Waar heb je Sadie zien zinken behalve 'Stranger Things'?

Inhoudsopgave:

Waar heb je Sadie zien zinken behalve 'Stranger Things'?
Waar heb je Sadie zien zinken behalve 'Stranger Things'?
Anonim

19-jarige actrice Sadie Sink verwierf internationale bekendheid als Max Mayfield in de Netflix-hitshow Stranger Things, waarvan het vierde seizoen naar verwachting in 2022 in première gaat. Het populaire sci-fi-horrordrama is echter 't is niet het enige project waarin de actrice is verschenen, want ze had haar acteerdebuut in 2013.

Vandaag bekijken we de projecten waarin sommigen de actrice mogelijk hebben gezien. Van de Fear Street-films tot een korte Taylor Swift-film - blijf scrollen om te zien waar Sadie Sink naast Stranger in is verschenen Dingen !

8 Ze speelde Suzanne Ballard in de show 'American Odyssey'

Laten we beginnen met het feit dat Sadie Sink Suzanne Ballard speelt in 11 afleveringen van de actiethrillershow American Odyssey die in 2015 in première ging. De show volgt een vrouwelijke soldaat, een bedrijfsadvocaat en een politieke activist die worden getrokken in dezelfde internationale militaire samenzwering, en naast Sink spelen Anna Friel, Peter Facinelli, Jake Robinson, Jim True-Frost en Treat Williams. Momenteel heeft American Odyssey een 7,3 rating op IMDb. In hetzelfde jaar dat de show in première ging, werd deze ook na slechts één seizoen geannuleerd.

7 Sadie speelde als Ziggy Berman in de Slasher-film 'Fear Street Part Two: 1978'

De volgende op de lijst is de tiener-slasherfilm Fear Street Part Two: 1978 uit 2021. De film is het tweede deel in de Fear Street-trilogie die is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van R. L. Stine.

Hierin speelt Sadie Sink Ziggy Berman en schittert ze naast Emily Rudd, Ryan Simpkins, McCabe Slye, Ted Sutherland en Gillian Jacobs. Fear Street Part Two: 1978 volgt een groep tieners die de moordpartij van een bezeten raadsman proberen te overleven - en het heeft momenteel een 6,7 rating op IMDb.

6 En ze hernam de rol in het vervolg 'Fear Street Part Three: 1666'

Sadie Sink speelde ook Ziggy Berman in de derde aflevering in de franchise - Fear Street Part Three: 1666. De bovennatuurlijke horrorfilm ging ook in première in 2021, en naast Sink zijn er Kiana Madeira, Ashley Zukerman, Gillian Jacobs, Olivia Scott Welch en Benjamin Flores Jr. De laatste film vertelt het verhaal van de oorsprong van de vloek van Shadyside in de 17e eeuw en het volgt ook de overlevenden in 1994 die er een einde aan proberen te maken.

5 Sadie Sink verscheen in een aflevering van de show 'Unbreakable Kimmy Schmidt'

Laten we verder gaan met de sitcom Unbreakable Kimmy Schmidt. In aflevering 12 van seizoen twee, getiteld "Kimmy Sees a Sunset!", speelt Sadie Sink Tween Girl en schittert zij samen met Ellie Kemper, Tituss Burgess, Carol Kane, Jane Krakowski en Tina Fey. Unbreakable Kimmy Schmidt vertelt het verhaal van een vrouw die zich aanpast aan het moderne leven nadat ze is gered van een doemdenkende sekte - en het heeft momenteel een 7,6-score op IMDb. De show eindigde in 2019 na vier succesvolle seizoenen.

4 En ze was in een aflevering van de show 'Blue Bloods'

Een andere show waarin Sadie Sink te zien was, is het politie-proceduredrama Blue Bloods dat in première ging in 2010. In aflevering 16 van seizoen vier getiteld "Insult to Injury", speelt Sink Daisy Carpenter.

De show volgt een familie die werkt in de wetshandhaving in New York City en met in de hoofdrollen Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Len Cariou en Tom Selleck. Dit jaar ging het twaalfde seizoen van de show in première. Momenteel heeft Blue Bloods een 7,6 rating op IMDb.

3 Ze speelde Haley in de horrorfilm 'Eli'

De volgende op de lijst is de horrorfilm Eli uit 2019 waarin Sadie Sink Haley speelt. Naast Sink zijn er ook hoofdrollen voor Kelly Reilly, Lili Taylor, Max Martini, Charlie Shotwell, Deneen Tyler. Eli volgt een jongen die ontdekt dat het huis waarin hij woont niet zo veilig is als hij dacht - en het heeft momenteel een beoordeling van 5,8 op IMDb.

2 En Young Lori Walls in de biografische dramafilm 'The Glass Castle'

Een andere film waarvan je Sadie Sink misschien kent, is het biografische drama The Glass Castle uit 2017. Daarin speelt Sink de jonge Lori Walls en schittert ze naast Brie Larson, Woody Harrelson, Max Greenfield, Sarah Snook en Naomi Watts. The Glass Castle is gebaseerd op de gelijknamige bestverkopende memoires van Jeannette Walls uit 2005 en heeft momenteel een 7,1 beoordeling op IMDb.

1 Ten slotte speelde ze in Taylor's Swift 'All Too Well: The Short Film'

En tot slot, de lijst wordt afgerond met het feit dat Sadie Sink samen met Dylan O'Brien de hoofdrol speelt in Taylor Swift's korte film voor het nummer "All Too Well (Taylor's Version)" - het langste nummer dat ooit de bovenaan een Billboard-grafiek. De videoclip/korte film werd dit najaar uitgebracht en heeft momenteel meer dan 47 miljoen views op YouTube. Hoewel Sink eerder in tal van projecten heeft gezeten, is het veilig om te zeggen dat het werken met Taylor Swift haar zeker heeft geholpen om haar roem nog meer omhoog te schieten!

Aanbevolen: