Lizzo plaagt haar "grootste ding ooit" met ranzige post

Inhoudsopgave:

Lizzo plaagt haar "grootste ding ooit" met ranzige post
Lizzo plaagt haar "grootste ding ooit" met ranzige post
Anonim

De zeer productieve Lizzo heeft haar fans aangespoord om zich klaar te maken terwijl ze plaagde dat er iets groots op haar afkomt.

De zangeres (echte naam, Melissa Viviane Jefferson) is op 23 maart naar Instagram gegaan om een ordinair shot van zichzelf te posten en aan te kondigen dat ze iets aan het koken is, hoewel ze geen details over haar volgende onderneming wil prijsgeven. Met een tv-show, een nieuwe single en haar dubbele 'SNL'-hosting en muziekoptreden is de artiest niet te stoppen, dus wat zou de toekomst voor haar kunnen zijn?

Lizzo plaatst sexy shot en kondigt aan dat dit haar seizoen is

Lizzo verbaasde fans toen ze een foto plaatste van zichzelf die haar borsten bedekt met haar handen, met een neutrale manicure en verschillende gouden ringen en armbanden.

"Ik weet wat jullie denken.. 'verdomde lizzo, je hebt zojuist een tv-show aangekondigd… Een single… en SNL.. Wat nu??' Maar jullie begrijpen het niet - ik kan het niet worden gestopt, "schreef de zanger in het bijschrift.

"Dit is mijn seizoen. Ik sta op het punt overal te zijn en ik sta op het punt om het allerbelangrijkste aan te kondigen. Groter dan alles wat ik ooit heb gedaan. 3 jaar in de maak. Een droom die uitkomt. Blijf op de hoogte bitch."

Waar zou ze het over kunnen hebben? En is de foto een aanwijzing voor haar grote aankondiging?

We weten niet zeker wanneer Lizzo onze nieuwsgierigheid gaat bevredigen, maar we zijn zeker geïnteresseerd. Fans begonnen natuurlijk wild te gissen in het commentaargedeelte, wat suggereerde dat de zanger een volgende wereldtournee of een boek zou aankondigen.

"Ik hoop echt op een stijlvolle playboy-cover met Queen Lizzo", schreef een fan, blijkbaar denkend dat de foto een hint is naar wat Lizzo van plan is.

Wat kookt Lizzo?

Terwijl anderen lijken te weten waar ze naar verwijst, en haar aansporen om het aan iedereen te laten weten, nemen we onze eigen wilde gok.

De zangeres heeft gezegd dat haar volgende onderneming een droom is die uitkomt voor haar, en het is al drie jaar in de maak. In 2018 (dus ja, technisch gezien iets langer dan drie jaar geleden, maar geduld met ons) plaatste Lizzo een clip van zichzelf verkleed als 'The Little Mermaid' iconische schurk Ursula voor Halloween, om Disney te laten weten dat ze heel open stond om de onderdeel.

Onlangs is onthuld dat ze auditie deed voor de rol in de aankomende live-action remake van 'The Little Mermaid' met in de hoofdrol Halle Bailey, maar ze kreeg de rol niet, die uiteindelijk naar 'Gilmore Girls' ging. ' en 'Bruidsmeisjes' ster Melissa McCarthy.

Zou Lizzo's cryptische post kunnen betekenen dat ze is gecast om Ursula te spelen in een andere bewerking van het sprookje van Hans Christian Andersen, een Broadway-musical misschien? We zullen gewoon moeten afwachten.

Aanbevolen: