Wat 'Jij'-ster Victoria Pedretti heeft gezegd over het kussen van Penn Badgley

Inhoudsopgave:

Wat 'Jij'-ster Victoria Pedretti heeft gezegd over het kussen van Penn Badgley
Wat 'Jij'-ster Victoria Pedretti heeft gezegd over het kussen van Penn Badgley
Anonim

Joe Goldberg vond een geweldige match in Love Quinn in seizoen 2 van de Netflix-hitthrillerserie You. With Love ontmoette haar onvermijdelijke ondergang in seizoen 3 na een atypische run van twee seizoenen, actrice Victoria Pedretti, 26, - die naar verluidt een relatie heeft met haar co-ster - hield zich niet in om wat thee achter de schermen te morsen.

The Haunting of Hill House-ster heeft een lange weg afgelegd door te twijfelen aan haar acteursstatus na haar afstuderen aan de Carnegie Mellon University School of Drama. Nu ze het You-hoofdstuk van haar carrière afsluit, kijkt ze uit naar het spelen van 'iets dat met fantasie te maken heeft', zoals in 'iets dat niet eens menselijk is'. Maar voordat de opkomende actrice Love Quinn loslaat, laten we eens terugkijken op haar reis in de show, evenals haar ervaring met het werken met voormalig Gossip Girl-acteur Penn Badgley, 34.

Ze deed aanvankelijk auditie voor de rol van Beck

In een interview met Byrdie onthulde Pedretti dat ze oorspronkelijk de rol van Beck wilde. "Ik deed auditie voor Beck tijdens mijn eerste keer in LA terwijl ik mijn universiteit presenteerde," zei ze. "Ik kwam vrij ver in het auditieproces. Het was het verste dat ik ooit was gekomen in een auditieproces. Maar daarna heb ik er niet echt over nagedacht." Tegen de tijd dat de show een wereldwijde hit werd, was The Haunting of Hillhouse ook al uitgekomen. Toen namen You showrunners, Greg Berlanti en Sera Gamble contact met haar op.

"Ik werd benaderd door Greg Berlanti en Sera Gamble nadat ze mijn werk in The Haunting of the Hill House hadden gezien", zei Pedretti tijdens een "On the Rise"-film op Harper's Bazaar. "Ze vertelden me over het personage en ik was erg enthousiast over het idee om het te doen." Op dat moment was ze al vergeten auditie te doen voor de rol van Beck. Ze was ook een beetje nerveus om mee te doen aan de show.

"Het is in sommige opzichten zenuwslopend om deel te nemen aan een show die al bestond en waar ik echt al van hield en waar ik om gaf", vertelde ze. "Omdat je niet als het piepende wiel wilt zijn. Je wilt niet het ding zijn dat alles uit elkaar laat vallen, vooral niet als je wilt dat het goed is. Maar dat gezegd hebbende, ik word een fan van wat ik ook doe Ik kan niet aan een project werken als ik op het moment niet absoluut kan houden van wat ik doe, want dan kan ik er niet alles van mezelf in stoppen.' Nou, het leek er zeker op dat Love het leuk vond om een paar mensen in de show te vermoorden voordat ze wegging.

Over acteren met Penn Badgley voor de eerste keer

Nadat ze was getikt door Berlanti en Gamble, deed Pedretti een scheikundeles met Badgley, wat blijkbaar goed uitpakte. De aarzelende actrice was echter eerst niet zo zeker. "Ik deed uiteindelijk een scheikundeles met Penn, en het was alsof ik door een tornado ging en er vervolgens uitkwam en gewoon was van 'Whoop, nou, ik heb mijn best gedaan'," zei ze. Toch had ze het gevoel dat "alles wat we deden veelbelovend was."

Ze voegde eraan toe dat ze "eindelijk besefte dat ik mezelf een acteur kon noemen zonder dat iemand me toestemming gaf." Het hielp ook dat ze in zo'n geliefd project werd gegoten. "Het is ongelooflijk om de kans te krijgen om te doen wat ik doe en dan voor mensen om ervan te genieten en interesse te tonen", zei Pedretti over haar rol in You. "Je weet dat je wilt dat een verhaal mensen raakt. En als veel mensen ernaar kijken, is het representatief voor hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in het werk dat je doet. Dus het is ongelooflijk."

Deze scènes filmen met Penn Badgley 'Felt Strange'

Filmseizoen 3 van You was al begonnen toen COVID-19 toesloeg. Ze moesten enkele scènes knippen en de gemeenschappelijke uitdagingen overwinnen waarmee producties het afgelopen jaar werden geconfronteerd. "We hadden echt geluk dat we het überhaupt konden doen, en het was erg leuk om dit verhaal te schrijven en het daadwerkelijk te filmen", vertelde Gamble aan Entertainment Weekly."Het is echt een leuke show om aan te werken, maar het was gemakkelijk het moeilijkste wat ik ooit in mijn carrière heb gedaan … Dit is geen show waar je kunt zijn, 'Niemand gaat zoenen. Het komt wel goed.' Dus het kostte maanden om erachter te komen hoe je het veilig kon doen."

Pedretti voegde toe dat het raar aanvoelde om intieme scènes met Badgley te maken. "Ik had veel geluk dat ze hun relaties op gespannen voet met elkaar begonnen, en navigeren door de onhandigheid van het zijn van nieuwe ouders", legde de Haunting of Bly Manor-ster uit. "Omdat het vreemd voelde om al heel vroeg fysiek intiem te zijn, ook al zouden we een getrouwd stel zijn."

Ze moest ook weer wennen aan het filmen, omdat ze uit de pandemie kwam. "Het is raar. We hebben een verstandhouding", zei Pedretti over het werken met Badgley in seizoen 3. "We speelden eerder een paar, maar het kwam niet meteen terug na een wereldwijde pandemie." Uiteindelijk leverde ze een optreden af waardoor fans haar zouden missen in het onlangs bevestigde seizoen 4.

Aanbevolen: