Hier zijn de exen van Harry Styles en Olivia Wilde gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Hier zijn de exen van Harry Styles en Olivia Wilde gerangschikt op nettowaarde
Hier zijn de exen van Harry Styles en Olivia Wilde gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Op elk willekeurig moment is er een hele reeks beroemdheden die bij elkaar komen en uit elkaar gaan. In veel gevallen verlaat het praten over die veranderingen in de relatiestatus de krantenkoppen van de ene op de andere dag, omdat er een ander beroemdheidsrelatieverhaal is dat klaar is om zijn plaats in te nemen. In feite gaan zoveel sterren elk jaar hun eigen weg dat mensen veel scheidingen van beroemdheden missen.

In tegenstelling tot alle relaties met beroemdheden die snel worden vergeten, zijn er enkele waar mensen en de roddelbladen geen genoeg van kunnen krijgen. Sinds Harry Styles en Olivia Wilde bijvoorbeeld een koppel werden, is de pers geïnteresseerd in elke beweging die ze maken. Met hun relatie in de pers zijn mensen ook meer geïnteresseerd geraakt in de mensen met wie Styles en Wilde in het verleden een romantische band hadden en hoeveel geld ze waard zijn.

8 Caroline Flack – Netto waarde: $8 miljoen

In 2010 veranderde het leven van Harry Styles toen hij auditie deed voor The X Factor en lid werd van een jongensband samen met verschillende andere artiesten die probeerden voor het zevende seizoen van de show. Het jaar daarop trad Caroline Flack toe tot de show als co-host. In hetzelfde jaar dat Flack voor het eerst haar stempel op The X Factor drukte, begon ze met Styles te daten en het paar bleef samen tot 2012. Tragisch genoeg nam Flack enkele jaren later in 2020 een einde aan haar eigen leven. Volgens celebritynetworth.com was Flack ter waarde van $ 8 miljoen tegen de tijd van haar overlijden.

7 Tao Ruspoli – Netto waarde: $9 miljoen

Van alle namen die in deze lijst voorkomen, lijdt het geen twijfel dat Tao Ruspoli verreweg de minst bekende is. De zoon van de 9e prins van de stad Cerveteri en een actrice, Ruspoli werd geboren in een gezin van middelen. Na zijn studie aan de Universiteit van Californië werd Ruspoli filmproducent en regisseur en richtte hij de Los Angeles Filmmakers Cooperative op. Eerder getrouwd met Olivia Wilde van 2003 tot 2011, eindigde het huwelijk van het paar toen ze de scheiding aanvroeg. Als gevolg van zijn carrière, familiefortuin en het feit dat Wilde geen ondersteuning voor het huwelijk zocht, heeft Ruspoli een fortuin van $ 9 miljoen volgens celebritynetworth.com.

6 Jason Sudeikis – Netto waarde: $25 miljoen

Nadat ze in 2011 begonnen te daten, verloofden Olivia Wilde en Jason Sudeikis zich in 2014 en verwelkomden ze hun twee kinderen in de wereld in 2014 en 2016. Helaas gingen Wilde en Sudeikis in 2020 hun eigen weg, maar het lijkt erop dat ze sindsdien op zeer goede voet staan. Sudeikis, tegenwoordig vooral bekend als de ster van Ted Lasso, speelde eerder al jaren in Saturday Night Live en hij heeft verschillende films gekopt, waaronder Horrible Bosses en We're the Millers. Dankzij al dat film- en televisiesucces heeft Sudeikis $ 25 miljoen verzameld volgens celebritynetworth.com.

5 Kendall Jenner – Netto waarde: $45 miljoen

Sinds ze lid is van de Kardashian/Jenner-familie, staat Kendall bijna haar hele leven in de media. Ondanks dat feit weten de meeste mensen heel weinig over de details van Kendall Jenners romantische relatie met Harry Styles. Wat wel bekend is, is dat Jenner en Styles naar verluidt begonnen te daten in 2013, ze gingen uit elkaar in 2014, en ze zijn vandaag vrienden. In de jaren sinds Jenner en Styles uit elkaar gingen, heeft Kendall ongelooflijk veel succes gehad als model, 'reality'-ster en bedrijfseigenaar. Als gevolg hiervan heeft Jenner $45 miljoen verzameld volgens celebritynetworth.com.

4 Ryan Gosling – Netto waarde: $70 miljoen

In 2011 ging het gerucht dat Ryan Gosling en Olivia Wilde iets waren kort na haar scheiding van Tao Ruspoli, maar dat is nooit bevestigd door een van de betrokkenen. Gemakkelijk een van de meest universeel gerespecteerde acteurs van zijn generatie, Ryan Gosling speelde onder meer in films als Drive, The Big Short, The Nice Guys en Blade Runner 2049. Als gevolg van haar filmsterstatus, is Gosling in staat geweest om voldoende salaris te eisen om een fortuin van $ 70 miljoen te vergaren volgens celebritynetworth.com.

3 Bradley Cooper – Netto waarde: $ 100 miljoen

Net als Ryan Gosling waren er geruchten dat Olivia Wilde in 2011 met Bradley Cooper uitging. Bradley Cooper, de belichaming van een moderne filmster, speelde in de loop der jaren in vele enorm succesvolle films. Cooper is bijvoorbeeld de ster van franchises als The Hangover en Guardians of the Galaxy, naast zijn rollen in Avengers: Infinity War en A Star Is Born. Gezien het feit dat zijn carrière vanaf hier lijkt te stijgen, zal zijn fortuin vrijwel zeker blijven groeien, maar Cooper is momenteel $ 100 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

2 Justin Timberlake – Netto waarde: $250 miljoen

Volgens de roddelbladen was 2011 een belangrijk jaar voor Olivia Wilde, aangezien ze dat jaar, bovenop de eerder genoemde geruchten, ook in de pers werd gelinkt aan Justin Timberlake. Hoewel Wilde misschien met Timberlake, Bradley Cooper en Ryan Gosling is uitgegaan, lijkt het heel goed mogelijk dat de pers haar zojuist heeft gekoppeld aan een ster waar ze op de camera naar lachte. Hoe dan ook, aangezien Wilde in de pers met Timberlake werd gelinkt, komt hij in aanmerking voor deze lijst en aangezien hij een van de grootste popsterren aller tijden is, heeft hij een fortuin van $ 250 miljoen waardoor hij bovenaan deze lijst staat.

1 Taylor Swift – Netto waarde: $400 miljoen

In tegenstelling tot de laatste drie inzendingen, bestaat er geen twijfel dat Taylor Swift en Harry Styles een date hebben gehad. Het is tenslotte goed gedocumenteerd dat sommige van Swift's liedjes werden geïnspireerd door haar tijd dating Styles. Als resultaat van Swift's vermogen om zeer herkenbare nummers te schrijven, zoals de nummers die Styles inspireerde, is ze een van de stemmen van haar generatie geworden. Het is niet verwonderlijk dat het opnemen van een hele reeks hitnummers en het verzamelen van miljoenen fans financieel zeer lonend kan zijn. Daarom heeft Taylor Swift een fortuin van $ 400 miljoen volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: