NBA Youngboy dorst naar Doja Cat ondanks getrouwd te zijn

Inhoudsopgave:

NBA Youngboy dorst naar Doja Cat ondanks getrouwd te zijn
NBA Youngboy dorst naar Doja Cat ondanks getrouwd te zijn
Anonim

Doja Cat is op dit moment op de top van haar spel, terwijl haar carrière een enorme vlucht neemt en haar populariteit blijft groeien. Ze heeft haar ogen gericht op voorwaartse tractie en treedt regelmatig op, verzamelt talloze prijzen en betrekt haar fans op sociale media. Ze brengt een unieke flair en stijl in de muziekindustrie, en haar liedjes zijn absoluut aanstekelijk. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom fans over de hele wereld naar haar toestromen bij elke post op sociale media en waarom ze zo'n opwaartse beweging maakt.

Terwijl Doja Cat de golf van haar succes blijft volgen, lijkt het erop dat het niet alleen haar fans zijn die dit opmerken. NBA Youngboy's recente verschijning in Clubhouse en hij bracht zijn enorme verliefdheid op Doja Cat volledig in beeld. Hij was duidelijk geslagen door de artiest en maakte een opmerking waaruit blijkt dat hij enorm naar haar verlangt.

NBA Youngboy kan dat liefdevolle gevoel niet stoppen…

NBA Youngboy maakte een speciale verschijning op Clubhouse, gedurende welke tijd hij met Akademiks over zijn muziek praatte en enkele nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot zijn vak deelde. Na korte tijd veranderde het gesprek in een meer informele, persoonlijke babbel over zijn leven en hoe het gaat in zijn wereld.

Terwijl hun discussie vorderde, nam het een zeer interessante, volledig onverwachte wending. Akademiks begon de mogelijkheid te onderzoeken van toekomstige samenwerkingen tussen NBA Youngboy en andere getalenteerde artiesten, en hij vroeg hem of hij geïnteresseerd zou zijn om zijn talenten te combineren met die van Doja Cat.

De toon van het gesprek veranderde onmiddellijk en dramatisch.

Niet in staat zijn opwinding te bedwingen, en met een duidelijke en zichtbare liefdesstroom, verklaarde NBA Youngboy dat hij veel meer met Doja Cat zou willen doen dan alleen met haar aan muziek werken…

Het is meer dan alleen een verliefdheid

NBA Youngboy's antwoord op die vraag was episch.

Op de vraag of hij een muzikale samenwerking met Doja Cat zou overwegen, antwoordde hij door te zeggen; Jongen, als ik geen gezin heb, als ik nog geen meisje heb, zou ik proberen met Doja Cat te trouwen, maar nee, ik heb mijn kleine meisje en haar moeder. Ik fk niet zo rond.”

Zo werd deze duidelijke dorst naar Doja Cat volledig zichtbaar en NBA Youngboy leek ronduit duizelig bij de gedachte alleen al op een intieme manier met haar verbonden te zijn. Hij bekende dat hij met Doja Cat wilde trouwen en nog lang en gelukkig samen wilde leven.

Natuurlijk stelt hij zijn waarden en moraal centraal en heeft hij zichzelf in toom gehouden door zijn liefde voor zijn familie te verklaren. Het is echter duidelijk dat NBA Youngboy, gezien de kans, absoluut geen 'nee' zou zeggen tegen enige vorm van connectie met Doja Cat… maar zijn oude vriendin zal het waarschijnlijk niet toestaan, na dit interview!

Aanbevolen: