van Alec Baldwin staat hij het dichtst?

Inhoudsopgave:

Bij welke van de kinderen van Alec Baldwin staat hij het dichtst?
Bij welke van de kinderen van Alec Baldwin staat hij het dichtst?
Anonim

Alec Baldwin knuffelt zijn zeven kinderen nu hard. Zijn toekomst is misschien onzeker na het per ongeluk neerschieten van Halyna Hutchins op de set van Rust, maar zijn zeven kinderen hebben alle vooruitzichten van de wereld. Baldwin kreeg zijn eerste kind, zijn dochter Ierland, met zijn eerste vrouw, Kim Basinger, met wie hij getrouwd was van 1993 tot 2002. Baldwin vond pas weer liefde toen hij zijn tweede vrouw, Hilaria, ontmoette in 2011. Ze trouwden met de volgend jaar, en sindsdien hebben ze zes kinderen gekregen: Carmen, Leonardo, Eduardo, Lucia, Rafael en Romeo. Baldwin houdt natuurlijk evenveel van ze allemaal, maar met wie staat hij het dichtst?

Wie zijn de jongste kinderen van Alec Baldwin?

De oudste dochter van Baldwins, Carmen, werd geboren in 2013, daarna hun zoon Rafael in 2015, Leonardo in 2016, Romeo in 2018, Eduardo in 2020 en ten slotte hun laatste kind, Lucia, in 2021. In 2019, Baldwin vertelde Mensen dat hij niet "de uitdaging aanging" om weer vader te worden. Maar dat duurde duidelijk niet lang.

"Als mijn kinderen afstuderen, word ik 85", vertelde de acteur aan People magazine. "Zoals mijn vrienden zeggen, als je kinderen uit het raam klimmen en ze gaan hele, hele slechte dingen doen als ze ouder worden, als ze in de late tienerjaren zijn, ben je hoe dan ook doof, dus je wint hoef het niet te horen." Baldwin grapte ook tegen Seth Meyers dat hij nog jaren zal werken om de kosten van zes kinderen te dekken.

Toch lijkt Baldwin het geweldig te vinden om zijn nieuwe gezin groot te brengen. Ook lijkt hij een hechte band te hebben met zijn op één na oudste dochter, Carmen. Hij post veel over haar op zijn sociale media. In juli plaatste hij een schattige foto van de achtjarige met de opmerking: "Vandaag deelde ze dat ze actrice-zangeres-danseres-model-goochelaar-advocaat wil worden. Ik aanbid dit kind."

Het is veilig om te zeggen dat Baldwin een zeer actieve ouder is en zoveel mogelijk in het leven van zijn kinderen probeert te zijn, maar van alle kinderen die Baldwin heeft met Hilaria, kunnen we raden dat hij het dichtst bij Carmen en Romeo staat omdat ze de oudste zijn. Hoewel hij hoogstwaarschijnlijk voor de baby's Eduardo en Lucia zorgt, weten ze nog niet eens echt wie hij is; ze zijn te jong.

Na de geboorte van Carmen sprak Alec met People over ouderschap. "Het is in zekere zin een tweede kans voor mij", zei hij. "Iedereen weet dat ik een behoorlijk onaangename voogdijstrijd heb gehad voor Ierland." Over Ierland gesproken, ze heeft meer tijd met Baldwin gehad dan met haar halfbroers en -zussen.

Alec Baldwin is hoogstwaarschijnlijk het dichtst bij zijn eerste dochter Ierland

Ierland en Baldwin zijn zeker samen door de wringer gegaan. Maar door alle ups en downs zijn ze bij elkaar gebleven. Je herinnert je Baldwins beruchte voicemail uit 2007 waarin hij zijn toen 11-jarige dochter een 'onbeleefd, ondoordacht varkentje' noemde.

Ierland heeft haar vader daarvoor later teruggebeld toen ze verscheen bij zijn Comedy Central-braadstuk. "Hallo papa, ik ben Ierland", zei ze. "Het is goed om hier te zijn. Ik wist het bijna niet eens omdat ik mijn voicemails van mijn vader van de afgelopen 12 jaar of zoiets niet heb gecontroleerd?"

"Ik heb eigenlijk veel gemeen met de mensen in dit gebraad," voegde ze eraan toe. 'Omdat ik, net als zij, jou ook niet zo goed ken.' Baldwin verontschuldigde zich natuurlijk voor zijn voicemail en zei dat hij "jarenlang tot het uiterste was gedreven door ouderverstoting."

De vader en dochter lijken het leuk te vinden om de draak te steken met de voicemail van het 'varkentje'. In 2020 plaatste Ierland een foto van haar en Baldwin die een kinderboek lezen met de titel If I Were a Pig. "Als ik een varken was, zou ik natuurlijk een onbeleefde en ondoordachte zijn", schreef ze. De ouder en het kind kunnen in ieder geval een grapje maken over een van de meest moeilijke momenten in hun hele relatie. Baldwin zei dat de voicemail een "permanente breuk" tussen hem en Ierland veroorzaakte, maar blijkbaar konden ze hun relatie herstellen.

"… Ik denk niet dat iemand nu ooit herstelt van dat soort dingen … Het is een korstje dat nooit geneest … Ik mag mijn dochter, dat heeft haar op een permanente manier pijn gedaan, " vervolgde Baldwin.

Kobe Bryants dood deed Ierland beseffen dat het leven te kort is om met familie te vechten. Ze zei tegen Entertainment Tonight: "Laten we er allemaal overheen komen en die persoon omhelzen van wie je houdt", zei ze. "Je weet nooit wat er met iemand gaat gebeuren en het komt allemaal neer op liefde. Niets anders doet ertoe." Ze gaf ook toe dat er nog steeds "afstand" is tussen haar en Baldwin, maar ze "houdt meer van hem en respecteert hem dan wie dan ook."

Dus het is veilig om te zeggen met welk kind Baldwin het dichtst bij staat. Hij heeft meer tijd gehad met Ierland (een soort van), en ze zijn weer uit het einde van de tunnelfamilie voortgekomen.

Aanbevolen: