Heeft Pete Davidson valse tanden?

Inhoudsopgave:

Heeft Pete Davidson valse tanden?
Heeft Pete Davidson valse tanden?
Anonim

Er is waarschijnlijk veel kwaad verbonden aan het beoordelen van Pete Davidson zo hard als wij de wereld doen. Ten eerste, de focus op de echte reden waarom vrouwen zich aangetrokken voelen tot Pete, die niet jouw stereotype, koekjessnijder, hete kerel is, lijkt slechts één specifiek stereotype op te heffen van hoe een knappe man eruit zou moeten zien.

Bovendien is de aandacht gericht op zijn uiterlijk boven zijn persoonlijkheid. Hoewel er enkele vragen zijn over zijn relaties als publiciteitsstunts die niet zomaar terzijde moeten worden geschoven omdat ze niet politiek correct genoeg lijken om te vragen. Desalniettemin worden fans volledig verteerd door zijn ietwat buitensporige liefdesleven met mensen als Kim Kardashian, Cazzie David, Ariana Grande en Kaia Gerber … om er maar een paar te noemen.

Hoewel iedereen die met al deze mooie, getalenteerde en extreem gewilde vrouwen is uitgegaan, onze aandacht zou trekken, is het het feit dat Pete een heel specifieke look heeft die wenkbrauwen doet fronsen. Maar één element van zijn fysieke verschijning lijkt de afgelopen jaren sterk te zijn verbeterd. Dat zijn zijn tanden. Als je terugkijkt op het begin van zijn carrière, had Piet heel andere tanden dan hij nu heeft. Zijn zijn tanden nep?

Pete Davidson had een tandspleet en toen niet

De tanden van Pete Davidson van dichtbij bekijken is niet zo ijdel als het lijkt. De man heeft tenslotte voortdurend de aandacht op hen gevestigd. Of hij nu roosters draagt in verschillende Saturday Night Live-schetsen, of zijn tanden poetst met een Colgate Wisp-courtside bij een Knicks-wedstrijd (serieus, hij deed dit), fans zijn gefocust op zijn parelwitte blanken. Maar Piet heeft ook een hele grote glimlach. En de man lacht veel. Hij is een komiek… hij zou moeten lachen. Maar door alle aandacht die hij naar zijn tanden heeft gebracht, hebben fans gemerkt dat er in de loop der jaren een opening tussen zijn twee voortanden is ontstaan. Waar hij ooit een ietwat ongemakkelijke glimlach had, heeft hij nu een heldere en glanzende grijns van een beroemdheid op de A-lijst.

Er zijn veel beroemdheden met een tandgat. En de meeste van deze beroemdheden hebben ze gesloten. Onder de vele bekende gezichten die dit hebben gedaan, zijn Demi Lovato, Dakota Johnson en Arnold Schwarzenegger. Volgens Insider heeft Pete Davidson ook zijn tandgat gedicht.

Zijn de tanden van Pete Davidson nep of heeft hij gewoon zijn kloof gedicht?

Voor 2018 had Pete Davidson een zeer opvallende tandspleet tussen zijn twee voortanden. Bovendien waren zijn tanden veel geler dan nu. Het is heel typisch voor beroemdheden (en zo ongeveer iedereen) om hun tanden professioneel te laten bleken. En aangezien hij een ster in een tv-show is, was er waarschijnlijk een verlangen van zijn kant om ervoor te zorgen dat zijn glimlach er zo glanzend en aantrekkelijk mogelijk uitzag. Maar Celebrity Dentistry en DENTTV vragen zich allebei af of hij echt fineren heeft gekregen.

Hoewel Pete nooit heeft aangegeven wat hij met zijn tanden heeft gedaan, ging hij in 2018 naar de Weekend Update van Saturday Night Live en kondigde aan dat hij "nieuwe tanden" had. Hoewel dit zou kunnen betekenen dat hij zijn tanden strakker en witter heeft gemaakt en zijn spleet heeft geëlimineerd, kan hij ook verwijzen naar fineer.

Gezien het feit dat Celebrity Dentistry en DENTTV allebei beweren dat Pete ook zijn onderste rij tanden heeft rechtgezet, is het logisch dat hij voor fineren zou gaan in plaats van alleen zijn twee voortanden samen te knijpen. Dit komt omdat fineren ervoor zorgen dat alle onvolkomenheden worden bedekt door een laag materiaal over de tand.

Veneers zijn natuurlijk extreem duur en kunnen rond de $ 2000 per tand kosten, maar in 2018 harkte Pete het deeg binnen van zijn Saturday Night Live-optreden, zijn stand-up en zijn filmcarrière. Fans op Instagram lijken het er ook collectief over eens te zijn dat Pete voor de fineeroptie sprong. En dit lijkt zeker in lijn te zijn met wat Pete zelf over zijn tanden heeft gezegd.

De voor en na foto's van Pete's glimlach spreken voor zich. Ongeacht wat iedereen zegt over wat Pete wel of niet deed om zijn glimlach cosmetisch te verbeteren, het lijdt geen twijfel dat hij iets voor elkaar heeft gekregen. Het bewijs ligt voor onze ogen en, belangrijker nog, hij gaf het toe op de nationale televisie. Hoe dan ook, het maakt niet uit wat hij met zijn tanden heeft gedaan. Zolang het hem maar gelukkiger en comfortabeler in zijn lichaam maakt… en hem dichter bij het daten brengt met een stel belachelijk aantrekkelijkere beroemdheden.

Aanbevolen: