Maria Shriver wist misschien al over het liefdeskind van Arnold Schwarzenegger voordat hij het deed

Inhoudsopgave:

Maria Shriver wist misschien al over het liefdeskind van Arnold Schwarzenegger voordat hij het deed
Maria Shriver wist misschien al over het liefdeskind van Arnold Schwarzenegger voordat hij het deed
Anonim

Van een undercover detective zijn die opstandige kleuters ruzie maakt tot reizen door de tijd, de mensheid redden tot zelfs regeren over The Golden State of California, er is schijnbaar niets dat Arnold Schwarzenegger niet kan doen. Behalve - dat wil zeggen - zorg ervoor dat je zijn geheime liefdeskind geheim houdt.

In 1986 trouwde Arnold met Maria Shriver, een journalist en nicht van voormalig president John F. Kennedy Jr..

Na hun verbintenis kregen ze samen vier kinderen, waaronder hun oudste, Katherine, die onlangs trouwde met acteur Chris Pratt. Twee jaar later verwelkomde het paar hun tweede dochter Christina, vervolgens hun eerste zoon Patrick en ten slotte hun jongste Christopher. Alle vier de Schwarzenegger-kinderen hebben sindsdien een kleurrijk leven geleid, met en begonnen aan hun eigen succesvolle carrières op verschillende gebieden.

Tijdens het opvoeden van zijn kinderen naast Maria, vond Arnold ook tijd om rollen te spelen in meer dan twee dozijn films. Ondertussen publiceerde de voormalige First Lady van Californië verschillende romans, maar stapte uit de televisiejournalistiek terwijl haar man in functie was.

Hun huwelijk kende behoorlijk wat ups en downs, maar Maria was ten einde raad in 2011 toen ze de scheiding aanvroeg nadat Arnold had toegegeven dat hij Joseph Baena had verwekt.

Wie is Joseph Baena?

In oktober 1997 werd Joseph Baena geboren als zoon van Mildred "Patty" Baena, een inwoner van Guatemala en voormalig huishoudster van de familie Schwarzenegger. Patty heeft naar verluidt 20 jaar voor het gezin gewerkt en zelfs familiebijeenkomsten bijgewoond.

Hoewel het onduidelijk is wanneer de overspelige relatie tussen Patty en Arnold tot bloei kwam, vond de conceptie van Joesph naar verluidt plaats toen het gezin op vakantie ging en Schwarzenegger achterbleef om een film op te nemen.

Toen Joseph opgroeide, bleef zijn bestaan nogal ingehouden. Mildred bleef voor het gezin werken. Arnold geloofde dat hij het kind was van Maria en haar man, maar naarmate hij ouder werd, begon Joseph steeds meer op de voormalige bodybuilder te lijken.

Tot die tijd leefde Joseph een relatief normale jeugd. Hij bracht tijd door met zowel zijn moeder als halfzus Jackie.

Tegenwoordig treedt Joesph op verschillende manieren in zijn voetsporen. De Pepperdine-aluin is een bodybuilder, acteur, televisiepersoonlijkheid en zelfs makelaar. Hij beheert zijn succes sinds zijn vroege tienerjaren nadat zijn bestaan aan de wereld bekend werd.

Hij heeft een actieve online aanwezigheid met een gezonde Instagram-aanhang van meer dan 360K. Hoewel Joseph misschien bekend staat als een liefdeskind, heeft dat hem er nooit van weerhouden de controle over de persoon te nemen die hij heeft gekozen te worden.

Wanneer is Maria Shriver van Arnold gescheiden?

Na 25 jaar huwelijk hebben Arnold en Maria er in 2011 eindelijk mee opgehouden. Hoewel de scheiding pas in 2021 werd afgerond, is het bericht dat Maria slechts enkele maanden na de onthulling van Josephs afkomst uit hun gedeelde huis is verhuisd. Alle vier hun kinderen steunden hun moeder en waren overstuur en teleurgesteld over de acties van hun vader.

Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver staan op de trappen van een kerk op hun trouwdag
Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver staan op de trappen van een kerk op hun trouwdag

Voor dit alles hadden Arnold en Maria een rustig huwelijk. Ze werden vaak samen afgebeeld op verschillende filmpremières en high-end evenementen. Ze stonden zelfs bekend als het ultieme Hollywood-koppel dat Arnold in 2003 tot gouverneur werd benoemd.

Tijdens zijn achtjarige ambtstermijn werkte Maria ijverig als de First Lady van Californië en werkte ze als een nieuwe brug tussen politici en de verarmde mensen die ze moesten dienen. Ze nam tijdens haar tijd ook een standpunt in tegen obesitas bij kinderen, de ziekte van Alzheimer en nog veel meer. Ze waren een rustig en liefdevol stel, bekend als warm tegenover vrienden, familie en vreemden.

Wie wist er als eerste over Joseph Baena?

Nadat bekend werd dat Arnold de vader was van Joseph, lijkt het erop dat er een snelle reeks gebeurtenissen volgde. Maria verliet het ouderlijk huis en haar kinderen kozen snel haar kant.

Door dit alles heeft ze echter nooit één persoon de schuld gegeven. Patty vertelde Hallo! magazine, "[Maria] zou dingen zeggen als: 'Ik ben hier als je wilt praten.' Ik voelde dat er iets aan de hand was. Ik heb zoveel liefde en respect voor Maria."

Later besloot Maria Patty te confronteren vanwege maanden van groeiende achterdocht. Iedereen in en om het gezin kon destijds zien dat hoe ouder Joseph werd, hoe meer hij in zijn gelijkenissen met Arnold groeide. Wat volgde, was de betraande omhelzing van de twee vrouwen terwijl ze hun geheimen en pijn deelden. Door dit alles heen hielden ze de toen 14-jarige Joseph op veilige afstand van de schijnwerpers - zelfs toen Hollywood hem probeerde te dwingen - totdat hij er klaar voor was.

Hebben Maria en hun kinderen Arnold vergeven?

Met bijna een decennium van herstel onder hun riem lijkt de familie Schwarzenegger-Baena sterker dan ooit. Arnold wordt vaak gezien met een van zijn vijf kinderen en plaatst graag foto's met zijn eerste kleindochter, Kathrine's 1-jarige Lyla Maria.

De familie komt meerdere keren per jaar samen om feestdagen en jubilea te vieren. Arnold zorgt ervoor dat al zijn kinderen het uitschreeuwen op hun verjaardag.

Hoewel de vader-kind-dynamiek met de dag sterker lijkt te worden en de moeder-kind-dynamiek nooit uitgeput raakt, zijn de broers en zussen een ander hot topic. Het lijkt erop dat Joseph weinig tot geen relatie heeft met zijn broers en zussen, hij volgt ze allemaal op Instagram en geen van hen doet hetzelfde.

Volgens Page Six vinden broers en zussen Katherine, Christina en Patrick alle Instagram-foto's van hun vader leuk, behalve die met Joseph, terwijl de jongste, Christopher, niet online aanwezig is. Ook al lijkt het erop dat Joseph contact probeert te maken met zijn broers en zussen, ze lijken zijn gevoelens niet te beantwoorden.

Aanbevolen: