Alex Rodriguez gaat verder van Jennifer Lopez door in de DM's van deze tv-presentator te glijden

Inhoudsopgave:

Alex Rodriguez gaat verder van Jennifer Lopez door in de DM's van deze tv-presentator te glijden
Alex Rodriguez gaat verder van Jennifer Lopez door in de DM's van deze tv-presentator te glijden
Anonim

Nadat Jennifer Lopez haar liefdesaffaires op orde heeft gebracht en haar romance met Ben Affleck nieuw leven heeft ingeblazen, is het nu de beurt aan Alex Rodriguez. Hij schiet eindelijk zijn schot!

Voorbij zijn de dagen dat A-Rod gênante Instagram-verhalen deelde en herinneringen ophaalde aan zijn mislukte verloving met Jennifer Lopez door te luisteren naar trieste Coldplay-nummers. Hij is niet alleen terug in het datingspel, maar hij is ook begonnen te glijden in de DM's van individuen met ogenschijnlijk "geweldige" Instagram-feeds.

Belinda maakte de openbaring op tv

Vrijdag onthulde de Australische televisiepresentator Belinda Russell dat A-Rod in haar DM's was geglipt, nadat ze een video van zichzelf had gepost terwijl ze danste in de studio. De voormalige New York Yankees-ster zei dat de gastheer een "geweldige feed" had, en ze kon nauwelijks geloven dat hij contact met haar had opgenomen… via Instagram.

Belinda is ook een bekende TikTok-persoonlijkheid en bevestigde in haar tv-showsegment "Ik werd vanmorgen wakker, checkte de socials en in mijn verzoeken was er een bericht van Alex Rodriguez."

"Zoals in de onlangs single A-Rod…" voegde haar co-presentator eraan toe, en ze zei: "Zoals in J. Lo's ex."

Today Extra flitste toen een screenshot van het bericht, waar A-Rod's bericht aan Russell luidt: "Geweldige feed!!!"

Belinda was in de wolken en vervolgde: "Ik kan alleen maar zeggen… hij houdt van geweldige inhoud, Dickie. Hij zei net geweldige feed!" De televisiepresentator is gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen, en deed geruchten de ronde over Rodriguez die bijbedoelingen had om contact met haar op te nemen.

Toen haar co-presentator vroeg of de voormalige atleet "haar aan het slaan was", verduidelijkte ze dat hij dat niet was, en waarschijnlijk genoot ze gewoon van haar video's.

"Hij [heeft me zeker niet aangevallen]. Hij vindt mijn video's gewoon leuk… ik ben heel gelukkig getrouwd", vertelde ze haar kijkers.

Later sprak Belinda haar bezorgdheid uit over het feit dat A-Rod haar mogelijk niet meer zou volgen, gewoon omdat "dit zo oncool is". Je kunt de volledige video bekijken die is gepubliceerd door de Daily Mail hier.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez stopten in april met het zeggen dat ze beter af waren als vrienden dan als individuen in een relatie. Fans waren kapot van het nieuws, omdat het koppel op de A-lijst zo verliefd leek, dankzij hun PDA-gevulde posts op sociale media.

Aanbevolen: