Alles waar Jack McBrayer mee bezig is sinds '30 Rock

Inhoudsopgave:

Alles waar Jack McBrayer mee bezig is sinds '30 Rock
Alles waar Jack McBrayer mee bezig is sinds '30 Rock
Anonim

NBC is de thuisbasis van enkele van de grootste televisiehits aller tijden, en het netwerk zou niets liever willen dan aan de top van de televisiewereld te blijven. Shows als Seinfeld en Friends zijn bijvoorbeeld beide NBC-klassiekers.

Tijdens de jaren 2000 kreeg 30 Rock zijn start op NBC en werd een nieuwe hit voor het netwerk. Jack McBrayer speelde Kenneth in de show en fans werden meteen verliefd op het sympathieke personage.

Dus, wat heeft Jack McBrayer gedaan sinds 30 Rock? Laten we een kijkje nemen en erachter komen.

Jack McBrayer speelde de hoofdrol in '30 Rock'

6DB3F384-E819-46C1-BBC3-00E6F1DD5E24
6DB3F384-E819-46C1-BBC3-00E6F1DD5E24

In 2006 maakte 30 Rock zijn debuut op het kleine scherm en het kostte geen tijd om een publiek te vinden. Het uitgangspunt en het schrijven van de show waren fantastisch, maar de castingbeslissingen speelden ook een grote rol in het succes.

Jack McBrayer was misschien geen grote ster voordat hij de rol van Kenneth kreeg, maar zijn tijd in de show zette hem in een mum van tijd in de schijnwerpers.

Fans van de show merkten meteen dat Kenneth meestal een grote grijns heeft, en dit is iets dat voor McBrayer vanzelfsprekend is, zelfs als de dingen ongemakkelijk zijn.

Hij opende hierover in een interview en zei: "Ik denk dat ik een nerveuze lach ben. Zoals, als je in een situatie bent waarvan je niet weet wat er aan de hand is, ga je meer lachen dan wat dan ook."

"Ik zei net tegen iemand eerder: 'Bij alle fotoshoots voor 30 Rock is mijn karakter altijd zo grijnzend.' Dat is zo'n beetje alles wat ik tegenwoordig weet. We waren onlangs aan het fotograferen en [de fotograaf] zei: "Verzacht het een beetje." En ik probeerde mijn mond niet zo'n grote grijns te geven. Ik denk dat het gewoon mijn gezicht permanent verkrampt in dat, "vervolgde hij.

30 Rock zou uiteindelijk eindigen, en dit gaf McBrayer volop kansen om in andere projecten te verschijnen.

Hij heeft films gemaakt zoals 'Ralph Breaks The Internet'

38F49C2A-CB09-4B9E-9282-A12B04162E90
38F49C2A-CB09-4B9E-9282-A12B04162E90

In dit stadium van zijn carrière is Jack McBrayer geen grote filmster, maar dit weerhoudt hem er niet van om rollen te blijven spelen in films die grote aantallen hebben behaald aan de kassa. Een van die films was Ralph Breaks the Internet, waarin hij de rol van Fix-It Felix uit de eerste Ralph-film opnieuw vertolkte.

Voice-acteren was een grote verandering voor McBrayer, en hoewel hij voornamelijk alleen werkte, kreeg hij de kans om met enkele van de andere sterren van de film samen te werken tijdens zijn eerste ronde als het personage.

"Ik wou dat ik meer had kunnen doen, maar voor het grootste deel ben ik alleen een microfoon, maar voor een paar sessies was het anders. Er was een sessie waarin ik met John aan de slag ging, en een waar ik met Jane (Lynch) aan de slag ging, en dat waren mijn favorieten omdat mijn achtergrond in improvisatie ligt, net als die van Jane en John is sowieso zo getalenteerd, "zei hij in een interview.

Enkele andere opmerkelijke films waarin McBrayer sinds 30 Rock is verschenen, zijn Movie 43, Smurfs: The Lost Village en Queenpins.

Op het kleine scherm heeft McBrayer ervoor gezorgd dat hij ook bezig bleef.

Hij is klaar met shows als 'Wander Over Yonder'

Een van de verbazingwekkende dingen van het maken van het op televisie is dat er in de loop van de tijd veel kansen zullen ontstaan. Deze kansen zijn er in alle soorten en maten, en Jack McBrayer heeft ervoor gezorgd dat er een aantal van zijn benut sinds 30 Rock helemaal in 2013 eindigde.

In live-actieprojecten is McBrayer te zien geweest in shows zoals NTSF: SD: SUV, Key & Peele, Drunk History, New Girl, The Big Bang Theory en nog veel meer.

McBrayer heeft ook bewezen een uitzonderlijke stemacteur te zijn. Hij heeft shows gedaan zoals Wander Over Yonder, Jake and the Neverland Pirates, The Lion Guard, Big Mouth en DuckTales.

Toen hij sprak over zijn deelname aan Wander Over Yonder, vertelde McBrayer aan EW: "Ik ben al lang een fan van animatie, en de laatste jaren ben ik een grote fan van Craig McCracken's Dus ik ontmoette Craig en zijn vrouw, Lauren Faust - en dit was een paar jaar geleden - en ik zei eigenlijk: 'Als jullie een project hebben waar ik ooit met jullie aan zou kunnen werken, zou het een enorm veel voor mij.' [lacht] En kijk, een paar jaar later zijn we hier!"

Jack McBrayer heeft een opmerkelijke rockcarrière na 30 jaar achter de rug, en fans kunnen niet wachten om te zien wat hij daarna gaat doen.

Aanbevolen: