Waarom Snoop Dogg stopte met het drinken van alcohol, en hoe hij het deed

Inhoudsopgave:

Waarom Snoop Dogg stopte met het drinken van alcohol, en hoe hij het deed
Waarom Snoop Dogg stopte met het drinken van alcohol, en hoe hij het deed
Anonim

Het zal sommige mensen misschien verbazen om te horen dat de auteur van het chill-out feestlied "Gin and Juice" nu (meestal) nuchter is, maar het is waar. Hoewel zijn werk meer flessen Tanqueray en Colt 45 heeft verkocht dan welke commercial dan ook, Snoop Dogg, de legendarische rapper, stoner en icoon van de gangstarapbeweging, geeft zich niet langer over aan de consumptie van bier, wijn of sterke drank. Hij verdient echter nog steeds geld met de verkoop van hooch.

Snoop Dogg is niet de enige die opdroogt of een gezondere manier van leven aanneemt, andere rappers zoals 50 Cent of de RZA van de Wu Tang Clan hebben een gezondere levensstijl aangenomen. 50 drinkt ook niet meer en RZA is al jaren praktiserend vegetariër samen met GZA en andere leden van Wu. Sommigen denken dat het een reactie is op het feit dat verschillende invloedrijke rappers sterven aan diabetes, leverfalen en overdosis drugs. Heavy D, Nate Dogg en Chris Kelly van het Kris Kross-duo stierven allemaal vermijdbare sterfgevallen.

Maar Snoop heeft geen dode vrienden nodig om te besluiten een gezondere levensstijl te leiden. Hij heeft genoeg andere redenen om de saus te vermijden, behalve zijn gezondheid, wat nog steeds een goede reden is voor iedereen om te bezuinigen.

7 Zijn vorige drinkevents

Snoop geeft zelf toe dat hij begon te drinken als een 'modestatement'. Iemand die oud genoeg is om zich de gangstarap-explosie van de jaren 90 en vroege jaren 00 te herinneren, herinnert zich hoe populair het was om baggie-jeans en -truien te dragen terwijl hij 40 oz dronk. bieren. Snoop heeft, net als de meeste andere rappers van zijn tijd, bijgedragen aan die beelden.

6 Hij zei dat alcohol zijn energie wegnam

Snoop stopte ook met drinken omdat hij in de muziek wilde blijven werken, en het is geen geheim dat de wispelturige muziekindustrie de voorkeur geeft aan jeugdige energie. Omdat Snoop en andere OG-rappers net als ieder ander ouder worden, heeft Snoop besloten om alcohol te gaan vermijden om beter te kunnen concurreren met de nieuwe golf van jongere, energiekere muzikanten en toch te kunnen optreden.

5 Hij heeft meerdere kleinkinderen

Snoop had zijn eerste kleinkind in 2015. Hij heeft nu 3 kleinkinderen en zijn 4 volwassen kinderen. Snoop lijkt niet te popelen om zijn kleinkinderen en toekomstige kleinkinderen van een opa te beroven, dus hij blijft gezond. Snoop werd 50 op 20 oktober 2021.

4 Het vermeende Roofie-incident

Volgens de National Post stopte Snoop ook met drinken in 2014 toen hij achterdochtig werd dat een vrouw in een club zijn drankje had gedrogeerd met Rophenal, ook bekend als roofies, een drug die vaak wordt gebruikt om diefstallen of date rate te plegen op ingetogen individuen. Dat is genoeg om veel mensen voor altijd weg te jagen van de fles.

3 Hij promootte alcoholproducten, en doet dat nog steeds

Snoop was een merkambassadeur voor Colt 45-bier tot ongeveer het midden van de jaren 2010, dat was rond dezelfde tijd dat hij stopte met drinken in clubs (2014). Hoewel Snoop geen alcohol meer drinkt, lijkt hij er geen probleem mee te hebben dat anderen drinken. Er zijn nog steeds merken drank en wijn die de naam, het gezicht en het merk van Snoop dragen. 19 Crimes Cali Wines heeft zijn foto direct op de fles en ze zijn direct verkrijgbaar bij alle lokale Total Wines of slijterijen. Sommige van de soorten 19 Crimes zijn Roses, California Reds en Blush.

2 Hij vond religie kort in de jaren 2010

Het lijkt alsof iedereen de Snoop Lion-fase die Snoop Dogg ongeveer 10 jaar geleden doormaakte, gewoon is vergeten. Maar rond 2011 bekeerde Snoop Dogg zich tot rastafari en veranderde zijn artiestennaam in Snoop Lion om zijn nieuwe geloof te weerspiegelen. Hoewel hij, toen hij klaar was met Rastafari-symboliek in zijn werk, rond 2015 weer in zijn Snoop Dogg-identiteit was teruggevallen zonder dat iemand er iets over zei. Sterker nog, rastafari's consumeren geen alcohol. Misschien was zijn periode als rasta een deel van zijn weg naar nuchterheid door alcohol. Hoewel Snoop deelnam aan een legitieme Rasta-conversieceremonie in Jamaica, wezen velen in de gemeenschap hem ook af, omdat hij zei dat hij alleen rasta-afbeeldingen gebruikte voor publiciteit.

1 Hij kreeg veel hulp van zijn oudste vriend

Het is belangrijk op te merken dat de "nuchterheid" van Snoop Dogg nuchterheid van alcohol is. Hoewel hij af en toe een "tolerantiepauze" heeft genomen, is Snoop nog steeds een synoniem voor cannabis. Velen die stoppen met drinken of harddrugs gebruiken, vullen hun consumptie aan met cannabis, dat naar verluidt eigenschappen heeft die onder meer de ontwenningsverschijnselen verminderen, en het ontspannende effect ervan helpt om de scherpte te verminderen op een manier die vergelijkbaar is met alcohol, maar zonder de negatieve effecten op de lever. Als er iets is waar Snoop Dogg al jaren geen tekort aan heeft, is het toegang tot cannabis - hij heeft het zelfs aan zijn aandelenportefeuille toegevoegd, zou je kunnen zeggen omdat zijn bedrijf nu een CBD-handelsplatform heeft. De reis om op te drogen zou voor Snoop een stuk moeilijker zijn geweest, ware het niet dat hij een levenslange liefdesaffaire had gehad met een vrouw genaamd Mary Jane.

Aanbevolen: