Victoria Pedretti en Dylan Arnold recreëren hun eerste 'jij'-scène

Inhoudsopgave:

Victoria Pedretti en Dylan Arnold recreëren hun eerste 'jij'-scène
Victoria Pedretti en Dylan Arnold recreëren hun eerste 'jij'-scène
Anonim

Eerder deze maand stuurden You co-sterren Victoria Pedretti en Dylan Arnold het internet in een razernij toen ze samen werden gespot.

Hoewel de twee hun relatie nog niet hebben bevestigd, zijn fans van de show dolgelukkig omdat de chemie er zeker leek te zijn in het derde seizoen van de Netflix psychologische thriller. Het lijkt erop dat het paar misschien dezelfde chemie deelt buiten het scherm - zonder het moorddadige, grimmige einde natuurlijk.

Victoria Pedretti en Dylan Arnold gespot tijdens een boodschappenronde

Tijdens een recent uitje zijn de twee acteurs gefotografeerd terwijl ze hun boodschappentassen in de kofferbak van de auto zetten. Iets triviaals, zeker, maar dat is ook vergelijkbaar met de eerste ontmoeting op het scherm van het geruchtenpaar als bakkoningin Love Quinn en Theo Engler, de charmante student naast de deur.

In een recente aflevering van de serie, gemaakt door Greg Berlanti en Sera Gamble, ontmoeten Love en Theo elkaar voor het eerst terwijl ze de boodschappen in de auto zet. Ze is gevleid door zijn avances, maar probeert hem ook tegen te houden door meteen te zeggen dat ze getrouwd is (met niet minder psychopaat Joe Goldberg, gespeeld door Gossip Girl-alumine Penn Badgley) en een baby heeft. Dit lijkt Theo niet te stoppen, die in het seizoen vrij constant aanwezig zal zijn rond Love.

Dit alledaagse tafereel is vergelijkbaar met de nieuwste papped-foto's van het paar, gepubliceerd door Page Six. Neem hieronder een kijkje.

"Het paar werd zondag gefotografeerd terwijl ze een paar-vriendelijke activiteiten deden, zoals winkelen voor huishoudelijke artikelen en toiletartikelen", luidt het artikel.

En fans lijken het erover eens te zijn dat er niets romantischer en belastender is dan samen door het gangpad van de supermarkt lopen.

"Wasmiddel? Oh ze fking," schreef een persoon op de Instagram-pagina van roddels over beroemdheden @deux.discussions.

Een ander zag Arnold ook een tandenborstel vasthouden terwijl hij door de deur liep, gevolgd door Pedretti.

"hij heeft ook een tandenborstel in zijn hand in een van de laatste dia's", schreven ze.

"ja, ze zijn zeker samen", was een andere opmerking.

Pedretti en Arnold hebben hun romance (nog?) niet bevestigd

Het was de originele Deux Moi die vorige maand voor het eerst het nieuws brak in een anoniem bericht.

Het item had de onderwerpregel "Nieuw schattig stel: jij."

"Victoria Pedretti en Dylan Arnold (man die Theo speelt in S3 van YOU) zijn aan het daten en ze is behoorlijk gek op hem!!" de bron beweerde.

Het gerucht lijkt te zijn bevestigd door een andere volger die zei dat ze het geruchtenpaar daadwerkelijk hadden gezien om samen te lunchen.

Pedretti en Arnold hebben niet persoonlijk bevestigd dat ze een relatie hebben in een verklaring of op sociale media.

Aanbevolen: