Wat is er gebeurd met Trishelle uit 'The Real World'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Trishelle uit 'The Real World'?
Wat is er gebeurd met Trishelle uit 'The Real World'?
Anonim

MTV is al jaren een hitnetwerk, en hoewel het zich niet meer op muziek richt zoals het ooit deed, stemmen fans nog steeds af en kijken wat het netwerk te bieden heeft.

The Real World was de realityshow die alles veranderde voor MTV, en in een oogwenk had het netwerk een meeslepende show in handen. Zowel The Real World als Road Rules hebben geleid tot een aantal populaire namen, waaronder Trishelle Cannatella.

Laten we terugkijken naar The Real World en zien wat Trishelle nu doet.

'The Real World' is een MTV-klassieker

Als we kijken naar de geschiedenis van reality-tv, komen maar weinig shows in de buurt van de erfenis van The Real World. Het uitgangspunt was eenvoudig, maar briljant, en MTV voerde het eerste seizoen feilloos uit, wat leidde tot een enorme franchise.

Jarenlang was The Real World het ding om naar te kijken op MTV, en zelfs toen Road Rules in het spel kwam, zorgden fans er nog steeds voor dat ze The Real World bleven kijken. Het drama was gewoon te meeslepend en MTV deed altijd uitstekend werk bij het vinden van deelnemers die ervoor konden zorgen dat fans terug bleven komen voor meer.

Door de jaren heen zagen fans veel mensen beroemd worden dankzij hun tijd in de show, en sommigen werden zelfs sterren in andere sectoren. Net zoals wat Mike Mizanin, beter bekend als The Miz, heeft gedaan in de WWE.

De serie speelde uiteindelijk een cruciale rol in het feit dat Trishelle Cannatella een ster voor het netwerk werd.

Trishelle werd beroemd tijdens de show

In 2002 maakte The Real World: Las Vegas zijn debuut op MTV, en in een mum van tijd maakte de serie plaats voor opmerkelijke namen en incidenten. Dit was het seizoen waarin Trishelle Cannatella te zien was, die nog steeds een van de meest beruchte figuren in de geschiedenis van MTV is.

Trishelle's relatie met Steven was een belangrijk gespreksonderwerp, net als haar manier van feesten. Het volstaat te zeggen dat ze alles was waar MTV op hoopte.

Dankzij haar seizoen was Trishelle plotseling overal, en miljoenen mensen wisten wie ze was, ongeacht of ze de show hadden gezien of niet.

Toen ze sprak over de roem die ze had gevonden en of ze die wel of niet voelde, zei Trishelle: "Nee! Dat was niet zo! Omdat we blut waren. Ik kreeg een baan in Westwood aan een aantal wachttafels in restaurants, en toen de er kwamen previews uit voor de show, mijn tafels begonnen me tegen te houden en ze zeiden: 'Ben jij dat meisje dat op het punt staat op 'The Real World' op MTV te komen?' En ik had zoiets van, 'Ja.'"

Desalniettemin was poseren in Playboy en geld verdienen met optredens plotseling lucratief voor Trishelle, die haar echte sterrennaam verzilverde.

Het is bijna 20 jaar geleden sinds The Real World: Las Vegas, en fans willen weten wat Trishelle tegenwoordig doet.

Wat doet ze nu?

Dus, wat heeft Trishelle uitgespookt sinds hij al die jaren geleden een populaire naam op MTV werd? Het blijkt dat ze nogal wat heeft uitgespookt, waaronder een recente terugkeer naar MTV en een verrassende verschijning in een andere realityshow die niemand zag aankomen.

Dit jaar deed Trishelle mee aan The Challenge: All Stars, wat voor de fans nogal een verrassing was. Ze was jarenlang weggeweest en plotseling was ze weer helemaal bij op MTV.

Ondanks de tijd dat ze weg was, zorgde Trishelle ervoor dat ze gewoon plezier had in plaats van zich intensief voor te bereiden op de fysieke uitdagingen van de show.

"Ik heb er niet voor getraind. Mark Long is al bijna 20 jaar een vriend van mij, en hij vertelde me: "Het zal niet zo serieus zijn!" Omdat ik erg gestrest was, zei ik: "Mark, ik heb al tien jaar niet meer een blokje om gerend." En dus zegt hij: "Je bent in orde, je bent in orde!" Toen ik daar aankwam, verwachtte ik dat ze het een beetje rustig aan zouden doen omdat we ouder zijn? Maar dat deden ze niet", vertelde ze aan Variety.

MTV terzijde, Trishelle zou ook een verrassingsoptreden maken op Married at First Sight, aangezien een van haar vrienden getrouwd was tijdens het seizoen van New Orleans van de show. Dit gebeurde vorig jaar, en haar uiterlijk haalde snel de krantenkoppen, omdat het haar in een minder dan flatterend licht schilderde.

Buiten televisie is Trishelle gelukkig getrouwd en bloeit ze in haar persoonlijke leven. Ze is niet zo berucht als ze ooit was, maar het v alt niet te ontkennen dat ze altijd een stukje reality-tv-geschiedenis zal zijn.

Aanbevolen: