De echte reden waarom Maya van 'Selling Sunset' naar Florida verhuisde

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Maya van 'Selling Sunset' naar Florida verhuisde
De echte reden waarom Maya van 'Selling Sunset' naar Florida verhuisde
Anonim

Maya Vander is misschien wel het meest herkenbare castlid op Netflix's Selling Sunset. Ze stelt zichzelf voor aan fans als een slimme, carrièregerichte persoon die houdt van de wereld van onroerend goed. Naarmate we meer afleveringen keken en Maya leerden kennen, leerden we over haar verlangen om moeder te zijn en een gelukkig gezinsleven te hebben, en fans vierden samen met haar Maya's twee zwangerschappen. We houden van elke scène in Verkoop bij zonsondergang met Maya, omdat ze stoer is, een geweldig gevoel voor humor heeft en het vertelt zoals het is.

Terwijl fans zich afvroegen of Maya vóór seizoen 4 zou stoppen met Selling Sunset, is ze zeker nog steeds een castlid. En hoewel we verheugd zijn om de nieuwe leden van de Selling Sunset-cast te zien, zijn we ook benieuwd hoe Maya's leven er vandaag de dag uitziet. We weten ook dat Maya een nieuw adres heeft. Blijf lezen om erachter te komen waarom Selling Sunset-ster Maya Vander naar Florida is verhuisd.

Maya's grote verhuizing van L. A. naar Miami

Fans zijn al een tijdje klaar voor seizoen 4 van Selling Sunset en de officiële Netflix-premièredatum is 24 november 2021.

Het is gemakkelijk om naar Selling Sunset te kijken en jaloers te zijn op de makelaars, omdat ze zo'n geweldig, glamoureus leven lijken te leiden. Ze verkopen ook superdure herenhuizen en verdienen daardoor hoge commissies.

Dit soort carrière is echter stressvol, en Maya is daar altijd eerlijk over geweest, vooral omdat ze praat over het combineren van werk en het zorgen voor haar baby's. En terwijl Maya in zowel Florida als Los Angeles woonde tijdens het filmen van de afgelopen seizoenen van de realityshow, woont Maya nu in Florida.

Maya vertelde Page Six dat ze, aangezien ze nu in Miami is gevestigd, naar LA zou vliegen om Selling Sunset te filmen. Ze vertelde dat ze dankbaar was dat ze volledig gevaccineerd zou zijn tegen de tijd dat de show weer begon te filmen en dat ze haar kinderen zou meenemen "maar ik wil niet met hen op een vliegtuig springen met de COVID-omgeving."

Waarom is Maya naar Miami verhuisd? Maya's man heeft daar een baan, dus het lijkt te moeilijk om heen en weer te blijven gaan. Dit geldt vooral omdat ze twee kleintjes hebben, Elle en Aiden, en een derde baby op komst.

Maya zei ook dat ze graag enkele scènes in Miami zou opnemen en fans zou laten zien hoe onroerend goed is in deze stad in Florida. Maya legde uit: "Het zou eerlijk gezegd leuk zijn als we hier een beetje zouden filmen, maar ik weet niet of de producent dat zal doen. Ik zou willen dat ze echt onroerend goed in Miami zouden laten zien, vooral met deze hele beweging uit Californië en het noordoosten naar Florida. Ik heb het hier super druk gehad, maar ik denk dat ik terug moet vliegen naar LA en dat is mijn plan."

Maya legde uit dat ze gemakkelijk naar LA en terug kan vliegen als dat nodig is, maar ze had een can-do houding en zei: "Ik krijg altijd dingen gedaan, dus ik zal dit ook voor elkaar krijgen." Fans genieten van Maya's persoonlijkheid omdat ze zo inspirerend is.

Maya's toekomstplannen

Als er één ding is dat we over Maya weten, is het dat ze ambitieus is. Ze sprak over haar toekomst en zei volgens The Sun dat ze ooit haar eigen bedrijf zou willen starten, hoewel ze zou wachten omdat ze haar jonge kinderen nog opvoedt.

Maya zei: "Idealiter zou ik mijn eigen ontwikkeling willen doen. Op dit moment is het niet realistisch, vooral als je met twee kinderen thuis bent, is het moeilijker. Het is iets om naar uit te kijken in de toekomst, mogelijk meer flips te doen. En aan de andere kant van de tafel zitten wat betreft onroerend goed. Bezit je eigen en doe je eigen dingen. Ik zou het op een dag kunnen doen. Bezit mijn eigen makelaardij, mijn eigen bedrijf."

Maya heeft nog meer groot nieuws: ze verwacht momenteel haar derde baby. Maya heeft nieuws en updates over haar zwangerschap gedeeld op haar Instagram-account en onlangs gepost, met het bijschrift: "Het bereiken van de achtste maand voor baby nummer 3! Mensen vragen me de hele tijd hoe ik het voor elkaar krijg om een fulltime moeder te zijn en makelaar - het is zwaar maar de moeite waard! Waar zijn mijn werkende moeders?!"

De afgelopen jaren heeft Maya in onroerend goed in Miami en Los Angeles gewerkt, wat fans blij maakt omdat ze willen dat ze doorgaat met het filmen van Selling Sunset.

Volgens People legde Maya uit dat ze met klanten in beide steden werkt: "Nee, ik ga niet weg. Ik blijf bij Jason [Oppenheim]. Ik werk eigenlijk met een paar potentiële, zeer goede klanten bij hem in L. A. Ik concentreer me alleen veel op Miami, maar ik heb een paar behoorlijk interessante klanten waarvoor ik misschien de reis naar L. A. moet maken."

Het zal interessant zijn om te zien hoe Maya haar leven in Florida en haar vastgoedwerk in LA in evenwicht brengt in seizoen 4 van Selling Sunset.

Aanbevolen: