Kan Justin Bieber goed opschieten met de vader van Hailey Baldwin?

Inhoudsopgave:

Kan Justin Bieber goed opschieten met de vader van Hailey Baldwin?
Kan Justin Bieber goed opschieten met de vader van Hailey Baldwin?
Anonim

Justin Bieber en zijn vrouw Hailey Bieber zijn momenteel een van de heetste koppels in Hollywood. Hun liefdesverhaal is letterlijk het schattigste, en het begon allemaal dankzij de vader van Hailey, Stephen Baldwin. De Biebers ontmoetten elkaar in 2009 tijdens een Justin Bieber-fanevenement. Baldwin vergezelde zijn 12-jarige dochter en stelde onbewust het toekomstige paar voor. Pas in 2016 kruisten de paden van Justin en Hailey en begonnen ze een relatie. In 2018 maakte Hailey van Justin de gelukkigste man ter wereld toen ze ermee instemde met hem te trouwen, en toen ze later in 2019 naar hem toe liep bij het altaar, vergezelde haar vader zijn dochter opnieuw.

Het huwelijk redde Justin uit de diepten van depressie en veranderde zijn hele manier van leven. Hij gaf zijn feesten op en werd een serieuze echtgenoot, ondanks het idee van de fan dat hij Hailey soms mishandelt. Justin heeft zijn vrouw vereeuwigd door liedjes over haar te schrijven, en Justin vervult eindelijk zijn roeping om een getrouwde man te zijn. Maar alleen omdat de relatie van de Bieber ons hart doet smelten, wil nog niet zeggen dat de relatie van Justin met zijn schoonvader even zoet is. Of toch?

Dit is wat we weten over Justins relatie met Baldwin.

Justin Bieber vroeg Stephen Baldwin respectvol om de hand van Hailey in het huwelijk

Justin was erg respectvol nadat hij had besloten dat ze de rest van zijn leven met Hailey wilde doorbrengen. Dus het eerste wat hij deed was natuurlijk naar Baldwin zelf gaan om toestemming te vragen voor Hailey's hand in het huwelijk.

"Justin vroeg Stephen om de hand van zijn dochter en Stephen gaf zijn zegen", vertelde een bron dicht bij Bieber aan People. "Het was heel belangrijk voor Justin om ervoor te zorgen dat haar familie mee was met het huwelijk, en dat zijn ze ook."

De bron bleef zeggen dat het respectvolle gebaar van Justin goed werd ontvangen door Baldwin. "Stephen waardeerde het respect dat Justin hem heeft getoond als de vader van Hailey", vervolgde de bron. "Het klinkt ouderwets, maar het is een teken van respect. Justin en Hailey zijn erg traditioneel als het om die dingen gaat, en Stephen natuurlijk ook."

Nadat de Biebers in het huwelijksbootje stapten in een gerechtsgebouw in New York City, besprak Hailey de plannen van het paar voor een formele bruiloft met hun familie en vrienden tijdens een interview met The Cut. Hailey maakte ook bekend of haar nieuwe echtgenoot goed kon opschieten met haar ouders, die ook jong trouwden.

Botweg gezegd, zei Hailey: "Ik denk dat ze meer van hem houden dan van mij! Ik zei tegen hen: 'Je zou me tegenhouden als je niet dacht dat dit de juiste beslissing was, toch? En dat deden ze 't."

Hailey onthulde in de YouTube-docu-serie Seasons van haar man: "Ik herinner me dat ik mijn ouders belde toen we besloten te trouwen en ik zei: 'Dit is het moment dat ik je moet stoppen om iets geks te doen als je denkt dit is een slecht idee.'"

"Want in mijn hart wist ik dat dit was wat ik wilde doen, maar ik had zoiets van, vertel het me nu als je denkt, nou, woah, ontspan gewoon en haal adem en denk hier over na en kijk hoe je je voelt in 24 uur of een week of zoiets. En ze zeiden: 'Eerlijk gezegd, we denken dat dit voor jou bedoeld is en we weten dat dit is wat je wilt, dus we vertrouwen je.' En ik had zoiets van, oké."

Baldwin liep natuurlijk met zijn jongste door het gangpad en was niet eens verdrietig toen de naam van Hailey veranderde.

Justin Bieber is bereid Stephen Baldwin te helpen in moeilijke tijden

De Baldwins scoorden om een aantal redenen door Justin als hun schoonzoon te hebben. De zangeres zorgt niet alleen buitengewoon goed voor hun dochter. Hij helpt ook het gezin waar nodig. Volgens Ok! Magazine, Justin was bereid om zijn schoonouders te helpen in een tijd dat ze het financieel moeilijk hadden.

"Het is geen geheim dat haar vader, Stephen, slecht is met geld", zei een insider. "Hij is in gebreke gebleven met hypotheken, had een aanvaring met de IRS en vroeg faillissement aan."

"Justin heeft zoveel geld, hij weet niet wat hij ermee moet doen", vervolgde de bron. "Dus hij is blij om te helpen op elke mogelijke manier." Blijkbaar lijken de vader en schoonzoon behoorlijk op elkaar. "We lijken een beetje op elkaar, wat betreft hoe onze hersenen klikken", zei Baldwin in een interview waarin hij hem en Justin besprak. "Hij houdt van glanzende voorwerpen, net als ik. Hij krijgt een idee en gaat er snel mee aan de slag."

Later ging Justin naar zijn Instagram om een throwback-foto te delen van de dag dat hij Hailey en Baldwin voor het eerst ontmoette. "Ik en de vrouw! En de schoonouders !! Bedankt dat je je dochter hebt laten trouwen met een wilde zoals ik", schreef Justin. Het lijkt er dus op dat Justin en Baldwin erg close met elkaar zijn. Maar dat is niet echt verrassend, aangezien beide mannen respectabele volwassenen zijn. Nu kunnen we niet wachten tot de Biebers zelf kinderen hebben.

Aanbevolen: