Zijn de tanden van Pete Davidson nep?

Inhoudsopgave:

Zijn de tanden van Pete Davidson nep?
Zijn de tanden van Pete Davidson nep?
Anonim

Pete Davidson staat bij velen bekend als een komiek die beroemd werd op Saturday Night Live. In de afgelopen jaren heeft hij veel media-aandacht gekregen voor zijn eerdere relaties, waaronder zijn verloving met Ariana Grande, slechts een maand nadat hij bij haar was. Tegenwoordig is hij de nieuwe schoonheid van Kim Kardashian en daar is een zekere rapper niet zo blij mee. De arme man maakte zelfs een Instagram en verwijderde deze een week later vanwege de giftige jaloezie van Kanye West.

Als dat relatiedrama niet de belangrijkste focus is, heeft Davidson van tijd tot tijd enkele eenvoudige en heilzame momenten laten zien. Zijn vertederende vriendschap met John Mulaney is een perfect voorbeeld, aangezien de laatste een foto deelde van Davidson die zijn twee maanden oude zoon op dat moment met een positieve uitdrukking vasthield. Toen dat Instagram-verhaal met oom Pete viraal ging, wezen fans op de afgebroken tand van Davidson en hadden ze veel vragen.

Wat is er met de tanden van Pete Davidson gebeurd?

Omdat sociale media een onderwerp soms te serieus namen, waren er veel fans die oprecht bezorgd waren of speels grapjes maakten over de afgebroken tand. Een fan bracht zelfs de Donda-artiest ter sprake in hun tweet door een gerucht te "starten" dat hij de tand van Davidson had afgebroken voordat hij een foto kreeg met de zoon van Mulaney. Een andere fan twitterde dat ze zouden worden afgevinkt als ze aan de beurt waren om de SNL-komiek te daten en hij brak zijn tand af voordat de date kon beginnen. In een verwijderde tweet zei een andere Twitter-gebruiker: "Als iemand die veel tijd doorbrengt met een zeer sterke baby, zeg ik alleen dat er een niet-nul kans is dat de baby dat deed met de tand van Pete Davidson."

Over het algemeen zou het niet erg moeten zijn of iemand een afgebroken tand heeft of niet. Het kan afleidend en zorgwekkend zijn voor iemand die er op zijn best uit wil zien, maar als het kan worden opgelost, is het niets om je echt druk over te maken. Hoewel de berichtgeving rond hem en Kim draait, en dat West er alles aan doet om hen twee te bedreigen, hebben fans het recht om bezorgd te zijn.

Is het de echte deal?

Voor de afgebroken tand is bevestigd dat het nep is, waardoor fans op hun gemak zijn gezien wat hij en zijn vriendin Kim moeten doormaken. TMZ meldde dat de afgebroken tand van Davidson alleen voor een film is waar hij momenteel aan werkt. Welke film dat is, is niet zeker, maar voor zijn huidige filmografie is hij nog steeds bezig met het filmen van een film met de titel The Home. Omdat de film een horrorthriller is, is het aannemelijk dat er iets met het karakter van Davidson is gebeurd tot het punt waarop hij een afgebroken tand kreeg bij een conflict of ongeval. Of het kan voor een heel ander project zijn, de tijd zal het leren.

Wie weet zelfs hoe lang Davidson de afgebroken tand-look zal dragen? Het kan nog een tijdje duren voordat hij het niet meer nodig heeft voor zijn filmproject. Wat zeker is, is dat er gelukkig niets is gebeurd dat resulteerde in een fysieke woordenwisseling, hoewel het niet helpt dat West dreigde dat hij hem absoluut een schop zou geven.

Op de hoogte blijven van Kim Kardashian

Tot dusver in zijn liefdesleven verloopt de relatie tussen Davidson en Kim geweldig. De SNL-komiek kan het heel goed met haar kinderen vinden en de moeder van Davidson heeft Kim beschreven als een heel lief persoon. Het enige echte probleem is het omgaan met bedreigingen van West en zijn pogingen om haar terug te winnen, maar vreemd genoeg is Davidson erg begripvol en chill met betrekking tot de laatste situatie. We kunnen alleen maar hopen dat er een straatverbod kan worden ingediend, zodat de zaken niet hoeven te escaleren als de twee elkaar persoonlijk zouden ontmoeten.

Hoewel de afgebroken tand voor een project is, heeft dat Kim er niet van weerhouden om hals over kop voor hem te zijn. Ze heeft haar winnende bod van de scheiding van West gevierd en haar officieel als alleenstaande vrouw verklaard. Ze heeft de achternaam West van al haar sociale media verwijderd nadat de aankondiging legaal was gemaakt. Gedurende drie maanden van angstig wachten tot haar krijgshaftige status verandert, is Kim een stap dichter bij het gevoel van vrijheid en als het goed gaat voor haar en Davidson, kunnen ze mogelijk in het huwelijksbootje stappen, en misschien is het tot ziens Kim Kardashian West en hallo Kim Kardashian Davidson. De moeite die ze deed om haar vriend te verdedigen nadat West een geanimeerde, maar brutale videoclip had uitgebracht voor het nummer "Eazy" met rapper The Game.

Aanbevolen: