Onwaarschijnlijk dat duo Ed Sheeran en Sarah Michelle Gellar zouden samenwerken

Inhoudsopgave:

Onwaarschijnlijk dat duo Ed Sheeran en Sarah Michelle Gellar zouden samenwerken
Onwaarschijnlijk dat duo Ed Sheeran en Sarah Michelle Gellar zouden samenwerken
Anonim

Actrice Sarah Michelle Gellar staat bekend om haar hoofdrol in verschillende cultfilms en televisiecredits, waaronder haar hitshow Buffy the Vampire Slayer. Zanger en songwriter Ed Sheeran staat bekend als een fan van de show en heeft die show als inspiratiebron gebruikt voor meerdere nummers van hem.

De 'Shape of You'-artiest heeft onlangs ook zijn 'Bad Habits'-muziekvideo gecrediteerd voor de televisieklassieker. Met een gezicht vol glittermake-up, rockt Sheeran een hete roze smoking, terwijl hij vampiertanden draagt. Het laat zien dat iedereen in de muziekvideo grillig is en net als Sheeran vampiertanden draagt.

De muziekvideo is sindsdien bijna 250 miljoen keer bekeken op YouTube. Buiten Buffy is de video ook verschillende keren vergeleken met de "Thriller"-muziekvideo van Michael Jackson.

Sarah smeekt Ed om in zijn muziekvideo te zijn

Na het nieuws begon Gellar de video in haar eigen woorden te bespreken en hoopte ze de volgende keer mee te doen! Ik onderbreek mijn vakantie om je wat @teddysphotos te brengen - maar de volgende keer in plaats van geïnspireerd te raken, zet je me gewoon in je video … alsjeblieft … bedankt. edsheeran.”

Sheeran zelf was enthousiast over haar opmerking en reageerde meteen op haar. “Als je serieus bent, moeten we dat laten gebeuren. Heel erg bedankt ook voor de videoboodschap, ik ben zeker een grote fan. Mijn nummer Afire Love-samples herinnerend aan Jenny uit seizoen 2, echte fanboy hier x."

Gellars co-ster Michelle Trachtenberg uitte ook haar mening over de show en vroeg de zangeres zelfs hoe hij over haar karakter (Dawn) dacht. Ze schreef: Maar de echte uitdaging is: haatte hij Dawn? @sarahmgellar … Hoe kan ik hiervoor auditie doen?”

Uit verschillende werelden, Sarah en Ed ontmoeten elkaar

De sterren konden elkaar tijdens 102 ontmoeten.7 KIIS FM's Jingle Ball 2021 in Los Angeles op 3 december. Hoewel Sheeran geen foto van de twee kon krijgen, plaatste Gellar er graag een op haar Instagram-account, met als onderschrift "jingleball with this guy." De ster woonde de show bij met meerdere vrienden en maakte video's van andere uitvoeringen voor haar Instagram-verhaal. Ze verklaarde echter in haar verhaal dat Sheeran de reden was dat ze de show bijwoonde.

Hun uitwisseling heeft ertoe geleid dat fans zich afvragen of de twee ooit zullen samenwerken aan een andere muziekvideo. De artiest heeft geen andere video's besproken die mogelijk worden uitgebracht ter ondersteuning van zijn album, maar hij bereidt zich voor op zijn 2022 +–=÷x Tour. Zal Gellar op het podium verschijnen tijdens "Bad Habits"? Zal ze in het publiek zijn om hem aan te moedigen tijdens een show? Fans zullen gewoon moeten afwachten.

Aanbevolen: