Dit is waarom Noah Cyrus er een hekel aan heeft om vergeleken te worden met haar grote zus, Miley Cyrus

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Noah Cyrus er een hekel aan heeft om vergeleken te worden met haar grote zus, Miley Cyrus
Dit is waarom Noah Cyrus er een hekel aan heeft om vergeleken te worden met haar grote zus, Miley Cyrus
Anonim

Je zou denken dat het zijn van de jongere zus van een superster veel voordelen met zich mee zou brengen, maar dat is niet bepaald het geval geweest voor Noah Cyrus, die zegt dat ze alleen maar kritisch en beschimpt is door online trollen die vergelijk haar constant met haar zus, Miley Cyrus

De 20-jarige, die haar eerste platencontract tekende bij Barry Weiss' RECORDS in 2016, heeft er geen geheim van gemaakt dat er vanaf het moment dat ze haar muziekcarrière lanceerde, er veel negatieve opmerkingen waren gemaakt over de zangeres "Make Me", variërend van haar zangkwaliteiten tot haar steeds veranderende uiterlijk.

Vermoedelijk was het op een gegeven moment zo erg geworden dat Noah depressief werd en helemaal wilde stoppen met muziek omdat ze het zat was geworden om vergeleken te worden met haar zus, die ongetwijfeld een van de grootste popsterren in de wereld, wat het voor de inwoner van Nashville veel moeilijker heeft gemaakt om haar plek in de muziekindustrie te vinden.

Waarom haat Noah Cyrus het om vergeleken te worden met Miley?

Noah is nooit verlegen geweest om toe te geven dat ze al zo lang als ze zich kan herinneren wordt getrolld voor haar muziek en haar uiterlijk. Toen ze 13 was, opende ze een Instagram-account, en toen merkte ze voor het eerst het enorme aantal negatieve opmerkingen van trollen die haar vergeleken met Miley, die zeiden dat ze de "ongelukkig uitziende zus" in de familie was en dat haar stem nergens was bijna net zo goed als die van haar zus.

Het lezen van dergelijke opmerkingen in haar tienerjaren had een enorme impact op haar mentale welzijn, zoals ze in juni 2020 aan het tijdschrift Stellar vertelde hoeveel impact de vergelijkingen hadden op hoe ze zichzelf begon te bekijken.

“Weet je wat? Wat je ook zegt of doet, er zal iemand zijn die wat sht zegt, vertelde ze aan de publicatie.

“Mensen gaan gewoon graag achter me aan. Dat doen ze al sinds ik zo jong was. Waarom ik? Een van de grootste vragen die ik me ooit heb afgevraagd, is waarom mensen me zo haten?

"Als kind had ik het gevoel dat het deel van de samenleving dat me kende, voordat ik zelfs maar muziek uitbracht, haat voor me had. Het was gewoon heel, heel triest om met die gevoelens op te groeien."

Noah heeft veel steun gekregen van haar familie - waaronder Miley - die haar hebben aangespoord om de opmerkingen niet te lezen en trouw te blijven aan wie ze is, maar het lijkt erop dat het negeren van de opmerkingen van anderen heeft bewezen wees best lastig voor haar.

In mei 2020 deed Noah een lange Twitter-tirade en vertelde haar 620k volgers hoe ziek en moe ze was geworden van het zien van mensen die zo negatief en gemeen tegen haar waren, vooral als het gaat om de vergelijkingen die mensen tussen haar maken en de voormalige Disney Channel-ster.

“Ik ben het zo fing beu dat jullie allemaal commentaar geven op alles wat ik doe sinds ik een fing kind was,” tweette ze.

“Jullie gaan straks zeggen dat ik verkeerd adem … ik ben me ervan bewust dat er veel van jullie zijn die mij of de manier waarop ik eruit zie niet mogen.jullie hebben het heel duidelijk gemaakt sinds ik waarschijnlijk jonger was dan 12. Ik ben eraan gewend. maar laat de jongere kinderen alsjeblieft niet opgroeien met dat soort haat. het f---s iemand op, chill gewoon de f--k uit???”

Ze herinnerde zich hoe ze sinds haar tienerjaren met depressies omging, en gaf toe dat ze zichzelf soms van de wereld heeft opgesloten en zich in haar slaapkamer heeft verstopt omdat ze moeite had om te accepteren dat online trollen bleef haar social media-pagina's aanvallen met gemene opmerkingen over haar muziek, haar uiterlijk en haar banden met Miley.

“Iemand komt niet eens naar je toe en noemt je bij je naam. Dat zal je echt f--k maken als kind, je het gevoel geven dat je er niet eens toe doet voor de bevolking - voor hen om je naam niet eens te weten."

Noah zegt dat ze zich in een veel betere plaats in haar leven bevindt nu ze heeft geleerd de meningen van andere mensen te negeren, vooral die van online trollen die gewoon niets over haar weten, behalve het feit dat ze van Miley is jongere zus.

In mei 2020 bracht Noah haar nieuwste EP uit, The End of Everything, waar ze ingaat op enkele van de problemen waarmee ze de afgelopen jaren te maken heeft gehad - en ondanks dat het een extended play is, is het project redelijk goed gegaan en heeft het goede resultaten opgeleverd. meer dan 100 miljoen streams alleen op Spotify.

Aanbevolen: