Hoe Khloé Kardashian voorgoed verder gaat van Tristan Thompson

Inhoudsopgave:

Hoe Khloé Kardashian voorgoed verder gaat van Tristan Thompson
Hoe Khloé Kardashian voorgoed verder gaat van Tristan Thompson
Anonim

Khloé Kardashian bleef in haar relatie met Tristan Thompson waarschijnlijk langer welkom in de hoop dat hij zou veranderen. In tegenstelling tot de bewering van de basketballer over het hebben van het grootste respect voor Khloé, heeft hij keer op keer het tegendeel bewezen. Door de jaren heen heeft Tristan de spot gedreven met Khloé's liefde en ging zelfs zo ver dat hij betrokken raakte bij Kylie Jenners voormalige beste vriend, Jordyn Woods.

Na een keer te vaak vernederd te zijn, werd Tristans derde liefdeskind de druppel die de emmer deed overlopen. Khloé werd nog een keer publiekelijk te schande gemaakt en ze lijkt het volledig te hebben opgegeven. Zij en Tristan zijn inmiddels uit elkaar. Dit zijn de gebeurtenissen die tot hun scheiding hebben geleid en de maatregelen die Khloé neemt om te genezen.

9 beschuldigingen van bedrog kwamen voor het eerst naar boven tijdens een NBA All-Star Weekend

Een paar jaar nadat Khloé had bevestigd dat zij en Tristan inderdaad verliefd waren, begon het naar het zuiden te gaan. Na de aankondiging van Khloè dat ze in verwachting waren, duurde het niet lang voordat Us Weekly meldde dat Tristan niet helemaal een trouwe aanstaande vader was. Volgens de publicatie werd de toen 33-jarige Tristan gespot in het gezelschap van modellen Jasmine Rose en Maya Nova James. Het rapport leek geen steek te houden, aangezien Khloé en Tristan samen waren tijdens haar babyshower.

8 Tristan Thompson werd betrapt op gezellig samenzijn met een model

Nog een melding van Tristan die Khloé bedroog zou in april 2018 verschijnen. TMZ brak het nieuws dat Tristan in het gezelschap was van Instagram-model Lani Blair. Op de vrijgegeven beelden was te zien hoe Tristan het model kuste en later een hotel verliet met een onbekende vrouw. Kort daarna werd hun dochter True Thompson geboren.

7 Khloé Kardashian verwerkte het nieuws naarmate er meer vrouwen naar voren kwamen

In een exclusieve chat met Entertainment Tonight onthulde een bron dat Khloé niet blind was voor de beschuldigingen tegen Tristan. Er kwamen meer vrouwen naar voren, die beweerden betrokken te zijn geweest bij hem in de loop van haar zwangerschap. "Ze is nu gewoon toegewijd aan haar familie", meldde ET. De bron onthulde verder dat Khloé zich in Cleveland had gevestigd, waar Tristan speelde voor de Cavaliers.

6 Een ontmoeting met Jordyn Woods zet het internet in vuur en vlam

Tegen mei 2018 hadden Tristan en Khloé aan hun problemen gewerkt en waren ze volgens Us Weekly "volledig weer bij elkaar". Tussen het in en uit verhuizen van Cleveland, het maken van een comeback op Instagram en het niet meer gevolgd worden door Kim Kardashian, kreeg het paar nog een klap. In februari 2019 werd Tristan gespot op een feestje dat gezellig werd met de beste vriend van Kylie Jenner, Jordyn Woods. Jordyn kwam onder vuur te liggen en werd vervolgens ontvolgd door de Kardashian-zussen op Instagram.

5 Jordyn Woods verscheen op Jada Pinkett Smith's 'Red Table Talk'

Na berichten dat Woods en Tristan een beetje te comfortabel in elkaars armen waren geworden, ging de eerste naar de Red Table Talk van Jada Pinkette Smith, waar ze ontkende dat ze niets anders dan een kus met de atleet had gedeeld. Khloé riep Jordyn op via een tweet en schreef gedeeltelijk: Waarom lieg je @jordynwoods? Als je jezelf probeert te redden door naar de beurs te gaan, MOET JE MIJ IN PLAATS VAN PRIVÉ BELLEN OM EERST je excuses aan te bieden.”

4 Khloé Kardashian en Tristan Thompson hebben hun relatie nieuw leven ingeblazen

True's eerste verjaardag kwam eraan en Tristan kwam opdagen. Hoewel ze hem op dat moment niet veel aandacht schonk, verhuisde Tristan maanden later naar de buurt van Khloé. In juli had het paar besloten om hun relatie nog een keer te proberen. Mensen meldden dat Tristan 'hard werkte om zichzelf te bewijzen en een geweldige vader is geweest voor True. Ze waren toen bijna anderhalf jaar uit elkaar. Na maanden van speculatie bevestigde Khloé eindelijk dat zij en Tristan weer bij elkaar waren via een post op Instagram. Terwijl ze hem een gelukkige 30e verjaardag wenste, schreef ze over hun relatie: "Degenen die bedoeld zijn, zijn degenen die alles doormaken dat is ontworpen om hen uit elkaar te halen en ze komen er nog sterker uit dan voorheen."

3 Tristan Thompson verwekte een kind terwijl hij aan het daten was met Khloé Kardashian

Terwijl Tristan en Khloé als koppel af en toe met elkaar uitgingen, brak het bericht uit dat Tristan zijn derde kind verwachtte met personal trainer Maralee Nichols. Via berichten op zijn Instagram-verhalen bevestigde Tristan dat hij inderdaad een kind had verwekt met Nichols. Aan Khloé schreef hij: “Je verdient dit niet. Je verdient het liefdesverdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet. Je verdient de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld niet. Mijn acties zijn zeker niet in lijn met de manier waarop ik naar je kijk. Ik heb het grootste respect en liefde voor je. Ongeacht wat je denkt. Nogmaals, het spijt me zo ongelooflijk.”

2 Khloé Kardashian nam zijn toevlucht om voorgoed verder te gaan

In december 2021 vertelde een bron aan People dat Khloé blijkbaar uit Tristan zou vertrekken. Ze waren "… al een tijdje uit elkaar, en het gaat goed tussen hen." Khloé legde haar focus op het opvoeden van haar dochter True en het uitzoeken hoe ze co-ouderschap kon krijgen met Tristan. Om de een of andere reden had ze altijd geloofd dat hij zou veranderen, maar Khloé's vrienden drongen er bij haar op aan hem deze keer niet mee terug te nemen.

1 Tristan Thompson ontbreekt op haar Instagram

Deze keer lijkt het erop dat Khloé voorgoed is losgekoppeld van Tristan Thompson. Hij is notoir missie van haar Instagram. Terwijl ze hem normaal gesproken een gelukkige verjaardag zou wensen, was het op 13 maart akelig stil. De volgende dag plaatste Khloé een trailer van hun geheel nieuwe realityshow, The Kardashians. Vanaf mei 2022 lijkt het een stuk rustiger op Khloé-land. Haar focus ligt op het moederen van True, die vaak op haar Instagram verschijnt, aan haar Revenge Body werkt zoals te zien is in haar verhalen, en haar bedrijf, Good American, promoot.

Aanbevolen: