Tristan Thompson is "melig" voor wat hij Khloe Kardashian heeft aangedaan, zegt Lamar Odom

Inhoudsopgave:

Tristan Thompson is "melig" voor wat hij Khloe Kardashian heeft aangedaan, zegt Lamar Odom
Tristan Thompson is "melig" voor wat hij Khloe Kardashian heeft aangedaan, zegt Lamar Odom
Anonim

Lamar Odom geeft eindelijk commentaar op de verlegenheid die zijn ex-vrouw Khloe Kardashian leed door toedoen van Tristan Thompson. De NBA-speler gaf onlangs toe een kind te hebben verwekt met een andere vrouw terwijl de twee nog samen waren. De voormalige Los Angeles Laker onthulde dat hij dacht dat Tristan "melig" was omdat hij Khloe had laten doormaken wat hij deed, maar Lamar heeft in het verleden ook voor eigen uitdagingen gestaan.

Lamar Odom denkt dat Tristan Thomps 'melig' is voor het bedriegen van Khloe Kardashian

TMZ heeft de ex-Laker in het nauw gedreven op een vismarkt in Atlanta in Buckhead, waar hij toegaf dat hij Khloe niet heeft bereikt sinds haar grote fiasco met Tristan plaatsvond. En hij zei dat hoewel de twee elkaar al een lange tijd niet hebben gezien, hij denkt dat het nu een goed moment is om zijn ex-vrouw te knuffelen.

Lamar werd rechtstreeks naar Tristan gevraagd, maar weigerde er dieper op in te gaan, in plaats daarvan zei hij gewoon hoe hij over Tristan dacht. "Hij is oubollig," zei hij.

Dit is niet de eerste keer dat de twee atleten elkaar kruisen, en het lijkt erop dat er nog steeds kwaad bloed zit tussen de exen van Khloe. Afgelopen zomer, nadat Khloe en Tristan weer uit elkaar gingen, plaatste de realityster een prachtige in bikini geklede foto van zichzelf op Instagram, en zowel Lamar als Tristan merkten dat ze de Keeping Up With The Kardashians-ster complimenteerden.

De twee NBA-spelers hebben eerder ruzie gehad met Khloe Kardashian, waarbij Tristan de bijna fatale OD van Lamar ter sprake bracht

Nadat Lamar commentaar had gegeven op de snap die Khloe een "hottie" noemde, gevolgd door een reeks aanhankelijke emoji's, merkte Tristan het op.

“God bracht je de eerste keer terug. Speel als je wilt, andere resultaten, 'zei Tristan in wat velen een serieus lage klap noemden, verwijzend naar de tijd dat Lamar een bijna fatale overdosis drugs kreeg waardoor hij in een vierdaagse coma belandde. Jaren later onthulde de NBA-superster dat hij "12 beroertes en zes hartaanvallen" had terwijl hij in coma lag in een ziekenhuis in Nevada.

Vorige maand beweerde Maralee Nichols dat Tristan Khloe opnieuw had bedrogen, wat hem ertoe bracht een kind bij haar te verwekken. Hoewel hij aanvankelijk de beschuldigingen ontkende, bevestigde een vaderschapstest dat het allemaal waar was. De Kings-speler plaatste vervolgens een zeer openbare verontschuldiging aan Khloe en zei dat ze het "hartzeer en de vernedering" niet verdiende die hij haar "door de jaren heen" had geschonken.

Khloe ligt sindsdien stil en probeert de situatie privé aan te pakken. De realityster zinspeelde alleen op haar pijn met cryptische Instagram-berichten.

Aanbevolen: