Wat is er gebeurd met Adriana De Moura uit 'Real Housewives Of Miami'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Adriana De Moura uit 'Real Housewives Of Miami'?
Wat is er gebeurd met Adriana De Moura uit 'Real Housewives Of Miami'?
Anonim

Hoewel het snel gaat in elk seizoen en elke locatie van ' Real Housewives', vergeten fans hun favoriete sterren uit eerdere afleveringen niet snel. Dus hoewel Adriana de Moura in 2011 debuteerde op 'Real Housewives of Miami', heeft ze tot op de dag van vandaag een toegewijde aanhang.

Toch vervaagde ze enigszins uit het zicht, waardoor fans zich afvragen wat de moeder van één heeft uitgespookt en wat ze nu doet.

Wat is er met Adriana De Moura gebeurd na 'RHOM'?

Het einde van 'The Real Housewives of Miami' was een beetje jammer voor de kijkers. In tegenstelling tot andere, meer succesvolle Bravo housewives-series, leek 'RHOM' niet zo goed aan te slaan. Terwijl andere series zoals 'The Real Housewives of Orange County' en 'The Real Housewives of Atlanta' elk meer dan een dozijn seizoenen hebben voltooid, kregen de Miami-dames niet zoveel liefde.

De serie eindigde in 2013 na drie ondraaglijk korte seizoenen en fans waren teleurgesteld. Maar gelukkig heeft de Moura een soort van aanwezigheid in de industrie behouden. Ze heeft tienduizenden volgers op sociale media, noemt zichzelf een 'contentcreator' op IG en neemt als tv-persoonlijkheid deel aan veel veelbesproken evenementen.

Adriana de Moura liet 'RHOM' ook niet op een slechte noot achter; geen van de cast deed het echt, omdat de serie in wezen tot een einde kwam, ongeacht de input van de cast. Natuurlijk was er drama op de set, zoals altijd, maar Andy Cohen heeft gezegd dat de show alleen werd beëindigd omdat de kijkcijfers waren gedaald - en dat is niet de schuld van De Moura.

Is Adriana De Moura nu nog steeds getrouwd?

Sommige bronnen zeggen graag dat Adriana de Moura 'twee keer getrouwd' was met haar meest recente echtgenoot, omdat ze hun huwelijk op 'RHOM' hadden uitgezonden, hoewel ze al eerder getrouwd waren. Maar het is waar dat Adriana twee keer getrouwd is geweest, zij het met verschillende mannen.

Haar eerste echtgenoot was de vader van haar zoon, Roberto Sidi. Adriana wordt ook gecrediteerd op een aantal van haar acteerprojecten als Adriana de Moura-Sidi. Maar het blijkt dat ze in 2006 van Sidi is gescheiden, nadat ze vernam dat hij blijkbaar een geheime familie had buiten hun relatie.

Na hun breuk ontmoette Adriana haar nieuwe man, Frederic Marq, met wie ze getrouwd was tijdens haar tijd op 'RHOM' na hun veelbesproken tweede huwelijk. Hoewel de meeste bronnen erop wijzen dat De Moura nog steeds getrouwd is met Marq, lijkt het erop dat ze niet wil dat dit lang zo blijft.

In een reünie-update met 'Watch What Happens Live with Andy Cohen' medio 2021 onthulde Adriana niet ongelukkig dat ze uit elkaar was gegaan van haar voormalige echtgenoot. De starlet verklaarde dat "het triest was", maar dat ze blij was om vrijgezel te zijn vanaf 2020.

Waar is de zoon van Adriana De Moura vandaag?

Hoewel het huwelijk van Adriana de Moura onlangs eindigde, gebeuren er genoeg positieve dingen in haar leven. Ten eerste is haar zoon Alex Sidi helemaal volwassen en weg op de universiteit. "Geloof het of niet," merkte de Moura op, Alex is 20 en diep in zijn studie.

Het is een beetje een schok voor fans die Adriana zo lang geleden op 'RHOM' hebben gezien, maar er is duidelijk veel gebeurd! Het is ook een beetje verrassend omdat sommige bronnen de geboortedatum van Alex (onnauwkeurig) hebben gerapporteerd als 2010, terwijl zijn werkelijke geboortejaar ergens rond 2000 of 2001 ligt.

Wat doet Adriana uit 'RHOM' voor de kost?

Wat besloot Adriana de Moura met haar leven te doen toen reality-tv haar rekeningen niet meer betaalde? Meer van hetzelfde. Ze bleef op tv verschijnen, maar niet als een reality-tv-ster; in plaats daarvan verscheen de Moura in 2015 in een tv-serie en meer recentelijk in de film 'Apollyon.'

Het reality-tv-sterretje lijkt dankzij sociale media ook volop kansen te krijgen. Net als andere celebs lijkt ze een influencer-status op Instagram te behouden, foto's te plaatsen met grote namen in de mode-industrie en represailles voor verschillende merken.

Ze heeft de afgelopen maanden ook de Victoria's Secret-catwalk gelopen, wat bewijst dat ze 'het' nog steeds heeft, ook al is ze tegenwoordig geen hoofdact op Bravo.

Komt Adriana De Moura terug naar 'Real Housewives'?

Fans van 'Real Housewives of Miami' zullen blij zijn te horen dat de show opnieuw wordt opgestart en dat Adriana zal verschijnen. Bravo zegt dat zij en Marysol Patton zullen terugkeren als "friends of the Housewives" voor seizoen vier van de show, die gepland staat voor december 2021. Dichtbij genoeg voor fans die Adriana na al die jaren willen inhalen!

Aanbevolen: