Wat is er gebeurd met Emily Osment's castmates uit 'Young & Hungry'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Emily Osment's castmates uit 'Young & Hungry'?
Wat is er gebeurd met Emily Osment's castmates uit 'Young & Hungry'?
Anonim

Hoewel het lang geleden is dat ze in Disney verscheen, is Emily Osment nog steeds algemeen bekend als Miley Cyrus' plus-one uit 'Hannah Montana'. Gelukkig voor Emily is ze in haar acteercarrière in een heel andere richting verder gegaan dan waar Miley terechtkwam.

Blijkbaar konden de twee niet altijd met elkaar opschieten terwijl ze samenwerkten, maar hetzelfde kan niet gezegd worden van Emily en haar volgende familie-castmates. Na 70+ afleveringen van 'Young &Hungry' waren Emily en haar co-sterren verdrietig dat hun serie eindigde. Maar waar zijn ze nu allemaal?

Wat doet Emily Osment nu?

Dankzij het succes van 'Young &Hungry' (nou ja, en Emily's pure talent), heeft Osment nu een handvol rollen bij Netflix. Sinds de show is afgelopen, heeft ze terugkerende rollen gehad in verschillende series, waarvan er twee in 2021 verschijnen.

Het lijkt erop dat Emily zich goed in haar Netflix-optreden heeft gevestigd, maar wat zijn de rest van haar castmates van plan?

Jonathan Sadowski nam een creatieve wending

Fans herinneren zich misschien Sadowski van 'She's The Man' in 2006, maar Jonathan is sindsdien volwassen geworden. 'Young &Hungry' had zeker wat volwassen thema's, maar Jonathan lijkt nog meer van die niet-zo-PG-ondertonen te hebben omarmd met zijn nieuwste projecten.

Net als Emily Osment heeft hij een handvol series gespeeld sinds het einde van hun show, waaronder zijn huidige optreden, 'Sex/Life'. Maar hij heeft er ook voor gezorgd dat hij in de tussentijd contact houdt met zijn voormalige castmates, waaronder de pas getrouwde Jesse McCartney.

Fans zullen zich herinneren dat McCartney Cooper speelde op 'Young &Hungry' en dat de twee jongens een langdurige vriendschap lijken te hebben gevormd.

Ze zijn echter niet de enige castleden die nog steeds samenkomen.

Aimee Carrero geeft de voorkeur aan stemwerk

Fans waren dol op Aimee Carrero als Sofia in 'Young &Hungry', maar waar is ze sindsdien gebleven? Het blijkt dat Aimee de voorkeur geeft aan stemwerk, en ze heeft ook een Disney-prinses geuit; van 2016 tot 2020 sprak ze prinses Elena uit in 'Elena of Avalor.'

Daarna uitte ze ook een paar jaar She-Ra, voordat ze een andere Sofia speelde in de serie 'The Village'. Ze heeft zich ook aangesloten bij Netflix, zoals Emily deed, en werkt momenteel aan 'Maid'.

Maar zoals Emily ooit opmerkte, blijft de cast van 'Young &Hungry' 'familie', dus hoewel Sofia tegenwoordig een drukke (en getrouwde) dame is, gooit ze het nog steeds af en toe terug naar haar voormalige castmates.

Rex Lee is verdwenen van tv en films

In tegenstelling tot de meeste van zijn voormalige co-sterren, heeft Rex Lee tegenwoordig niet zo'n illustere Hollywood-cv. Na 'Young &Hungry' leek hij het wat rustiger aan te doen en speelde hij de afgelopen jaren in slechts twee films en een paar afleveringen van 'Fresh Off the Boat'.

Maar hij heeft het druk gehouden, werkt aan een podcast met vrienden uit de industrie, en lijkt blij te zijn met een beetje terughoudendheid als het gaat om publiciteit.

Kym Whitley houdt zich bezig

Wie kan Yolanda vergeten?! Kym Whitley heeft, net als de rest van haar familie van de 'Young &Hungry'-cast, veel bezig gehouden sinds de show eindigde. Om te beginnen heeft Kym een jonge zoon die ze moeilijk bij kan houden (hij lijkt zelfs op de lagere school een damesman te zijn).

Maar Kym is ook verschenen op een lange lijst van tv-shows en in films sinds haar vorige serieuze inpakwerk. En ze is druk geweest op sociale media; Kym is blijkbaar lid geworden van Weight Watchers en voelt zich tegenwoordig nog meer.

In een leuke draai staat ze ook op het podium met collega-komiek Sherrie Shepherd, wat een verrassende en intrigerende afwijking is van sitcom-werk. Iedereen die fan was van Yolanda's oneliners, wil waarschijnlijk kaartjes kopen voor een van Kym's aankomende shows.

Gelukkig voor fans hebben alle voormalige castleden van 'Young &Hungry' een heleboel andere projecten die hun talenten laten zien.

En de gaststerren van de show?

Natuurlijk bevatte de show ook extra gaststerren zoals Betty White, Kylie Minogue en zelfs Ashley Tisdale (Ashley heeft destijds misschien een gewilde rol in 'Suite Life' verloren, maar nu, ze kan op bijna elke show een gastplek bemachtigen).

Het is echter duidelijk wat die sterren hebben uitgespookt. Maar het is geweldig om te weten dat Emily Osment en de ondersteunende castleden hun carrière konden voortzetten nadat hun sitcom zonder pardon was beëindigd (en niet minder met een cliffhanger).

Fans houden nog steeds hun vingers gekruist voor een film, waarvan Osment ooit zei dat die was besproken, maar alleen de tijd zal het leren.

Aanbevolen: