Hier is hoe Zendaya en John David Washington hopen dat mensen contact maken met 'Malcolm & Marie

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Zendaya en John David Washington hopen dat mensen contact maken met 'Malcolm & Marie
Hier is hoe Zendaya en John David Washington hopen dat mensen contact maken met 'Malcolm & Marie
Anonim

Geen wonder dat Malcolm & Marie Zendaya's hart sneller laten kloppen!

Zendaya heeft de krachten gebundeld met Euphoria-maker Sam Levinson in Malcolm & Marie, een van Netflix' meest verwachte films van het jaar.

Malcolm & Marie volgt Tenet-ster John David Washington als Malcolm, een filmmaker die terugkeert naar huis met zijn vriendin Marie (Zendaya), na een feestelijke filmpremière terwijl hij wacht op reactie van critici.

De film is omgeven met enorme Oscar-buzz, met critici die de uitvoeringen van Zendaya en John David Washington als hun "beste carrière" bestempelen.

Malcolm & Marie was een groepsinspanning

Zendaya zei dat de film een "groepsinspanning" was en dat iedereen die eraan werkte elkaars rug moest steunen. Malcolm & Marie werd volledig gefilmd tijdens de lockdown, met de acteurs in quarantaine.

Regie Sam Levinson hoopte "iets te creëren in een veilige omgeving", dus de acteurs mochten op geen enkel moment vertrekken, en Zendaya deed zelfs haar haar en make-up in haar eentje.

Zendaya en John David zijn enthousiast over de release van de film en hopen op de reactie van het publiek. De acteurs deelden ze in gesprek met Extra. "Ik hoop dat mensen genieten van de film, en het zit ergens in hun hart", zei Zendaya.

De met een Emmy bekroonde acteur hoopt dat degenen die ernaar kijken "op de een of andere manier er verbinding mee kunnen maken" en "hun partners willen knuffelen en hen willen bedanken."

"Wie dat ook is in je leven, dat is dat creatieve klankbord voor jou, of die persoon die je geaard houdt. [Malcolm &Marie] gaat echt over het waarderen van die mensen. Hopelijk nemen mensen dat ervan af …" deelde ze.

John David daarentegen wil gewoon dat het publiek zich "geïnfecteerd" voelt door de film.

De acteur deelde dat hij wil dat kijkers worden "beïnvloed" en "beïnvloed" door alles wat ze zien en ervaren door de film.

Hij voegde eraan toe: "Als je de personages beoordeelt, goed. Als je je aansluit bij de personages en een kant kiest, nog beter… maar je voelt iets."

Hoewel sommige kijkers niet overtuigd zijn door de beslissing om twee acteurs met een leeftijdsverschil van 12 jaar te casten, hebben hun optredens de critici met ontzag achtergelaten.

Malcolm & Marie wordt op 5 februari 2021 gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: