De echte reden waarom Maya Vander niet terugkeert naar het verkopen van Sunset

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Maya Vander niet terugkeert naar het verkopen van Sunset
De echte reden waarom Maya Vander niet terugkeert naar het verkopen van Sunset
Anonim

Netflix's Selling Sunset is zojuist vernieuwd voor seizoen 6 en 7. Christine Quinn, de zelfverklaarde schurk van de serie, maakt mogelijk nog steeds deel uit van de cast ondanks het verlaten van The Oppenheim Group.

Fans zijn ook verheugd om Chrishell Stause en haar nieuwe partner G Flip te zien. Helaas zal de no-nonsense makelaar, Maya Vander, die onlangs naar Miami is verhuisd, niet terugkeren naar de show. Dit is waarom.

De echte reden waarom Maya Vander 'Selling Sunset' verlaat

Voorafgaand aan seizoen 6 bevestigde Vander aan Page Six dat ze niet terugkeert naar Selling Sunset. "Ik heb besloten mijn contract niet uit te voeren", onthulde ze. "Ik hou van de show en het was geweldig, maar ik ben opgewonden om me te concentreren op de onroerendgoedmarkt in Miami." Ze voegde eraan toe dat het moeilijk was om zich op haar familie te concentreren terwijl ze haar tijd verdeelde tussen Los Angeles en Miami. "Ik wil me op mijn familie concentreren, en van kust tot kust vliegen is veel. De show is geweldig en ik hou van iedereen, maar ik kijk er naar uit om mijn bedrijf in Zuid-Florida te laten groeien", legde ze uit.

Volgens Us Weekly is Vander's onroerendgoedvergunning overgedragen van The O Group naar Compass, waarvan Jason Oppenheim "goed op de hoogte" was. "Logistiek was het zwaar voor haar. Het heen en weer vliegen van Miami naar Los Angeles is veel geweest en het is stressvol", vertelde een bron ook aan de publicatie. "Ze wil het rustig aan doen, vooral na een miskraam. Ze wil zich concentreren op haar gezin en hopelijk meer kinderen krijgen." De insider zei ook dat de makelaar echt "van de show houdt en het is absoluut moeilijk om los te laten", maar het is "tijd om verder te gaan".

Ze verduidelijkten dat Vander's vertrek "strikt" een "zakelijke beslissing" was en dat "ze zo dankbaar en dankbaar is voor de kans die Netflix haar heeft gegeven." De bron beweerde dat het voorlopig "doel van de realityster is om echt succesvol te worden", dus "ze kijkt ernaar uit om met haar team samen te werken en is enthousiast over wat de toekomst in petto heeft." Blijkbaar dacht de inwoner van Israël ook dat de show worden "meer drama dan onroerend goed", maar ze "blijft bevriend met de cast en heeft goede verstandhouding met hen allemaal."

Maya Vander leed onlangs aan een tweede zwangerschapsverlies

Vlak voordat ze haar vertrek uit Selling Sunset aankondigde, vertelde Vander dat ze een tweede zwangerschapsverlies leed, minder dan drie maanden na haar tragische doodgeboorte. "Ik heb een hele gekke week gehad", deelde ze via haar Instagram Stories op 21 juni 2022.

"Miskraam na 10 weken … na mijn doodgeboorte, maar mijn kinderen en mijn man zijn absoluut mijn zegen, en ik heb zoveel geluk dat ik hun moeder ben!! Ze brengen me vreugde en geluk in mijn leven!! Knuffel en liefde de mensen om wie je geeft. Neem de dingen niet als vanzelfsprekend aan!"

In december 2021 kondigde de makelaar op Instagram aan dat ze een doodgeboren zoon had gekregen terwijl ze 38 weken zwanger was. "Ik heb er altijd van gehoord, maar ik had nooit gedacht dat ik in de statistieken zou staan", schreef ze destijds op Instagram. "In plaats van een baby te baren, mag ik naar huis met een herinneringsdoos. Dit wens ik niemand toe." Een paar dagen later sprak ze met Us Weekly en zei dat de tragedie "haar voor altijd zal achtervolgen".

"Mijn familie is er kapot van", zei de Netflix-ster. "De uitgerekende datum van mijn baby was rond Kerstmis. Dit is de beste tijd van het jaar om het te vieren… Mijn man is diepbedroefd en ik weet dat ik sterk moet zijn voor hem en ons gezin." Ze zei ook dat ze een autopsie had laten doen om wat antwoorden te krijgen over de dood van haar zoon. "Ik beviel van een normale baby die eruitzag alsof hij sliep", herinnert ze zich. "Dit zal me voor altijd achtervolgen." Tijdens de reüniespecial van seizoen 5, onthulde de in Miami gevestigde agent dat de doodgeboorte een "buitenissig ongeluk was."

"Het was gewoon een ernstig ongeluk met [de navelstreng] vermengd met wat ingeslikte placenta," vertelde ze gastheer, Tan France. "Maar het gaat veel beter met me. En weet je, ik heb mijn man. Hij is geweldig. Mijn kinderen zijn geweldig. Ze, weet je, houden me op de been en ik heb werk en ik heb het druk, dus ik heb tijd hebben om de hele dag te zitten en te huilen."

Aan de lichtere kant ging Vander viraal vanwege haar hilarische reactie op Stause dating niet-binaire Australische zangeres G Flip. De voormalige soapster plaatste het zelfs als een meme om haar verrassende nieuwe relatie aan te kaarten.

"Fijne Moederdag aan ALLE moeders die bij ons zijn en aan degenen die dat niet meer zijn?? Absoluut, ongeacht hoe je daar bent gekomen. ?" Stause schreef op Instagram naast de foto van Vander. "@themayavander is een ondersteunende mooie moeder en we lachten hierom voordat we het posten. Ik weet dat velen van jullie in de war zijn. Maar wat belangrijk is, is dat ik dat niet ben. Bedankt aan de mooie open geesten die steun hebben getoond. Ik wil je knuffelen♥️"

Aanbevolen: