Wie is de vrouw van Michael Phelps, Nicole Johnson, en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Michael Phelps, Nicole Johnson, en wat doet ze?
Wie is de vrouw van Michael Phelps, Nicole Johnson, en wat doet ze?
Anonim

Michael Phelps is gemakkelijk een van de meest succesvolle atleten ter wereld! De zwemmer werd voor het eerst een Olympisch icoon tijdens de Olympische Zomerspelen van 2004 in Athene, toen hij zes gouden en twee bronzen medailles won, waarmee hij het record van acht gewonnen medailles tijdens een enkel Olympische evenement evenaarde.

Hoewel dit een prestatie op zich was, stopte Phelps daar niet. Tijdens de Olympische Spelen van 2008 in Peking won Michael acht gouden medailles, waarmee hij officieel het wereldwijde record verbrak. Na zijn tijd op de Olympische Zomerspelen van 2012 en 2016 won Phelps nog eens 12 medailles, waarmee hij de meest gedecoreerde Olympiër aller tijden is.

Nou, met een professionele carrière die zo succesvol is als de zijne, is het geen verrassing dat Michael Phelps ook net zoveel succes heeft gehad als het gaat om zijn persoonlijke leven. Terwijl hij nogal de controverse rond zijn geestelijke gezondheid onderging, had Phelps het geluk om zijn partner, Nicole Johnson, met wie hij in 2016 trouwde, aan zijn zijde te hebben. Hoewel hij open is over zijn huwelijk en gezinsleven, zijn veel fans niet zo bekend met wie Nicole is.

Het stel trouwde in 2016

Michael Phelps en Nicole Johnson ontmoetten elkaar voor het eerst in 2007 tijdens de ESPY Awards. Het evenement zal er zeker een zijn die Phelps voor altijd koesterde, niet alleen vanwege de talloze prijzen waarmee hij wegliep, maar het markeert de plek waar hij en Johnson voor het eerst elkaar kruisten.

Nicole was destijds een awardshow-escorte en nadat ze Phelps die avond hadden ontmoet, slaagden de twee erin contact te houden en een heel speciale band op te bouwen. Phelps wees erop dat hij altijd het gevoel had dat Nicole "de ware" was, en ondanks dat ze een paar jaar aan en uit waren, zouden ze altijd weer bij elkaar komen.

In 2015 stelde Michael Phelps Nicole Johnson ten huwelijk en de twee trouwden een jaar later op 13 juni 2016. Voorafgaand aan hun huwelijk verwelkomden Nicole en Michael hun eerste kind samen, Boomer Robert Phelps slechts 1 maand voorafgaand aan hun huwelijk. In 2018 bracht het duo hun tweede kind, Beckett, en hun derde, Maverick in 2019.

Hoewel hij misschien met pensioen is, is Michael Phelps nog steeds erg actief in de sportwereld. Naast een geweldige zwemmer, heeft Phelps ook bewezen een behoorlijke echtgenoot en vader te zijn. Hoewel hij misschien niet zo actief is als hij ooit was, richt Phelps zich vooral op zijn gezin en geestelijke gezondheid.

Nicole Johnson is een voormalige optochtkoningin

Nicole Johnson regeert vanuit Colorado Springs, maar ze verhuisde op vrij jonge leeftijd naar Californië. Dit bracht haar uiteindelijk in de race op latere leeftijd voor Miss California, een titel die ze behaalde nadat ze de wedstrijd in 2010 had gewonnen. om te strijden voor Miss California Teenager.

Gelukkig voor Johnson wierp haar tijd en energie die ze in het verkiezingsleven stopte zijn vruchten af nadat ze Miss California USA won. Hoewel haar catwalkdagen niet meer zijn, is Nicole betrokken gebleven bij optochten als gastheer, rechter en adviseur, maar tegenwoordig zijn vrouw en moeder haar topprioriteiten.

Die communicatiegraad inzetten

Naast haar verkiezingsachtergrond is Nicole ook afgestudeerd aan de universiteit. Nicole ging naar de University of Southern California waar ze afstudeerde met een graad in communicatie- en mediastudies.

Na haar schoonheidswedstrijddagen kreeg Nicole een baan als marketingmanager voor INTO Gems & Diamonds, terwijl ze een functie bekleedde als directeur communicatie voor YP. Nadat ze Phelps heeft ontmoet en een gezin heeft gesticht, heeft Nicole haar communicatiediploma nog steeds goed gebruikt, aangezien ze momenteel de verkoopcommunicatiemanager is voor The Yellow Pages.

Aanbevolen: