Adele vertrouwt erop dat ze zou drinken 'om andere mensen interessanter te maken

Inhoudsopgave:

Adele vertrouwt erop dat ze zou drinken 'om andere mensen interessanter te maken
Adele vertrouwt erop dat ze zou drinken 'om andere mensen interessanter te maken
Anonim

Adele onthulde aan make-upartieste Nikkie de Jager dat ze 'Om andere mensen interessanter te maken' altijd dronk. De topzangeres maakte een cameo-optreden op Jager's YouTube-kanaal - dat 13,8 miljoen abonnees heeft - waarin het paar informeel kletst en nipt van wijn terwijl Nikkie Adele's gezicht schilderde.

Op het moment van schrijven is de video 2,1 miljoen keer bekeken en zijn fragmenten van hun capriolen al op sociale media gefilterd, tot grote vreugde van fans. Vanochtend plaatste het populaire Instagram-account @loveofhuns (608k volgers) een clip van de zangeres die komisch toegeeft aan een ‘glaasje’ wijn en tot nu toe heeft de post maar liefst 273.000 views verzameld.

Adele verklaarde: 'Mensen op feestjes zijn verdomd saai'

Over alcohol gesproken, de moeder-van-een onthulde: "Normaal gesproken zou ik drinken om andere mensen interessant te maken, in plaats van mezelf op te peppen!" Ze vervolgde met: "Mensen op feestjes zijn verdomd saai!"

De hitmaker gaf ook toe dat ze de alledaagsheid mist om naar de plaatselijke supermarkt te kunnen gaan zonder zich zorgen te hoeven maken over herkenning: "Omdat ik niet graag gefotografeerd wordt en dat soort dingen, is de planning die in het is vermoeiend.” Ondanks haar supersterstatus, stelde Adele Jager gerust dat ze nog steeds erg geaard was, en zei: "Mijn zoon, maak je geen zorgen! En mijn twee fg nieuwe puppy's."

De zangeres kan 'The Real Housewives' of 'Love Island' niet uitstaan

Verderop in de video ging het duo verder met het onderwerp The Real Housewives-franchise, waarvan de zangeres aankondigde dat ze er niet tegen kan: Ik weet dat veel mensen er dol op zijn, maar ik kan het niet. Mijn hersenen zullen sterven; ik kan het niet. Ik weet niet wie ze zijn, dus ik heb niet het gevoel dat ik vanaf het begin kan beginnen als het al zo lang aan de gang is.”

Ze legde uit: "Ik heb een keer een aflevering van The Real Housewives of New Jersey bekeken, toen ze elkaar allemaal letterlijk aan het vermoorden waren, maar het was te veel."

Hervat het onderwerp reality-tv en Adele nam een uithaal naar de hitshow Love Island, "Ik kan die show niet verdragen, oh mijn god", kreunde ze. 'De vader van mijn zoon houdt van dat soort dingen, en ik herinner me dat ik er een keer in probeerde te komen toen ik een zomer thuis was om shows te doen… ik kon het niet geloven… ik denk als, ze hebben allemaal seks op tv ! Echt seks hebben!”

De zingende legende eindigde met "Mensen zullen alles doen om beroemd te worden, het is krankzinnig!"

Aanbevolen: