Hoeveel heeft de muziekcarrière van Hilary Duff bijgedragen aan haar nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Hoeveel heeft de muziekcarrière van Hilary Duff bijgedragen aan haar nettowaarde?
Hoeveel heeft de muziekcarrière van Hilary Duff bijgedragen aan haar nettowaarde?
Anonim

Velen van ons hebben het gevoel dat we naast Hilary Duff zijn opgegroeid. We hebben met dezelfde dingen te maken gehad als Lizzie McGuire, van verliefdheid tot puberteit tot vriendschap en familiedrama. Het was leuk om Hilary ouder te zien worden en haar geweldige carrièrepad voort te zetten, met de hoofdrol als boekredacteur in Younger, de hoofdrol in de nieuwe tv-show How I Met Your Father en het opvoeden van kinderen met muzikant Matthew Koma. We hebben altijd van Hilary gehouden en kunnen niet wachten op haar volgende stappen.

Hoewel fans het een slechte Hilary Duff-film vinden, kunnen we in Raise Your Voice uit 2004 zien dat Hilary Duff net zoveel van zingen houdt als van acteren. Haar aanstekelijke popsongs en heerlijke stem zijn niet te negeren. Maar hoewel we weten dat Hilary veel geld heeft verdiend aan Lizzie McGuire, heeft muziek ook veel geld opgeleverd? Laten we eens kijken hoeveel de muziekcarrière van Hilary Duff heeft bijgedragen aan haar vermogen.

Is Hilary Duff's nettowaarde van $ 25 miljoen vanwege haar muziek?

Hilary Duff heeft een nettowaarde van $ 25 miljoen en het lijkt erop dat Hilary Duff veel geld heeft verdiend met haar muziek. Terugkijkend op het vermogen en de inkomsten van Hilary Duff, verdiende de zangeres $ 470.000 van Santa Clause Lane, haar album uit 2002, volgens The Richest.

In 2003 verdiende de zanger $ 3.961.000 dankzij het album Metaphorsis en $ 215.000 dankzij het album All Access Pass, met live-nummers. Metaphorsis is misschien wel het beroemdste album van Hilary Duff, omdat het de hitnummers "Come Clean" en "So Yesterday" bevat.

Hilary verdiende niet veel met twee albums uit 2004, aangezien ze $ 15.000 verdiende met The Girl Can Rock, en ze kreeg $ 17.500 van Learning To Fly, een ander live-album. Maar Hilary's album uit 2004, Hilary Duff, hielp haar nog meer geld te verdienen, aangezien ze $ 1.799.000 kreeg. Natuurlijk zullen velen van ons het erover eens zijn dat $ 15.000 voor ons als veel geld klinkt, ook al is het niet zo groot zoals sommige van Hilary's andere loonstrookjes.

Het was Hilary's album uit 2005 dat echt veel geld opbracht, aangezien Hilary $ 1.489, 00 kreeg voor Most Wanted. Hilary's vermogen groeide zelfs nog meer in 2007 toen Hilary $ 411, 000 kreeg voor Dignity.

Niet alle albums van Hilary deden het echt goed of hielpen haar veel geld te verdienen, want haar album Breathe, Breathe Out uit 2015 bracht de zangeres $ 39.000 op. Maar Hilary heeft zoveel geld verdiend met andere bronnen, vanaf $ 2 miljoen voor Material Girls en Raise Your Voice tot $ 1 miljoen voor Cheaper By The Dozen, dat het zeker allemaal klopt. Dit album heeft misschien niet zoveel geld verdiend als de andere, maar het bevat wel het nummer "Sparks", waar veel fans bekend mee zijn.

Hilary Duff's liefde voor muziek

In een interview met Elle uit 2019 deelde Hilary Duff dat ze geen plannen had om met een nieuw album uit te komen, maar dat ze altijd de deur open laat voor het uitbrengen van meer muziek. Ze zei dat mensen vaak nieuwsgierig zijn of ze muziek heeft om aan te kondigen.

Hilary zei dat veel fans van Breathe In, Breathe Out houden en het 'ondergewaardeerd' noemen en ze zei dat ze geen verwachtingen heeft als het gaat om het succes van haar albums. De zangeres en actrice zei: "Het is zo grappig omdat je nooit weet wat er gaat gebeuren. Ik heb echt geweldige fans die aandacht schenken aan wat ik zeg en het met me volhouden gedurende een zeer lange carrière."

Hilary legde ook uit: "Ik heb het gevoel dat ik voor altijd een muziekcarrière zal hebben en wie weet hoe succesvol het zal zijn of wat voor wendingen het zal nemen. Muziek is zo'n belangrijk onderdeel van mijn leven en is altijd een grote uitlaatklep voor mij geweest."

In een interview met Billboard deelde Hilary Duff mee dat ze van Britney Spears hield toen ze een kind was en dat ze niet van een van haar liedjes genaamd "The Math" houdt." Hilary zei: "Een verschrikkelijk nummer, 'The Math', op mijn eerste album. Ik werd gedwongen om het op te nemen. Het is gewoon super cheesy."

Volgens ABC News heeft Hilary Duff in 2020 een nieuw nummer uitgebracht, toen zij en Matthew Koma samenwerkten om "Never Let You Go" van Third Eye Blind te coveren.

Een fan begon een Reddit-thread en vroeg waarom de muziekcarrière van Hilary Duff niet zo succesvol leek als het had kunnen zijn.

Een fan zei dat "het geen prioriteit voor haar is" en een ander zei dat Hilary zich heeft gericht op moederschap en tv-werk. Een andere fan zei dat muziek als een "hobby" voor Hilary is, omdat ze zich meer op acteren concentreert.

Of Hilary Duff binnenkort met nieuwe muziek komt, één ding is zeker: ze heeft een hoop geld verdiend met haar muziekcarrière.

Aanbevolen: