Wat is er echt gebeurd met Jordan Danger Hinson van 'Eureka

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd met Jordan Danger Hinson van 'Eureka
Wat is er echt gebeurd met Jordan Danger Hinson van 'Eureka
Anonim

Er is geen tekort aan kindsterretjes die schijnbaar in de vergetelheid raken. Neem Scarlett Pomers van Reba. Dankzij de succesvolle sitcom van de countryster en haar rol in Star Trek, was er een tijd dat het erop leek dat de roodharige acteur het volgende grote ding zou worden. Maar na een paar echt trieste situaties verdween Scarlett uit de schijnwerpers. Dezelfde tragische omstandigheden zijn zeker niet van toepassing op Jordan Hinson van Eureka, maar de jonge vrouw die Zoe Carter speelde in de Sci-Fi Channel-show van 2006 verliet vrijwel zeker de schijnwerpers.

Allereerst, als het lijkt alsof Jordan Hinson voor altijd verdwenen is, deed ze dat ook. Tenminste, de naam deed dat. Tegenwoordig staat Jordan Hinson bekend als Jordan Danger. De inheemse El Paseo, Texas lijkt haar naam wettelijk te hebben veranderd in Danger … Hoewel sommige fans denken dat het een belachelijke beslissing was, heeft het haar coole factor misschien verhoogd. Een snelle blik op de Instagram-pagina van Jordan bewijst immers dat ze inderdaad behoorlijk geweldig is. Maar dat verklaart niet wat er met haar carrière is gebeurd. Dit is wat we weten…

Wat is er echt gebeurd met de carrière van Jordan Danger?

Als je je afvraagt waarom Eureka is geannuleerd, heeft dat misschien iets te maken met het feit dat de show na het eerste seizoen gestaag in aantal kijkers daalde. Toen de show over een klein stadje vol tech-genieën voor het eerst werd uitgezonden, had deze meer dan 4 miljoen kijkers. Maar dit veranderde drastisch en eindigde in de annulering van de show. Hoewel de kritische reacties op de vijfseizoenenshow gemengd waren, was het een hit die groot genoeg was om mogelijk de carrières van alle betrokkenen te lanceren. Maar dat gebeurde niet precies…

Na één hitshow is het typisch dat een ster wordt gelanceerd in verschillende meer opmerkelijke projecten. Dit is precies wat er met Jon H. Benjamin gebeurde nadat Archer voor het eerst werd vrijgelaten. Het is echter niet wat er gebeurde met de legendarische kindster Haley Joel Osment en zijn carrière. En het is niet wat er met Jordan Danger is gebeurd.

Voorafgaand aan Eureka was het enige andere opmerkelijke project dat Jordan had gedaan een Disney Channel-film genaamd Go Figure, waarin ze speelde, je raadt het al… een kunstschaatsster. Toch kon Disney zien wat zoveel kijkers konden… en dat was het feit dat Jordan de acteerkwaliteiten, de opmerkelijk goede looks en het charisma had om iets groots te worden. Door vijf jaar lang een hoofdrol te spelen in een serie is ze duidelijk getraind in het omgaan met de eisen van Hollywood, zowel in creatieve als in zakelijke zin.

Tijdens dezelfde tijd speelde Jordan de dochter van Kelsey Grammer in zijn extreem kortstondige serie, Hank, en had hij een kleine rol in A Very Harold & Kumar Christmas. Nadat Eureka was geannuleerd, speelde Jordan in een aantal tv-films, waaronder A Mother's Rage, Trigger Point en de B-film Alligator Alley. Bovendien begon Jordan een aantal obscure indiefilms te maken, zoals California No, Beyond The Sky en Higher Power.

Maar het leek alsof Hollywood de interesse verloor om haar in dienst te nemen. Op zijn minst konden ze haar duidelijke talent niet zien. Waarom? Nou, eerlijk gezegd, we weten het niet. Misschien was er drama achter de schermen? Misschien wilde Jordan gewoon niet werken? Maar dat is allemaal speculatief.

Wat we echter wel weten, is dat Jordan's passies vervielen in het schrijven en regisseren van haar eigen werk… waar ze ook vaak in speelde. Dit omvat Breaking and Exiting uit 2018, waarin ze schreef en speelde samen met de zoon van Mel Gibson, Milo.

Ze schreef en regisseerde ook een korte film over de wereld van drag en lijkt hetzelfde te doen in haar aankomende speelfilm, God Save The Queens. Op dit moment is dit het enige project dat ze in ontwikkeling heeft. Maar misschien krijgt Jordan Danger nog een grote doorbraak. Ze verdient er zeker een.

Inside Jordan Danger's persoonlijke leven

Naast haar ietwat matte film- en televisiecarrière na Eureka, was Jordan behoorlijk aanwezig op Instagram. Hierdoor hebben fans nogal wat veranderingen in haar fysieke uiterlijk opgemerkt. Dit omvat haar duik in een donkerdere en meer rocker-achtige look. Dit omvat gitzwart haar, een ronder lichaam, kleding die Hank Moody ontmoet Joan Jett en een heleboel tatoeages.

Haar Instagram heeft ons ook iets verteld over haar relaties. Op het moment van schrijven lijkt Jordan vrijgezel te zijn, maar ze had een paar jaar een relatie met de knappe Dynasty-ster Adam Huber tot 2018. De laatste foto's van de twee samen waren toen ze op vakantie gingen naar Tulum, Mexico..

Jordanië heeft ook een hechte band met haar ouders en broer en heeft talloze goede vrienden. Dus terwijl ze de goede strijd aangaat om haar projecten van de grond te krijgen, lijkt het alsof ze tegelijkertijd een aantal echt sterke connecties koestert.

Aanbevolen: