Is Harry Styles op goede voet met al zijn exen?

Inhoudsopgave:

Is Harry Styles op goede voet met al zijn exen?
Is Harry Styles op goede voet met al zijn exen?
Anonim

Als er iemand is van wie zijn liefdesleven is uitgezonden, dan is dat Harry Styles De popster en voormalig One Direction-lid heeft zeer spraakmakende relaties gehad sinds hij heel jong was. Sommige van zijn vroegere relaties kunnen als problematisch worden beschouwd omdat hij vrij jong was en zij ook ouder, maar voor het grootste deel heeft hij gezonde relaties gehad die op goede voet eindigden.

Hij ging uit met veel vrouwen die ook beroemd waren, dus er zijn veel geruchten geweest over zijn relaties, maar in tegenstelling tot wat sommige mensen graag denken, lijkt hij helemaal geen problemen te hebben met zijn exen.

8 Harry Styles en Emily Atack herinneren elkaar liefdevol

Harry Styles was nog maar een tiener toen hij in 2012 met Emily Atack begon te daten. De actrice van Inbetweeners was zelf erg jong, op 22-jarige leeftijd, terwijl Harry ongeveer 19 was, dus hoewel ze duidelijk veel van elkaar hielden, was het was geen serieuze relatie, aangezien dat duidelijk niet was waar ze op die leeftijd naar op zoek waren. Ook waren hun carrières nog maar net begonnen, dus ze hadden het begrijpelijkerwijs druk. Ze hadden echter nog steeds een leuke tijd samen en herinneren elkaar met liefde.

7 Harry en Emily hebben elkaar al een tijdje niet gesproken

"Ik denk dat het het beste is om het op te ruimen," zei Emily enige tijd nadat ze uit elkaar waren gegaan. "Dus ja, we hadden iets van korte duur dat gewoon een beetje leuk was. Toen gingen we in onze tegenovergestelde richtingen. Harry en ik moesten lachen. Het was kort, maar leuk, en toen gingen we verder. We hebben al een tijdje niet gesproken - hij is nu een van de beroemdste mensen ter wereld."

6 Harry Styles en Taylor Swift gingen in der minne uit elkaar

Als het gaat om de relatie tussen Harry Styles en Taylor Swift, vergeten mensen dat het ooit is gebeurd of kunnen ze er niet overheen komen. Logisch, want de twee zijn misschien wel de twee grootste popsterren ter wereld op dit moment. In 2013, toen ze verkering hadden, waren ze echter nog maar jonge kinderen aan het begin van hun carrière. Ze gingen in der minne uit elkaar, en het is duidelijk dat hun relatie een impact had op hen beiden, aangezien ze lang na hun breuk liedjes aan elkaar hebben opgedragen.

5 Harry is niet boos dat Taylor liedjes over hem schreef

Taylor Swift en Harry Styles hand in hand tijdens hun korte relatie van 2012 en 2012
Taylor Swift en Harry Styles hand in hand tijdens hun korte relatie van 2012 en 2012

"Bepaalde dingen werken niet. Er zijn veel dingen die goed kunnen zijn, en het is nog steeds fout", zei Harry erover. "Bij het schrijven van liedjes over dat soort dingen, vind ik het leuk om samen een hoed te dragen. Je viert het feit dat het krachtig was en je iets deed voelen, in plaats van 'dit is niet gelukt, en dat is slecht.'' En als je die persoon tegenkomt, is het misschien ongemakkelijk, misschien moet je dronken worden … maar je hebt iets gedeeld. Iemand nieuw ontmoeten, die ervaringen delen, het is de beste sht ooit. Dus bedankt."

4 Dingen zijn geweldig tussen Harry Styles en Kendall Jenner

Harry ging uit met Kendall Jenner kort na zijn breuk met Taylor Swift, maar op dat moment duurden ze niet lang. Het was pas in 2015 dat ze herenigd werden en besloten om hun relatie nog een keer te proberen, en ze bleven een paar maanden bij elkaar voordat ze zich realiseerden dat het niet zou werken tussen hen. Er was echter geen kwaad bloed. Ze komen elkaar nog steeds van tijd tot tijd tegen en het gaat goed tussen hen.

"Ze zijn allemaal heel goede vrienden en erg cool met elkaar", deelde een bron mee. "Ze voelen zich meer als broer en zus en zullen voor altijd vrienden zijn die elkaar in de toekomst altijd graag zullen zien."

3 Harry Styles en Nadine Leopold wilden gewoon verschillende dingen

Model Nadine Leopold en Harry Styles hadden kort een relatie in 2015, en hoewel ze allebei erg jong waren, werd al snel duidelijk dat ze verschillende dingen wilden. Hun relatie eindigde niet slecht, en waarschijnlijk zijn ze er nu allebei overheen, maar het werd ongemakkelijk omdat hun scheiding Harry's hart brak. Blijkbaar wist Nadine meteen dat ze op zoek was naar iets serieus, en hoewel Harry erg geïnvesteerd was in hun relatie, was hij daar niet klaar voor. Dus besloot Nadine dat ze elkaars tijd niet moesten verspillen en zichzelf nog meer pijn moesten bezorgen. Het was waarschijnlijk de volwassen keuze, maar dat betekent niet dat het niet hartverscheurend was voor Harry.

2 Harry Styles en Camille Rowe bleven vrienden

Model Camille Rowe en Harry hadden tussen 2017 en 2018 ongeveer een jaar een relatie en hun relatie had een grote impact op de zangeres. Het grootste voorbeeld daarvan is zijn nummer 'Cherry'. De track bevatte een voicemail van haar, wat logisch is gezien wat vriend en medewerker Tom Hull zei over hun splitsing. Hij gaf toe dat Harry werd getroffen door de breuk tijdens de opnames van Fine Line. Hij kwam er echter overheen en muziek was therapeutisch. Vooral "Cherry."

"Het (de voicemail) werd later toegevoegd en het voelde zo onderdeel van het nummer", legde hij uit. "Het voelde gewoon alsof het het nodig had. We zijn vrienden en zo, dus ik vroeg haar of het oké was. En ze vond het oké."

1 Zijn huidige relatie met Olivia Wilde

Harry Styles en Olivia Wilde zijn te zien in Soho op 15 maart 2022 in Londen
Harry Styles en Olivia Wilde zijn te zien in Soho op 15 maart 2022 in Londen

De belangrijke conclusie uit dit artikel is dat Harry Styles op dit moment gelukkig en verliefd is. Hij begon meer dan een jaar geleden met actrice en regisseur Olivia Wilde te daten, nadat hij haar had ontmoet op de set van Don't Worry Darling, en de twee hadden meteen een klik. Ze hebben allebei een drukke agenda, maar weten altijd tijd voor elkaar te vinden. Ze werken erg graag samen en Harry heeft gezegd dat hij zich veilig en zelfverzekerd voelt als Olivia achter de camera staat.

"Ik had een geweldige ervaring om geregisseerd te worden door Olivia," zei hij. "Acteren is soms best ongemakkelijk. Ik denk dat je veel moet vertrouwen. Het vereist veel vertrouwen als je alles wilt geven, en ik denk dat het een geschenk is om je regisseur te kunnen vertrouwen, dus dat was erg behulpzaam."

Aanbevolen: