Kan Dolly Parton eigenlijk goed opschieten met haar broer, Coy Denver?

Inhoudsopgave:

Kan Dolly Parton eigenlijk goed opschieten met haar broer, Coy Denver?
Kan Dolly Parton eigenlijk goed opschieten met haar broer, Coy Denver?
Anonim

Er is niemand zoals Dolly Parton. De 75-jarige legendarische artiest is beroemd om liedjes als "Jolene" en tijdens de COVID-19-pandemie haalde ze de krantenkoppen door geld te investeren in de ontwikkeling van Moderna. Fans waren enthousiast toen Dolly haar tweede vaccindosis kreeg en Dolly's 2021 was druk, wat bewijst dat ze geen seconde langzamer gaat.

Hoewel Dolly al tientallen jaren muziek maakt en optreedt, lijkt het alsof haar jeugd erg vormend was, en ze heeft zoveel broers en zussen dat haar gezinsleven absoluut uniek is. Fans zijn nieuwsgierig om meer te weten te komen over Dolly Parton's relatie met één broer of zus in het bijzonder. Kan Dolly Parton echt opschieten met haar broer Coy Denver? Laten we kijken.

Dolly Parton's relatie met haar broers en zussen

Sommige broers en zussen van Dolly Parton zijn artiesten en het is echt verbazingwekkend om te zien hoe getalenteerd iedereen van de familie is.

Dolly Parton maakt deel uit van een grote familie en ze heeft 11 broers en zussen. Volgens Hollywood Life stierven drie van Dolly's broers en zussen, Floyd, Larry Gerard en Randy. Larry werd geboren in 1955 en stierf vier dagen later, volgens The Sun.

Dolly's broers en zussen zijn de 78-jarige Coy Denver, de 79-jarige David, de 70-jarige Cassie Nan, de 64-jarige Frieda Estelle, de 73-jarige Robert Lee, de 62-jarige -oude Rachel, 72-jarige Stella en 81-jarige Willadeene.

Hoewel fans sommige dingen weten over Dolly's broers en zussen, zijn drie van haar broers erg privé. Coy Denver, Robert Lee en David zijn allemaal ver weg van Hollywood geweest en mensen kennen geen details over hen.

Maar hoewel er niet veel informatie beschikbaar is over hoe Dolly kan opschieten met haar broer Coy Denver, lijkt het alsof de hele familie erg hecht is en om elkaar geeft. Hollywood Life meldde dat Dolly in 2017 een foto deelde voor National Siblings Day.

Volgens The Sun verscheen Rachel in de jaren '80 op 9 tot 5, de sitcom. Freida en Cassie houden van zingen en Freida zat vroeger in een punkgroep, terwijl Randy en Cassie Parton in 2013 in Dollywood zongen. Stella is ook een zangeres.

Willadeene schreef een memoires over haar broers en zussen genaamd Smoky Mountain Memories: Stories from the Hearts of the Parton Family.

De relatie tussen broers en zussen van Stella en Dolly Parton lijkt soms een dieptepunt te hebben gehad. Volgens The List zeggen mensen dat de broers en zussen het allemaal goed met elkaar kunnen vinden, maar Stella zei dat Dolly in het openbaar moest praten over seksuele intimidatie in de muziekindustrie. Stella zei: "Dit is de eerste keer dat ik mijn zus echt in het openbaar uitroep. Maar het is de hoogste tijd dat sommige van deze oudere vrouwen zich uitspreken en zich uitspreken. Ze hebben allemaal allerlei vormen van misbruik doorgemaakt in deze branche, dus: spreek je uit!"

Hoe was het voor Dolly Parton om zoveel broers en zussen te hebben?

Dolly Parton vertelde over haar gezinsleven en vertelde hoe het was om zoveel broers en zussen te hebben in een interview met CBC.

Dolly zei dat iedereen zong en muziek speelde toen ze jonger was en dat het een interessante, artistieke omgeving was om in op te groeien.

Dolly legde uit: "Ik hoorde mijn moeder en mijn tantes en andere vrouwen rondhangen, of mensen die gewoon praten over mensen die in de oorlog waren omgekomen, of iemands zoon die werd vermoord bij de zagerij. Ik nam alles in me op… En toen ik die kleine gitaar leerde spelen, deed mijn hart altijd pijn van het horen van al deze liedjes, dus zo heb ik al die gevoelens gekanaliseerd, of ze nu blij of verdrietig waren."

Dolly sprak over het deel uitmaken van een religieus gezin en zei in een interview met USA Today over haar ouders: "Tegen de tijd dat ze 35 en 37 waren, hadden ze 12 kinderen - zes meisjes, zes jongens. bergmensen, opgegroeid in de kerk." Dolly vervolgde: "We groeiden op in de wetenschap dat Jezus van ons hield en door God zijn alle dingen mogelijk, dus ik heb dat mijn hele leven met me meegedragen en daar heb ik ook veel kracht uit gehaald.

Hoewel de Parton-kinderen in het begin allemaal veel muziek lijken te hebben gehad, hadden ze het niet altijd gemakkelijk omdat ze erg arm waren. Volgens Cheat Sheet zei Dolly dat ze geen badkamer hadden toen ze opgroeiden en dat ze de rivier zouden gebruiken omdat ze geen bad of douche hadden. Er was geen water of elektriciteit in hun huis, dat een hut was met maar één slaapkamer.

Volgens Ranker is Dolly Parton er trots op dat ze nog steeds hechte relaties met haar familie onderhoudt: "Daar put ik nog steeds uit omdat ik dicht bij mijn familie en mijn huis bleef. Ik ging niet van huis om bij hen weg te zijn."

Aanbevolen: