Fans denken dat Don Lemon onverantwoordelijk is met zijn geld, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Don Lemon onverantwoordelijk is met zijn geld, hier is waarom
Fans denken dat Don Lemon onverantwoordelijk is met zijn geld, hier is waarom
Anonim

De altijd vocale Don Lemon is een Afro-Amerikaanse televisiejournalist en een voormalig presentator voor met name 'CNN Tonight', NBC naast verschillende andere shows. Hij is zonder twijfel een van de meest opvallende gezichten in de nieuwswereld geworden.

Als resultaat van zijn explosieve persoonlijkheid en controversiële meningen die zijn faam hebben doen ontkiemen, gecombineerd met zijn uitmuntende presentaties voor deze shows, heeft hij maar liefst $ 12,4 miljoen, talrijke onderscheidingen, Emmy's en respectabele titels verzameld.

Don Lemon en zijn enorme invloed en prijzen

Don Lemon werd in 2009 vermeld in Ebony Power 150: The Most Influential Blacks in America en heeft drie regionale Emmy-awards gewonnen als gevolg van onpartijdige onpartijdige rapporten. Zijn eerste en meest opvallende Emmy-prijs was voor zijn rapporten over de vastgoedmarktsituaties in Chicago.

Don Lemon is ook een van de meest invloedrijke LGBTQ-mensen in zijn vakgebied, aangezien hij licht werpt op LGBTQ-kwesties voor zijn grote publiek. De Human Rights Campaign Foundation eerde Don tijdens hun 7e jaarlijkse Time to THRIVE-conferentie en merkte op dat hij een "natuurlijke keuze" was op basis van zijn invloed en uitmuntendheid in het bespreken van LGBTQ-aangelegenheden.

Hoe Don Lemon zijn enorme nettowaarde van $ 12,4 miljoen verdiende

Don Lemon heeft het grootste deel van zijn geld verdiend door een CNN-nieuwsanker te zijn.

Hij sloot zich aan bij het CNN-netwerk in september 2006 en begon in 2014 met het hosten van zijn eigen special, "CNN Tonight With Don Lemon". Hij kondigde in mei 2021 aan dat zijn special zou eindigen, wat tot opschudding leidde van fans die er vooral van hielden en ervan genoten om ernaar te kijken. Dit is een duidelijke indicatie van de impact die Don Lemon op zijn vakgebied heeft gehad.

Maar alle goede dingen eindigen met een reden: om plaats te maken voor iets beters.

Don Lemon veroverde het internet stormenderhand en kondigde aan dat zijn show werd omgedoopt tot 'Don Lemon Tonight', die hij sindsdien host.

Naast zijn illustere aanwezigheid in deze wereld van televisie-uitzendingen, reportages en hosting, is Don ook een bestsellerauteur van de New York Times, wat hem ook veel geld heeft opgeleverd. Hij schreef een boek met de titel 'Transparant', waarin hij de persoonlijke worstelingen besprak die hij in zijn jeugd doormaakte, en de klim naar de top in zijn vakgebied beschrijft.

Door al zijn projecten, werk en beroemdheidsstatus heeft Don verschillende bronnen van inkomsten verzameld en zijn vermogen blijft elk jaar toenemen. Vanaf 2021 wordt zijn vermogen geschat op $ 12,4 miljoen. Hij verdient ongeveer $ 4 miljoen per jaar voor zijn bijdragen aan het CNN-netwerk, salaris en bonussen. Hij verdient ook geld met de inkomsten uit zijn boek en de verkoop van eenheden met behulp van zijn onroerendgoedfinanciering. Het is geen verrassing dat Don Lemon voor het leven is ingesteld.

Dus, hoe gebruikt Don Lemon zijn enorme vermogen van $ 12,4 miljoen?

Don Lemon heeft een enorm huis

Zijn meest opvallende aankopen zijn zijn grote, luxueuze en vrij dure huizen. Fans denken dat zijn frequente verhuizing naar huizen nogal verspillend is, maar Don Lemon heeft zijn redenen.

In februari 2021 verkocht Don Lemon zijn appartement in Harlem NY, dat hij in 2013 had gekocht, voor een fors salaris van $ 1.525.000. Dit bedrag is $ 37.000 meer dan waarvoor hij het had gekocht. Hoewel Don en zijn verloofde, Tim Malone, het leuk vonden om daar te wonen, omdat ze "van de buurt houden", lijkt het erop dat "ze de plaats ontgroeid zijn".

Hij gaf $ 3,1 miljoen uit voor een "schilderachtig huisje" in Sag Harbor, 2016. De plaats in vintage-stijl heeft vier verdiepingen, vier slaapkamers, badkamers met 5 slaapkamers, een ingebouwde mahoniehouten bar en een groot zwembad. In een interview met Tamron Hall in april van dit jaar besprak Don zijn relatie met zijn partner en de mogelijkheden van gezinsplanning.

"Ja, ik denk erover om een gezin te stichten." Zei Don Lemon in een interview met Tamron Hall in april 2021.

Dit zou grotendeels de reden kunnen zijn voor de verkoop van zijn Harlem NY Condo, en de noodzaak om in zo'n grotere ruimte te wonen, ondanks dat het alleen de twee mannen zijn. Misschien geen verspilling van zijn miljoenen dollars, maar een hartverwarmende daad ter voorbereiding op de toekomst.

Sommige fans zijn het daar echter niet mee eens en bekritiseren het paar voor het kopen van een huis met een veel grotere ruimte en een aantal faciliteiten voor alleen de twee mannen in dit huidige stadium. Wat denk je?

Don Lemon houdt van zijn luxe auto's

Don Lemon's miljoenen gaan ook grotendeels naar zijn auto's. Hij bezit een Zenvo ST1, die $ 1,2 miljoen waard is, naast een Polestar $1 die $ 155.000 kost.

Hij uploadde deze foto ook op 5 september 2016. Hij pronkt met zijn Fly Yellow Bellisima-auto, een Italiaanse extravagante auto.

Dus, wat denk je? Zijn Don Lemon's aankopen van luxueuze massieve huizen en luxe auto's een simpele daad van onverantwoordelijke uitgaven?

Aanbevolen: