Hoe het persoonlijke leven en de carrière van Maitreyi Ramakrishnan eruit zien, heb ik nog nooit gehad

Inhoudsopgave:

Hoe het persoonlijke leven en de carrière van Maitreyi Ramakrishnan eruit zien, heb ik nog nooit gehad
Hoe het persoonlijke leven en de carrière van Maitreyi Ramakrishnan eruit zien, heb ik nog nooit gehad
Anonim

Never Have I Ever seizoen drie is op vrijdag 12 augustus op Netflix verschenen. Het seizoen eindigde met een cliffhanger en te oordelen naar de reacties van fans online, kan het laatste seizoen niet snel genoeg komen.

Maitreyi Ramakrishnan's personage Devi heeft een behoorlijk lange weg afgelegd sinds de serie debuteerde. Gedurende de eerste twee seizoenen heeft Devi's liefdesleven een turbulente wending genomen, van nul vriendjes, naar twee vriendjes, naar de man van haar dromen, naast het omgaan met verdriet en vriendschap. Het nieuwe seizoen introduceert een derde liefdesbelang voor Devi.

Hoewel het spelen van Devi Ramakrishnans meest opvallende rol is, is het niet de enige rol waar ze bekend om staat. Ramakrishnan is nog niet in films geweest, hoewel haar cv nog steeds behoorlijk vers is; ze is pas een werkende acteur sinds 2020 toen het eerste seizoen van Never Have I Ever werd uitgebracht. Je vraagt je misschien af wat ze heeft uitgespookt buiten de Netflix hitserie. We hebben Maitreyi's lijst met optredens tot nu toe in haar jonge carrière afgerond.

8 Wie is Maitreyi Ramakrishnan in My Little Pony: vertel je verhaal?

De geheel nieuwe animatieserie debuteerde op YouTube in april 2022, waar ze wekelijks een aflevering van vijf minuten uitbrachten om de volgende generatie personages in de populaire franchise te introduceren. Maitreyi Ramakrishnan vertolkt Zip Starr in de serie naast Jenna Warren (Kody Kapow!), JJ Gerber (Monster Pack), Ana Sani (The Boys), AJ Bridel (Odd Squad) en Bahia Watson (The Handmaid's Tale).

7 De rol van Maitreyi Ramakrishnan in My Little Pony: maak je stempel

Na de YouTube-serie hernam Maitreyi Ramakrishnan haar rol voor My Little Pony: Make Your Mark, dat op 26 mei 2022 op Netflix werd uitgebracht. De serie bestaat uit acht afleveringen van 22 minuten. Een tweede speciale My Little Pony: Winter Wishday, staat gepland voor 21 november op Netflix. Het is nog niet bekend of Maitreyi terugkeert voor de special.

6 Maitreyi Ramakrishnan neemt deel aan optreden voor een doel

Maitreyi Ramakrishnan maakte deel uit van een YouTube-serie voor 'Acting for A Cause'. In 2020 verscheen Maitreyi in een toneelstuk genaamd "Twelfth Night" in een live virtuele lezing die live werd gestreamd op het YouTube-kanaal van Acting For a Cause om geld in te zamelen voor een lokaal ziekenhuis in Chicago dat worstelde met COVID-19. Ze voegde zich bij MC Brando Crawford bij het uitvoeren van het stuk.

5 Maitreyi Ramakrishnan sprak een personage uit dat rood werd

Turning Red hoogtepunten onderzoekt tiener zijn en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Priya, het personage van Maitreyi Ramakrishnan, belichaamt de essentie van groeiende geesten in de animatiefilm van Disney en Pixar.

De actrice vertelde hoe haar karakter leek op haar stoïcijnse persoonlijkheid nadat ze in Priya's schoenen had gelopen. Turning Red werd uitgebracht op 11 maart 2022.

4 Maitreyi Ramakrishnan's pre-bed ritueel

Zoals de meesten van ons doen voordat ze gaan slapen, bladert Maitreyi Ramakrishnan door uren aan TikTok-video's voordat hij in slaap v alt. "Het echte wat ik doe voordat ik naar bed ga, is door TikTok scrollen - en daar zou ik zeker mee moeten stoppen, maar het is de waarheid", vertelde ze aan PopSugar.

Maitreyi en Devi lijken wat overeenkomsten te hebben, aangezien Devi graag naar TikToks kijkt met Paxton.

3 Wat was Mindy Kaling's advies voor Maitreyi Ramakrishnan?

Mindy Kaling deelde wat nuttig advies met Maitreyi Ramakrishnan op de laatste dag van de opnames van het eerste seizoen van Never Have I Ever. "Haar en Lang Fisher zeiden allebei dat ik trouw moest blijven aan mezelf en authentiek moest blijven, omdat ik het tot nu toe heb gemaakt door precies dat te doen en mezelf te zijn, dus er is geen echte reden om het nu te veranderen", deelde ze met PopSugar.

"Natuurlijk, groei als persoon, maar blijf trouw aan jezelf en je roots."

2 Wat is het vermogen van Maitreyi Ramakrishnan?

Volgens meerdere bronnen heeft Maitreyi Ramakrishnan een geschat vermogen van ongeveer $ 500.000. TMZ meldde eerder dat Maitreyi $ 20.000 verdient voor elke aflevering van Never Have I Ever, wat betekent dat ze $ 200.000 verdiende voor het eerste seizoen.

De Canadese actrice verdiende meer geld voor het tweede seizoen, waarvoor ze een opslag van 5% kreeg. Het is nog niet bekend hoeveel ze per aflevering heeft betaald voor dit nieuwe seizoen.

1 Gaat Maitreyi Ramakrishnan met iemand aan het daten?

Maitreyi Ramakrishnan lijkt op dit moment vrijgezel te zijn, in tegenstelling tot Devi, wiens verhaal haar zoektocht naar een relatie en het verlies van maagdelijkheid volgt. Het is moeilijk om zeker te weten, omdat de ster niet echt veel informatie over haar persoonlijke leven heeft onthuld.

In een interview met TV Guide werd Ramakrishnan gevraagd of ze in Team Paxton of Team Ben zat, en ze zei dat ze het op prijs zou stellen dat Devi meer zelfliefde beoefent."Ik ben Team Devi - Devi zelf - omdat ik echt hoop dat het niet uitmaakt met wie ze eindigt, ze leert van zichzelf te houden", legde ze uit.

Aanbevolen: