Channing Tatum is terug met 'Magic Mike 3

Inhoudsopgave:

Channing Tatum is terug met 'Magic Mike 3
Channing Tatum is terug met 'Magic Mike 3
Anonim

Channing Tatum keert terug als stripper Mike Lane in Magic Mike 3! Deadline bevestigde dat de acteur en regisseur Steven Soderberg samen met schrijver Reid Carolin een nieuwe film toevoegen aan de wereldwijd succesvolle franchise. De film heet Magic Mike's Last Dance en gaat exclusief in première op HBO Max.

Magic Mike is losjes gebaseerd op het leven van Tatum, die op 18-jarige leeftijd stripper werd in een plaatselijke nachtclub. De acteur werd een begrip na zijn rol in films als Step Up, en Magic Mike hielp een nieuw publiek ontdek de danser-acteur.

Channing Tatum is terug

De She's The Man-ster ging naar sociale media en deelde een foto van het script van de film om het nieuws te delen. "Nou wereld, het lijkt erop dat Mike Lane er weer in tikt", schreef Tatum in het bijschrift.

"Er zijn geen woorden voor hoe opgewonden ik ben om de deuren van de wereld van 'Magic Mike' met Steven, Greg, Reid en de geweldige mensen bij HBO Max op te blazen. De stripperverse zal nooit meer hetzelfde zijn, "zei Tatum in een verklaring gedeeld door Deadline.

De eerste twee films waren een enorme hit en brachten wereldwijd $300 miljoen op. De populariteit van de franchise leidde tot een show, Magic Mike Live, die in Las Vegas werd gelanceerd voordat hij internationaal uitbreidde. De liveshows inspireerden ook een HBO Max reality-competitieserie met de titel Finding Magic Mike.

Hieruit volgt "Tien mannen die 'hun magie hebben verloren' terwijl ze hun ziel blootleggen en leren dansroutines uit te voeren, waarbij één winnaar een geldprijs krijgt en de kans krijgt om op te treden op het Magic Mike Live-podium in Las Vegas."

Behalve Tatum zijn de namen van andere castleden nog niet bekend gemaakt. Magic Mike XXL, de vervolgfilm met acteurs Matt Bomer, Joe Manganiello, Amber Heard, Kevin Nash, onder anderen. Fans hopen dat de nieuwste aflevering besluit om nieuwe acteurs naar de Magic Mike-franchise te brengen.

De regisseur van de film, Soderbergh, onthulde dat de liveshows hem inspireerden om nog een film te maken. "Mike Lane's droom om mensen te verbinden door middel van dans moet worden gerealiseerd," voegde Soderbergh toe, verwijzend naar het karakter van Tatum.

Channing Tatum zal ook samen met Sandra Bullock te zien zijn in The Lost City of D.

Aanbevolen: