De echte reden waarom fans Lily Rose Depp bijna afzegden

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom fans Lily Rose Depp bijna afzegden
De echte reden waarom fans Lily Rose Depp bijna afzegden
Anonim

Gedurende haar hele leven staat Lily-Rose Depp in de schijnwerpers. Het is gewoon iets waar je mee moet leven als je beroemde ouders hebt (haar moeder is model/actrice Vanessa Paradis en haar vader is natuurlijk Johnny Depp). Lily-Rose is misschien afkomstig van Hollywood-roy alty's, maar ze heeft hard gewerkt om haar eigen stempel te drukken. Tot op heden is ze zelf een Netflix-ster geworden en verscheen ze zelfs in een Netflix-film geproduceerd door Oscar-winnaar Brad Pitt.

Zoals fans zullen weten, heeft Lily-Rose de afgelopen jaren echter ook met veel dingen te maken gehad. Om te beginnen heeft de actrice haar eigen vader moeten verdedigen nadat ze door Hollywood werd ‘geannuleerd’ na beschuldigingen van ex Amber Heard. Tegelijkertijd raakte Lily-Rose zelf verstrikt in een controverse en sommigen geloven dat de actrice er bijna zelf van afzag.

Waarom probeerde Hollywood Lily-Rose Depp te annuleren?

Voor Lily-Rose was het niet zo moeilijk om opgroeien uit de problemen te blijven. En ze gelooft dat dat vooral komt door de manier waarop haar beroemde ouders haar hebben opgevoed. "Mijn ouders waren niet erg streng", vertelde de actrice aan Vogue. “Ze hebben er altijd op vertrouwd dat ik onafhankelijk ben en mijn eigen beslissingen neem. Er was niet echt iets om tegen in opstand te komen.”

Het blijkt echter dat je geen rebel hoeft te zijn om drama in Hollywood aan te wakkeren. Vorig jaar beschuldigde iemand Lily-Rose ervan een racist te zijn en zoals verwacht ontploften sociale media. De beschuldigingen kwamen van een jonge vrouw op Instagram genaamd Ama Eliana Oshun Elsesser. Ze beweerde met Lily-Rose naar school te zijn gegaan.

Volgens Elsesser waren de actrice en haar vrienden gemeen tegen haar geweest. “Een van hen zei ONLANGS IK KON GEEN GOED ENGELS SPREKEN?!?! Lmfao', las een bericht. Ze postte ook: En ik kan zeggen dat omdat ze stinkend rijk is, blanke twee beroemde ouders heeft en talloze problematische en racistische dingen heeft gezegd …. dus ik zeg dat ze eruitziet als een buitenaards wezen is geen eikel vergeleken met wat ze zei over zwarte vrouwen.'

Tegelijkertijd beschuldigde Elsesser Lily-Rose ook van drugsgebruik en schreef: "Als je van la [sic] weet dat ze alleen blanke vrienden heeft en de hele dag coke drinkt in de vallei!" Kort daarna werd de hashtag lilyrosedeppisoverparty trending. Desondanks verzamelden fans zich rond Lily-Rose. Voor velen werd meteen duidelijk dat de actrice het slachtoffer was.

Hier is waarom Lily-Rose Depp niet werd geannuleerd

Fans waren absoluut geschokt toen beschuldigingen van racisme tegen Lily-Rose naar voren werden gebracht. Ze waren er echter ook snel bij om erop te wijzen dat de beweringen van Elsesser tegen de actrice geen feitelijke basis hebben. En dus verzamelden ze zich rond de actrice. Een gebruiker schreef: "Dus de hele oorzaak van de LilyRoseDeppisoverparty begon allemaal vanwege deze willekeurige a SS … serieus … Twitter zit vol met zulke idioten … word echt! … Ik zie geen bewijs van racisme. Stel je voor dat je een willekeurig persoon gelooft die een beschuldiging maakt met 0 bewijs. Tegelijkertijd verdedigde Lily-Rose's vriend, True Whitaker (de dochter van acteur Forest Whitaker), de actrice en zei: "Ik heb me uitgesproken omdat ik heb gezien dat veel mensen in mijn leven het slachtoffer werden van Ama."

Ondertussen heeft Lily-Rose zelf Elsesser nooit aangesproken. Door dit te doen, stierf het probleem uiteindelijk uit. Tegelijkertijd kan het besluit van de actrice om Elsesser te negeren ertoe hebben geleid dat mensen de geloofwaardigheid van de sociale media-persoonlijkheid in twijfel hebben getrokken. In de afgelopen maanden heeft Elsesser geen berichten meer geplaatst die Lily-Rose lijken te targeten.

Zo sluit Lily-Rose Depp trollen af

Als dochter van Hollywood-beroemdheden weet Lily-Rose veel over het zijn van een publiek figuur. "Ik ben duidelijk gewend aan de media-aandacht omdat ik ermee ben opgegroeid, maar mijn ouders hebben mij en mijn broer zoveel mogelijk afgeschermd", vertelde de actrice ooit aan Vogue. Dat gezegd hebbende, erkent ze ook dat de fascinatie om haar heen de afgelopen jaren is toegenomen."Je kunt ze meestal in de struiken zien", zei ze over de paparazzi. “Het is pas sinds kort dat ze meer geïnteresseerd zijn in de saaie dingen die ik doe. Het is zo oninteressant. Ik heb koffie!”

In plaats van de roddels om haar heen te erkennen, kiest Lily-Rose ervoor om zich te concentreren op wat echt belangrijk is, haar werk. Ze houdt ervan dat acteren haar in staat stelt te verdwijnen in personages. "Als je een acteur bent, is het jouw taak om in verschillende karakters te kunnen veranderen en gezien te worden als iemand die volledig los staat van jezelf", legde de actrice uit. "Je vergeet alles en plaatst jezelf in de schoenen van die persoon." Terwijl ze met W Magazine sprak, merkte Lily-Rose ook op: "Hoe meer ik leerde over hoe belangrijk het is om je karakter zo goed te kennen, hoe minder ik over mezelf dacht als onderdeel van de vergelijking."

Tegelijkertijd realiseerde Lily-Rose zich ook dat ze voorzichtiger moest zijn met het delen van dingen op sociale media, met name met haar 4,9 miljoen volgers op Instagram.“Ik ben er echt mee gestopt om het op een persoonlijke manier te gebruiken. Ik hou er nooit van om te veel over mezelf te onthullen, "legde ze uit. "Als je eenmaal mensen begint te geven die in je leven kijken, dan willen ze alleen maar meer en meer."

Aanbevolen: