Hier ken je Victoria Pedretti van (behalve 'jij')

Inhoudsopgave:

Hier ken je Victoria Pedretti van (behalve 'jij')
Hier ken je Victoria Pedretti van (behalve 'jij')
Anonim

Actrice Victoria Pedretti is ongetwijfeld het best bekend voor haar vertolking van Love Quinn in de Netflix-thrillershow You - een rol die ze speelt sinds 2019. Vandaag is de 26-jarige zeker een van de meest veelbelovende rijzende sterren in Hollywood en het lijdt geen twijfel dat fans de actrice in de toekomst in tal van projecten zullen zien.

Hoewel Pedretti's vertolking van Love Quinn zeker gedenkwaardig is, zijn er enkele andere projecten waarin de actrice te zien is. Vandaag bekijken we alle films en shows waarvan sommigen de actrice misschien herkennen. Van de hoofdrol in een andere grote Netflix-hit tot het werken met de beroemde filmmaker Quentin Tarantino - blijf scrollen om te zien waar Victoria Pedretti in is geweest!

7 Ze speelde Leslie "Lulu" Van Houten in de film 'Once Upon A Time In Hollywood'

We trappen de lijst af met Quentin Tarantino's 2019 comedy-drama Once Upon a Time in Hollywood. Daarin is Victoria Pedretti te zien als Leslie "Lulu" Van Houten en schittert zij naast Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Austin Butler, Dakota Fanning, Bruce Dern, Al Pacino, Mike Moh, Luke Perry, Nicholas Hammond en Samantha Robinson. Once Upon a Time in Hollywood vertelt het verhaal van een uitstervende acteur en zijn stuntdubbel in Los Angeles uit 1969 en heeft momenteel een 7,6 rating op IMDb. De kaskraker werd gemaakt met een budget van $ 90-96 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 374,6 miljoen aan de kassa.

6 Ze betaalde Eleanor "Nell" Crain Vance in de show 'The Haunting Of Hill House'

Volgende op de lijst is Victoria Pedretti als de volwassen Eleanor "Nell" Crain Vance in de Netflix bovennatuurlijke horror-dramashow The Haunting Of Hill House. Naast Pedretti zijn er in de show ook Michiel Huisman, Carla Gugino, Henry Thomas, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel, Lulu Wilson, Mckenna Grace, Paxton Singleton, Julian Hilliard, Violet McGraw en Timothy Hutton te zien.

The Haunting Of Hill House volgt vijf volwassen broers en zussen die paranormale ontmoetingen hebben meegemaakt in Hill House die hen nog steeds achtervolgen. Momenteel heeft de show - die in 2018 in première ging - een 8,6 rating op IMDb.

5 Ze speelde Danielle "Dani" Clayton in de show 'The Haunting Of Bly Manor'

Vorig jaar werd een vervolgshow van The Haunting of Hill House uitgezonden op Netflix en Victoria Pedretti maakte opnieuw deel uit van de cast. In The Haunting of Bly Manor speelt Pedretti Danielle "Dani" Clayton en ze schittert samen met Oliver Jackson-Cohen, Amelia Eve, T'Nia Miller, Rahul Kohli, Tahirah Sharif, Amelie Bea Smith, Benjamin Evan Ainsworth en Henry Thomas. The Haunting of Bly Manor volgt het verhaal van een jonge Amerikaanse vrouw die wordt aangenomen als au pair voor twee kinderen die in Bly wonen en die momenteel een 7 heeft.4 beoordeling op IMDb.

4 Ze speelde Katherine in de film 'Shirley'

De volgende op de lijst is het biografische drama Shirley uit 2020 waarin Victoria Pedretti Katherine speelt. Naast Pedretti zijn er in de film ook Elisabeth Moss, Michael Stuhlbarg, Odessa Young, Logan Lerman, Orlagh Cassidy en Robert Wuhl.

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2014 van Susan Scarf Merrell, die het leven van romanschrijver Shirley Jackson volgt. Momenteel heeft Shirley een beoordeling van 6,1 op IMDb.

3 Ze speelde Evelyn Porter in een aflevering van de show 'Amazing Stories'

Laten we verder gaan met de anthologieshow Amazing Stories die vorig jaar in première ging. In een aflevering met de titel "The Cellar" is Victoria Pedretti te zien als Evelyn Porter. Naast Pedretti zijn er in de anthologieshow ook Dylan O'Brien, Micah Stock, Sasha Alexander, Hailey Kilgore, Shane Paul McGhie, Ezana Alem, Robert Forster, Tyler Crumley, Kyle Bornheimer, Michelle Wilson, Sasha Lane, Josh Holloway, Kerry Bishé, Austin Stowell, Duncan Joiner, Edward Burns en Juliana Canfield. Amazing Stories is gebaseerd op de gelijknamige televisieshow uit 1985 van Steven Spielberg en heeft momenteel een beoordeling van 6,3 op IMDb. De anthologieshow bestaat uit zes afleveringen.

2 Ze verscheen in Kacey Musgraves' film 'Star-Crossed: The Film'

Volgende op de lijst is nog een project waarin Victoria Pedretti dit jaar te zien was - naast de Netflix-hit You. Op 23 augustus 2021 bracht zangeres Kacey Musgraves een begeleidende film van 50 minuten uit bij haar vijfde studioalbum Star-Crossed. De film is getiteld Star-Crossed: The Film en daarin speelt Victoria Pedretti overvalmeisje één. Naast Pedretti bevat de film ook Eugene Levy, Symone, Princess Nokia en Meg St alter. Momenteel heeft Star-Crossed: The Film een 6,6 rating op IMDb.

1 Ten slotte heeft ze momenteel een aankomend project

Victoria-Pedretti
Victoria-Pedretti

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat Victoria Pedretti op dit moment één aankomend project heeft. Volgens haar IMDb-pagina gaat de actrice Alice Sebold spelen in de aankomende dramafilm Lucky. De film vertelt het verhaal van een 18-jarige student die werd aangevallen in een park in de buurt van de campus. Een releasedatum voor het project is nog niet bekend.

Aanbevolen: