Dit is hoeveel Victoria Beckham nog steeds maakt van haar muziekcarrière

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel Victoria Beckham nog steeds maakt van haar muziekcarrière
Dit is hoeveel Victoria Beckham nog steeds maakt van haar muziekcarrière
Anonim

Victoria Beckham heeft haar zangcarrière ongeveer twintig jaar geleden misschien opgegeven, maar deze popster die modeontwerper is geworden, verdient nog steeds een fortuin dankzij haar succesvolle periode als onderdeel van de meidengroep Spice Girls uit de jaren 90. Naast haar voormalige bandleden, Mel C, Mel B, Emma Bunton en Geri Halliwell, werden de meiden een van de grootste acts in de muziek tijdens hun hoogtijdagen, met eindeloze hits, waaronder Wannabe en 2 Become 1.

Hoewel de groep geen album meer heeft uitgebracht sinds Forever uit 2000, hun derde en laatste plaat zonder Halliwell, kwamen ze in 2007 samen voor een wereldtournee, toepasselijk getiteld The Return of the Spice Girls Tour, die begon in december van dat jaar. Met 47 shows en twee benen onder hun riem verzamelden Beckham en haar bandleden meer dan $ 70 miljoen aan de kassa na het inpakken van hun laatste show in februari 2008.

Hun muziek blijft ze veel spelen opleveren op streamingplatforms zoals Spotify, Apple Music en Amazon Music, en aangezien ze een deel van de uitgeverij bezitten, is het redelijk om te zeggen dat de Spice Girls altijd een aardig stuk geld, simpelweg omdat de muziek, merchandise en kaartverkoop van Spice Girls blijft stijgen, zelfs 20 jaar na hun laatste album.

Hoeveel verdiende Victoria in 2020 aan muziek?

Beckhams laatste grote optreden waar ze 'zong' was tijdens de Olympische Spelen van 2012 in Londen, waar de Spice Girls werden uitgenodigd om een medley van hun hits uit te voeren.

Er werd destijds gezegd dat de moeder van drie had gezworen nooit meer terug te keren naar het podium, met bronnen die zeiden dat Beckham het heerlijk vond om terug te gaan naar haar roots, maar haar belangrijkste focus was nu verschoven naar mode. Ze wist naar verluidt dat ze niet meer wilde optreden na de Olympische Spelen en wilde dat het moment zich speciaal voelde, wat het zeker deed.

Dus, ondanks dat hij al heel lang geen deel uitmaakt van de muziekscene, meldde The Sun in maart 2022 dat Beckham nog steeds $ 570.000 aan inkomsten binnenhaalde.

Aangezien ze het forse bedrag kreeg omdat ze praktisch niets deed, laat dit zien hoe succesvol het Spice Girls-merk nog steeds is, alleen al door merchandise en publicatie alleen.

Heeft Victoria geld verdiend met de Spice Girls Reunion Tour?

Ja, dat deed ze.

Beckham was geen onderdeel van de Spice Girls-reünie in 2019 omdat ze al had benadrukt dat optreden niet meer haar ding was; ze had haar carrière overgeschakeld naar mode en beschouwde een lange tour als een behoorlijke afleiding voor haar dagelijkse boodschappen die haar bedrijf overeind helpen houden.

Het is geen geheim dat de hitmaker van Viva Forever niet zoveel geluk heeft gehad met haar modebedrijf, waarvan wordt aangenomen dat het meer dan $ 62 miljoen aan verliezen heeft geleden. In 2021 verzamelde Beckham bijvoorbeeld nog eens $ 21 miljoen aan verliezen, terwijl Footwork Production Ltd van haar man een hoge vlucht nam met een winst van $ 42 miljoen.

Dus het is begrijpelijk waarom Beckham niet zou willen touren. Ze beschouwt zichzelf geen zangeres en zou niet meer dan $ 7 miljoen hebben verdiend als ze had deelgenomen, wat waarschijnlijk niet genoeg is voor iemand die $ 450 miljoen waard is met het vermogen van haar man samen.

Hoewel ze in 2019 niet met de meisjes op tournee ging, nam ze toch een flink salaris mee naar huis.

In de aanloop naar de tour had het bedrijf Spice Girls Limited een drastische stijging van de winst gezien, wat betekende dat Beckham er met een forse betaling vandoor ging.

"Dit betekent dat de rest van de groep een enorm bedrag aan Posh zal moeten overhandigen op de rug van de oude magie die ze hebben opgeroepen", vertelde een bron aan The Sun.

De ironie van de uitbetaling is dat Victoria afstand heeft genomen van de Spice Girls terwijl ze probeerde een niche te veroveren als modeontwerper.

De insider vervolgde: "Maar ze zijn opnieuw een belangrijke bron van inkomsten geworden nu de waslijn hapert."

Nieuwe tour met Victoria?

In november 2021 werd gemeld dat de Spice Girls in gesprek waren voor een nieuwe reünietour voor 2023, maar deze keer zou Beckham met de meiden mee op pad gaan.

Natuurlijk is dit rapport niet bevestigd, dus het moet met een korreltje zout worden genomen - maar van wat The Sun heeft verzameld, zijn er actieve discussies geweest om weer op tournee te gaan, en als Beckham zou terug zou komen, zou er nog meer geld op tafel liggen voor alle vijf.

"De vier meisjes hebben het al een tijdje over een wereldtournee, en deze - zeer vertrouwelijke - ontmoeting werd in de agenda gezet zodat ze de laatste details konden gladstrijken ", gutste de bron.

The Spice Girls hebben tot nu toe meer dan 100 miljoen platen verkocht en zijn daarom een van de meest succesvolle meidenbands aller tijden.

Aanbevolen: