Wat je misschien niet weet over Danielle Jonas

Inhoudsopgave:

Wat je misschien niet weet over Danielle Jonas
Wat je misschien niet weet over Danielle Jonas
Anonim

Soms wanneer een beroemdheid met iemand trouwt, zelfs als de andere persoon niet beroemd is, worden ze op zichzelf beroemd door het fandom. Dit is precies het geval voor Kevin en Danielle Jonas.

Danielle "Dani" (nee Deleasa) Jonas ontmoette Kevin voor het eerst toen ze in 2007 op vakantie waren op de Bahama's. Ze werd de eerste Jonas Sister toen ze op 19 december 2009 in Long Island trouwden. Ze hebben ook twee dochters samen - Alena Rose en Valentina Angelina. De meeste mensen weten dat echter al. Ze is echter zoveel meer dan alleen een vrouw van een Jonas Brother en een moeder van twee kinderen. Danielle heeft een ongelooflijk leven voor zichzelf opgebouwd en is een zakenvrouw geworden.

Als je een die-hard fan bent van de Jonas Brothers en daarom alles over hun vrouwen weet, komt dit artikel misschien niet als een schok voor je, maar als je er niet bent, is dit wat je misschien niet weet Danielle Jonas.

10 Het vroege leven van Danielle Jonas

Danielle Jonas werd geboren op 18 september 1986 in Denville Tonwship, New Jersey. Ze had twee broers en een zus en ging naar de Morris Knolls High School. Ze komt uit een grote Italiaanse familie en werkte als kapper voordat ze Kevin leerde kennen. Toen ze elkaar in 2007 op familievakanties ontmoetten, had Danielle geen idee wie de Jonas Brothers waren, ondanks dat ze een paar steden bij elkaar vandaan opgroeiden.

9 Ze woont nog steeds in New Jersey

Kevin Jonas is op dit moment misschien wel een van de grootste sterren ter wereld, maar hij is nooit verhuisd of heeft eraan gedacht om buiten zijn geboorteplaats te verhuizen. Danielle en Kevin wonen nog steeds in New Jersey met hun dochters. Op die manier zijn ze dicht bij Dani's familie en kunnen ze de meisjes toch naar school laten gaan terwijl hun vader de wereld rondtoert. Het houdt ze geaard. Ze hebben echter in herenhuizen gewoond ter waarde van miljoenen dollars, maar wonen tot op de dag van vandaag nog steeds in New Jersey.

8 'Getrouwd met Jonas'

Wie zou niet in het privéleven van hun favoriete zanger willen kijken? Dat is precies wat Married To Jonas deed voor het stel. Het beschrijft hun leven samen als pasgetrouwden, waaronder de rest van de Jonas-familie en de Deleasa-familie en de problemen en uitdagingen die daarmee gepaard gaan. De show duurde slechts twee seizoenen vanwege de lage kijkcijfers. Dit was echter de eerste glimp die fans in hun relatie zagen, en het zorgde ervoor dat fans van Dani gingen houden en waarderen.

7 Her Teen Choice Award-nominatie

Voor haar tijd in de show ontving Danielle in 2013 twee Teen Choice Award-nominaties. De ene was voor Choice Television: Reality Show voor Married To Jonas en de andere was voor Choice Television: Female Reality Star. Ze heeft helaas geen van beide prijzen gewonnen en is sindsdien nergens voor genomineerd, maar sindsdien heeft ze talloze prijsuitreikingen bijgewoond met haar man.

6 Jonas Brothers Videos

De vrouw zijn van een Jonas Brother heeft zo zijn voordelen. Ten eerste ben je getrouwd met een Jonas Brother en ten tweede mag je schitteren in hun muziekvideo's. Ondanks dat alle vrouwen in hun comeback-video "Sucker" en hun single "What A Man Gotta Do" te zien waren, was Danielle de enige Jonas Sister die in hun video voor "First Time" verscheen. Dit was vlak voordat de band uit elkaar ging, dus de andere vrouwen waren er toen niet eens. Danielle zal hoogstwaarschijnlijk aanwezig zijn en misschien zullen sommigen zelfs hun dochters laten zien.

5 Danielle Jonas' tv-optredens

Naast Married To Jonas en de vele prijsuitreikingen waar ze mee te maken heeft gehad, is Danielle hier en daar te zien geweest in andere shows. Ze was in een aflevering van Say Yes To The Dress: Designer Dreams, E! Bijzonder: Kevin en Dani Jonas, Big Morning Buzz Live en een terugkerende presentator op Fashion News Live, inclusief andere talkshow-optredens door de jaren heen.

4 Haar Baby-app

In 2013, voordat ze hun eerste kind samen verwelkomden, werkten Dani en Kevin samen met Dreft, een wasmiddelbedrijf, om een app te lanceren met de naam 'Amazing Baby Days'. Het stelde koppels in staat om alle momenten van hun zwangerschap tot het eerste levensjaar van hun kind vast te leggen. Door het partnerschap heeft ze de geboorte van haar dochter, Alena, live getweet.

3 Danielle Jonas' sieradenbedrijf

Wat een ondernemer! In december 2018 lanceerde Danielle haar eigen sieradenbedrijf genaamd Danielle Jonas Co. In mei 2019 sprak Jonas met Forbes over haar inspiratie voor het starten van het bedrijf. "Toen ik opgroeide, heb ik mijn oma en moeder altijd zulke unieke en mooie sieraden zien hebben. Ik ging altijd door hun juwelendoosjes en probeerde alles wat ik te pakken kon krijgen en ik herinner me dat ik me altijd aangetrokken voelde tot de delicate en sierlijke stukken, die dat stelde me in staat om te mixen, matchen en stapelen, "zei ze.

2 Ze is close met de andere Jonas Sisters

Ondanks dat ze de eerste Jonas-zus is, is ze de enige van hen die niet beroemd is begonnen. Haar schoonzussen zijn Sophie Turner en Priyanka Chopra Jonas, met wie ze een hechte band heeft. Ze toerden allemaal samen met de Jonas Brothers over de hele wereld tijdens de 2019 Happiness Begins Tour en posten regelmatig over elkaar voor verjaardagen en prestaties. Het is geweldig om te zien hoe schoonouders met elkaar overweg kunnen en hoe goed ze elkaar accepteren.

1 Danielle Jonas komt uit met een kinderboek

Voeg gewoon de auteur toe aan haar cv! Dani en Kevin brengen een kinderboek uit genaamd "Er is een rockconcert in mijn slaapkamer", dat op 29 maart 2022 uitkomt. Ze kondigde het boek voor het eerst aan op Instagram en zei dat het gaat over "muziek, familie en je angsten." Je kunt het boek nu pre-orderen.

Aanbevolen: