Hoe Simon Konecki verder gaat van Adele

Inhoudsopgave:

Hoe Simon Konecki verder gaat van Adele
Hoe Simon Konecki verder gaat van Adele
Anonim

Adele staat aan de top van de wereld. De Britse superster is de nummer één artiest ter wereld, met haar nieuwe album 30, haar eerste in zes jaar, debuteerde in de hitlijsten van 16 landen, en de vorige nummer één single "Easy On Me" keerde terug naar de top van het Billboard Hot 100. Haar nettowaarde is omhooggeschoten naar het noorden van $ 200 miljoen, ze heeft zojuist een aanstaande residentie in Las Vegas aangekondigd en sinds de scheiding van haar ex van zeven jaar, Simon Konecki, geniet ze van het leven met haar nieuwe vriend, Rich Paul.

En hoewel de 33-jarige zeker een enorme verandering van leven heeft ondergaan sinds de scheiding van Konecki, is het de release van haar langverwachte vierde studioalbum, 30, dat de meeste aandacht heeft gekregen voor haar vorige huwelijk en ex-echtgenoot.30 raakt het einde van het huwelijk van het paar, evenals Adele's ervaringen met het moederschap, zelfs met stemopnames van gesprekken tussen de zangeres en haar negenjarige zoon Angelo. Maar wat is er met Konecki gebeurd sinds het einde van hun huwelijk?

6 Wie is Simon Konecki?

47-jarige Simon Konecki is geboren en getogen in New York City voordat zijn ouders het gezin naar Londen verhuisden toen hij 10 jaar oud was. Hij ging in zijn tienerjaren twee jaar naar de prestigieuze jongensschool Eton voordat hij op 17-jarige leeftijd valutamakelaar werd. Na bij verschillende vooraanstaande investeringsgroepen te hebben gewerkt, waaronder EBS en Lehman Brothers, verliet hij de particuliere sector om het ethische flessenwatermerk Life Water op te richten.. Momenteel is hij CEO van Drop4Drop, een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Het grootste deel van hun werk wordt uitgevoerd in Zambia, waar ze het aantal ziekenhuisopnames voor watergerelateerde ziekten met 60% hebben verminderd. In 2008 scheidde Konnecki van zijn eerste vrouw, Clary Fisher, met wie hij een dochter deelt.

5 De tijdlijn van de liefde van Adele en Simon

Adele ontmoette Konecki tijdens een liefdadigheidsevenement in 2011, niet lang na de release van haar gigantische album 21. Het paar hield hun relatie privé en bevestigde dat ze in 2012 samen waren nadat ze samen in het openbaar waren gezien. In oktober verwelkomden ze hun zoon Angelo. Drie jaar later kwam Adele's derde album, 25, met nummers "Water Under The Bridge" en "Remedy" geschreven over hun relatie, terwijl andere nummers op het album naar verluidt over Konecki gingen.

Ondanks meerdere berichten in de media in de jaren daarvoor, vertelde Adele eerder dit jaar aan Vogue dat de twee in 2018 trouwden toen ze 30 jaar oud was, maar de relatie snel daarna ontbonden. "We trouwden toen ik 30 was… en toen ging ik weg", vertelde ze aan het tijdschrift, eraan toevoegend dat ze "niet in detail wilde treden" over hoe lang ze getrouwd waren. "Vergeet niet dat ik me schaam. Dit is heel gênant. Het duurde niet lang."

4 Simon Konecki is een zeer privé man

Konecki is notoir privé, maar naar verluidt "wist hij het risico" om zijn relatie aan te gaan met een zangeres als Adele die "haar hart op haar mouw draagt", aldus The Mirror. "Simon staat graag onder de radar. Hij gaat niet naar grote glamoureuze Hollywood-evenementen. Hij bespreekt zijn huwelijk zeker niet met mensen", vertelde een bron aan de tabloid. Een van Konecki's advocaten voegde naar verluidt toe dat "[Simon] zich heeft moeten neerleggen bij het feit dat ze zou praten. Hij kende de risico's die binnenkwamen. Dit is het type artiest dat ze is, ze draagt haar hart op haar mouw."

Nu Konecki zijn mond houdt, lijkt het alsof alles wat we leren over hun huwelijk rechtstreeks van Adele komt, en pas nu nadat het huwelijk is beëindigd, praat ze voor het eerst.

3 Adele is openhartig over haar privéleven

In een zeldzame vertelling met Oprah voorafgaand aan de release van het album, vertelde Adele over haar relaties, een onderwerp dat meestal wordt bewaard voor verkenning in haar liedjes. De zangeres van "I Drink Wine" legde uit hoe ze haar hele leven geobsedeerd was door het idee van het kerngezin, omdat ze er nog nooit uit was gekomen. "In al deze films en al deze boeken, als je opgroeit om ze te lezen, is dat wat het zou moeten zijn. Ik heb mezelf van jongs af aan beloofd dat als ik kinderen had, we bij elkaar zouden blijven. We zouden zijn die verenigde familie. En ik heb het heel, heel lang geprobeerd."

Adele voegde eraan toe dat ze enorm veel respect had voor Konecki en zei dat hij niet een van haar exen was, maar eerder de vader van haar kind. Zij en Konecki onderhouden een vriendschap, maar praten niet over het album, en hij speelde ook geen van de nieuwe nummers voordat ze uitkwamen. "Hij weet wat voor soort artiest ik ben. Hij weet dat ik diep moet graven en mijn verhalen moet vertellen", zei ze schouderophalend tegen Oprah.

2 De twee exen blijven dichtbij

Het stel is nog steeds vrij hecht - letterlijk, omdat ze huizen aan de overkant van elkaar hebben, zodat ze Angelo kunnen co-ouderen, die altijd op de eerste plaats komt. Adele kocht haar £ 8,7 miljoen Beverly Hills herenhuis tegenover Konecki, zodat alle leden van de familie dicht bij elkaar waren. "Ze hebben een zeer moderne familiedynamiek", zei een vriend van Adele. "Ze zijn onvermurwbaar dat elke persoonlijke spanning nooit voorrang mag krijgen op wat het beste is voor Angelo." Hun kind is naar verluidt de reden waarom Konecki vrij "ontspannen is rond de 30."

1 Adele heeft nog steeds veel lof voor haar ex-man Simon Konecki

Adele is buitengewoon aardig geweest voor haar ex-man in haar recente interviews, en onthulde zelfs dat zij en haar vrienden hem "Simon the Diamond" noemden, erop aandringend dat hij niets verkeerd deed en dat er geen rampzalige gebeurtenis was in hun huwelijk was ze gewoon ellendig."Angelo had geen betere vader kunnen hebben. Simon is zo betrokken en geïnteresseerd. Hij komt overal op zijn niveau", vertelde de zanger van Skyfall aan The Face magazine. "Mijn beste vrienden en ik noemen hem 'Simon the Diamond'. We houden van hem."

Maar een liefdesverdriet-record is nog steeds een liefdesverdriet-record, en Adele heeft een aantal nogal vernietigende teksten losgelaten op 30, waaronder Zelfgenoegzaamheid is de slechtste eigenschap om te hebben, ben je gek? Het is zo triest dat een man zoals jij zou kunnen zijn zo lui,' en 'Nu zal een andere man de liefde krijgen die ik voor je heb. Omdat het je niet kan schelen.' Maar nu Konecki zo zwijgzaam blijft als hij, moeten we deze keer misschien Adele's woord geloven, tenzij de CEO besluit om in de toekomst met een andere beroemde zangeres te daten.

Aanbevolen: