Fans vergaten dat deze twee 'The Holiday'-sterren tot nu toe gebruikten

Inhoudsopgave:

Fans vergaten dat deze twee 'The Holiday'-sterren tot nu toe gebruikten
Fans vergaten dat deze twee 'The Holiday'-sterren tot nu toe gebruikten
Anonim

Op dit punt in haar carrière speelde Kate Winslet in te veel geweldige filmrollen om te tellen. Titanic is duidelijk een van haar meest iconische, maar Winslet deed ook harten smelten over de hele wereld toen ze verscheen in de feestelijke rom-com The Holiday met Cameron Diaz, Jude Law en Jack Black.

Het liefdesverhaal met kerstthema is een cultklassieker sinds het in 2006 werd uitgebracht, met fans die nog steeds verlangen naar een reünie of een vervolg (of beide).

Hoewel Winslet een echte platonische relatie heeft gehad met de meeste van haar minnaars op het scherm (inclusief haar beroemdste filmbeau, Leonardo DiCaprio), moest ze optreden met mensen met wie ze eerder in het echte leven heeft gedate.

Een goed voorbeeld: jaren voordat ze samen in deze feestelijke film verschenen, ging Kate Winslet uit met haar medester van The Holiday. Blijf lezen om erachter te komen met welke acteur ze een affaire had en hoe ze zich jaren later voelde over hun reünie op de set.

‘The Holiday’ met in de hoofdrollen Kate Winslet en Cameron Diaz

The Holiday, uitgebracht in 2006, is nu een van de meest populaire en geliefde kerstfilms aller tijden. Het iconische verhaal speelt zich af op twee hoofdlocaties: een herenhuis in Los Angeles en een klein huisje buiten Londen.

De twee hoofdpersonen, Iris en Amanda, hebben allebei genoeg van mannen en besluiten dat ze met Kerstmis alleen op vakantie moeten.

De vrouwen maken online contact en ruilen twee weken lang van huis, waarbij ze Amanda naar het Engelse huisje van Iris en Iris naar Beverly Hills sturen. Terwijl de dames op hun nieuwe kerstreisplekken zijn, ontmoeten ze nieuwe liefdesbelangen en vormen ze nieuwe relaties tijdens de feestdagen.

Iris werd vakkundig gespeeld door Kate Winslet terwijl Cameron Diaz de rol van Amanda vertolkte. Hun liefdesbelangen, Miles en Graham, werden respectievelijk gespeeld door Jack Black en Jude Law.

De "schurk" van de rom-com is Jasper Bloom, een collega van Iris die haar al jaren aan het lijntje houdt en zojuist zijn verloving met een andere vrouw aankondigde, waardoor een verwoeste Iris graag over de Atlantic om aan hem te ontsnappen.

Jasper wordt gespeeld door de Britse acteur Rufus Sewell. De meeste fans van The Holiday realiseren zich niet dat Sewell en Winslet vroeger daten!

Kate Winslet en Rufus Sewell in 'The Holiday'

De dynamiek tussen Iris en Jasper in de film laat Iris veel ruimte om te groeien. Ze begint helemaal halsoverkop voor hem, ook al behandelt hij haar vreselijk.

Maar wanneer ze in Los Angeles aankomt, ontwikkelt ze nieuwe relaties en leert ze weer van zichzelf te houden, tot ongenoegen van Jasper.

Sommige van de beste regels van de film vinden plaats tussen deze twee personages, waaronder de verklaring van Iris: Ik heb een leven om te leven. En JIJ gaat er niet in zitten.”

De relatie tussen Kate Winslet en Rufus Sewell

Kijkers zijn zo blij om te zien dat Iris van Jasper verlost is dat het moeilijk voor te stellen is dat Kate Winslet en Rufus Sewell in het echt vriendelijk zouden zijn. Maar volgens Ranker hebben deze twee echt een paar maanden tussen 1995 en 1996 gedatet.

Op dit punt in haar carrière stond Winslet op het punt om de hoofdrol te spelen in Titanic, de grootste filmrol van haar leven, en degene die haar tot superster zou brengen.

Intussen speelde Sewell ook in een paar projecten, maar acteerde een paar jaar niet in de film die leidde tot zijn commerciële doorbraak: A Knight's Tale, waar hij de schurk Count Adhemar speelde tegenover Heath Ledger.

Hoe was hun reünie op de set van 'The Holiday'

Iedereen weet dat werken met een ex super lastig kan zijn. Maar toen ze het had over de ervaring van de hereniging met Sewell op de set van The Holiday, onthulde Kate Winslet dat de zaken volkomen vriendelijk waren.

Toen ze voor het eerst hoorde dat ze haar oude vlam weer zou zien, was ze blij: "Het was echt niet erg, ik was heel blij dat hij de rol kreeg."

Vervolgens legde ze uit dat de twee vrienden waren gebleven, ook al hadden ze elkaar al een tijdje niet gezien. "Het was helemaal in orde", onthulde ze (via de Irish Examiner).

“Ik had hem al heel lang niet meer gezien, maar we waren vrienden gebleven.”

Hoe Kate Winslet zich voelt over haar ster in 'The Holiday'

In het begin was Kate Winslet bang om in The Holiday te spelen en geloofde ze zelfs dat ze zou worden ontslagen omdat ze niet in staat was om dat soort komedie te maken. Maar ze werd uiteindelijk een succes als Iris en had veel plezier op de set.

"Ik denk dat ik het meest van Iris hield, dat het een kans voor mij was om iemand te spelen die emotioneel complex was, omdat ik geloof dat ze dat is", legde de actrice uit in een interview met Collider.

“Maar tegelijkertijd is ze zo'n goed persoon, echt waar. Ze is een heel fatsoenlijk, eerlijk, Engels meisje, weet je, ze heeft nogal traditionele waarden en ik ben zelf ook zo. En het was echt een genoegen om iemand te spelen die ik volledig kon omarmen en echt aanbidden, ik bedoel, ik vond het echt geweldig om deze rol te spelen.”

Kate Winslet's relatie met Jack Black

Hoewel Kate Winslet in het echt met Rufus Sewell uitging, was haar liefdesinteresse op het scherm Jack Black, die Miles speelde. Black was naar verluidt terughoudend om in de film te verschijnen totdat hij hoorde dat Winslet eraan vastzat.

Opgewonden om met de iconische actrice te werken, heeft Black zich onmiddellijk aangemeld en de rest is magische geschiedenis van kerstfilms.

Aanbevolen: