Channing Tatum verandert hoe hij zich voorbereidt op de derde 'Magic Mike'-film

Inhoudsopgave:

Channing Tatum verandert hoe hij zich voorbereidt op de derde 'Magic Mike'-film
Channing Tatum verandert hoe hij zich voorbereidt op de derde 'Magic Mike'-film
Anonim

Zoals velen van jullie weten, bereidt acteur Channing Tatum zich voor op zijn beroemde rol van Mike Lane in de aankomende film, Magic Mike's Last Dance. Fans hebben de reis van dit personage gevolgd sinds de eerste film in 2012 werd uitgebracht. Mensen vonden het ook perfect voor Tatum om de rol van een beroemde stripper te spelen, aangezien de acteur in werkelijkheid een korte tijd een stripper was.

Hoewel Tatum en de andere acteurs in de Magic Mike-films in het verleden honderden dingen hebben gedaan om zich voor te bereiden, heeft hij duidelijk gemaakt dat hij dit op een andere manier zal aanpakken. Toen hij in The Ellen DeGeneres Show verscheen, gaf hij toe dat hij enkele van zijn voorbereidingen voor zijn personage zal veranderen, en zei dat ze "met de tijd meegaan"."

Tatum heeft in het verleden verklaard dat Magic Mike's Last Dance misschien niet de laatste film in de Magic Mike-filmserie is. Vanaf deze publicatie is het onduidelijk hoeveel hoofdpersonen hun rol zullen hernemen. Het is ook niet bekend of de favoriete personages van fans, gespeeld door Alex Pettyfer en Matthew McConaughey, een speciale verschijning zullen maken.

De acteur baseert zijn nieuwe routine op een verscheidenheid aan verschillende dingen

Tijdens een gesprek met DeGeneres gaf Tatum toe dat hij veel pijn had sinds het filmen begon. "Mijn lichaam doet pijn. We zijn momenteel aan het repeteren met Allison [Holker] omdat tWitch weet dat het erg intens is", onthulde hij. "Maar ja, we zitten er diep in." Hoewel de 41-jarige in het verleden ervaring heeft opgedaan, is dit de eerste Magic Mike-film waarin de acteur zijn personage van in de veertig zal vertolken.

Het belangrijkste idee waar hij aan denkt bij het doorvoeren van deze veranderingen, is echter hoe de tijd is verstreken en de dingen anders zijn. Hij gaf dit vooral aan toen hij zei dat hij niet zou worden gewaxt. Toen hem ernaar werd gevraagd, zei Tatum: "Ik ga deze keer niet waxen. Ik denk dat we met de tijd meegaan." Hij legde toen uit dat waxen geen verschil meer zou maken en zei: "Je hoeft niet naakt te zijn, je hoeft er niet meer uit te zien als een Chinese naaktkat of iets anders om sexy te zijn. Dat is een beetje een ding van de oude."

De beslissing om niet te waxen is niet de enige grote verandering

Bij het uitleggen van andere manieren om in vorm te komen voor de rol, zei Tatum dat hij choreografie, fietsen en "veel niet eten" leert. Mensen hebben de neiging om een grotere uitdaging te hebben om in vorm te komen naarmate ze ouder worden, wat hij toegaf: "Het duurt veel langer om nu in vorm te komen. Het gekke is dat je drie maanden kunt besteden om tot nul procent te komen lichaamsvet." Hoewel het veel hard werk kan vergen, verklaarde de acteur dat hij zijn lichaamsbouw waarschijnlijk de komende jaren na de release van de film zou behouden.

Tatum deed het niet rustig aan tijdens de eerste twee films

Toen hij zich aan het voorbereiden was voor de film van 2012, meldde People wat de ster deed om hem voor te bereiden op de film, inclusief het waxen. "Het was het pijnlijkste wat ik ooit zal doen", zei hij. "En het is iets wat ik nooit meer zal doen." Andere dingen die hij deed, waren elke dag drie uur per dag sporten, een strikt zuivel- en glutenvrij dieet volgen en elke ochtend een zelfbruiner insmeren.

Op het moment van deze publicatie is er nog niets bekend over een releasedatum voor Magic Mike's Last Dance. Het zal echter in première gaan op HBO Max. De film is momenteel aan het filmen en er is sindsdien niet gesproken over wanneer het klaar zal zijn. Tatum zinspeelde onlangs op de film en zei dat het "een beetje een vis uit het water-verhaal" zal zijn.

Aanbevolen: